Evet canım hatta doktorum daha kalınlığı ölçmeden hemen ilk 10snde ultrasona bakıp bu bebek şu an için sağlıklı diyebiliriz dedi. Tabi gelen sonuca göre onlar da yönlendirme yapmak zorunda haklı olarak.
Kızlar selam 11+5 de 2'li teste girdim cinsiyetini de söyledi. Çok yüksek ihtimalle kızmış. Bu ihtimalin değişeceğini sanmıyorum ama yine de bi açık kapı bırakalım dedi bakalım netleşince ne olacak
Benim çilem bitmiyor dün ve ondan önceki gün şiddetli karın ağrısı ve krampları vardı sonra bu oldu akıntım da çok fazlalaştı ve sümüksü anlamadım gitti bundan neden oluyor
Benim de karın ağrıların var aynı şekilde cumartesi doktora gittim ben söylemeden o söyledi bu tarz ağrıların olabilir endişelenme normal diye. İçinizi ferah tutun bence büyüyor bebişlerimiz
Kızlar selam 11+5 de 2'li teste girdim cinsiyetini de söyledi. Çok yüksek ihtimalle kızmış. Bu ihtimalin değişeceğini sanmıyorum ama yine de bi açık kapı bırakalım dedi bakalım netleşince ne olacak
Ramiz teorisi nedir ilk defa duyuyorum Hiç bulantı ve kusmam olmadı benim. Ama bebek çok hareketli maşallah kıpır kıpırdı Bir açı varmış o açı 90'a ne kadar yakında erkek olma ihtimali o kadar yüksek dedi doktorum bizimki 45 derecelik bir açıydı o yüzden yüksek ihtimalle bu bir kız dedi :)
Ramiz teorisi nedir ilk defa duyuyorum Hiç bulantı ve kusmam olmadı benim. Ama bebek çok hareketli maşallah kıpır kıpırdı Bir açı varmış o açı 90'a ne kadar yakında erkek olma ihtimali o kadar yüksek dedi doktorum bizimki 45 derecelik bir açıydı o yüzden yüksek ihtimalle bu bir kız dedi :)
Çok erken söylemiş, kendinden emin bir doktor nub teorisine göre söylüyorlar bu haftada, açıya bakıp. Bana da şu anda kız dedi. Ama degişebiliyomuş, bakalım değişecek mi, birbirimizi takip ederiz
Çok erken söylemiş, kendinden emin bir doktor nub teorisine göre söylüyorlar bu haftada, açıya bakıp. Bana da şu anda kız dedi. Ama degişebiliyomuş, bakalım değişecek mi, birbirimizi takip ederiz
Eşim çok ısrar etti görürseniz söyleyin diye ben %100 emin olmadan öğrenmek istemiyodum. Eşim havalara uçtu kızı duyunca şimdi değişirse bir miktar burukluk olacak mutlaka. Benim için hiç fark etmiyor ama eşim kız çocuk için ölüyor umarım gönlümüze göre olur. Sizin gönlünüzden geçen neydi?
Ben 11+6 da gittim ultrasonda 12+4 çıktı. doktor ölçümleri yaptı o ara hep yattı. Sonra cinsiyet için biraz salladık o zaman da lütfetti azcık kıpırdandı ama yine de bacaklarını açmadı. Doktorum çıkıntının paralelliğinden %60 kız dedi.
İlk kızım bu haftalarda taklalar atıyordu hatta doktor takla atarken bacak arasını tam yakalayıp kesin kız demişti. Cinsiyet öğrenebilirsin
Eşim çok ısrar etti görürseniz söyleyin diye ben %100 emin olmadan öğrenmek istemiyodum. Eşim havalara uçtu kızı duyunca şimdi değişirse bir miktar burukluk olacak mutlaka. Benim için hiç fark etmiyor ama eşim kız çocuk için ölüyor umarım gönlümüze göre olur. Sizin gönlünüzden geçen neydi?
Ben genoksa yaptırdım. Henüz sonuçlarım gelmedi ama 10 iş gününü geçmez demişti. Direkt konuştuğum temsilci eve geldi kan almaya. En detaylı testlerden biri olduğunu söylemişti doktorum. Baktıkları parametreleri de ekliyorum.
Ben genoksa yaptırdım. Henüz sonuçlarım gelmedi ama 10 iş gününü geçmez demişti. Direkt konuştuğum temsilci eve geldi kan almaya. En detaylı testlerden biri olduğunu söylemişti doktorum. Baktıkları parametreleri de ekliyorum.
Ne kadara yaptirdin kusu sorması ayıp bana onerdikleri arasinda bu firma yok ama bende yaptircam şüphe düştü icime bi kere ve kacinci haftada yaptırdın
Ne kadara yaptirdin kusu sorması ayıp bana onerdikleri arasinda bu firma yok ama bende yaptircam şüphe düştü icime bi kere ve kacinci haftada yaptırdın
Aşı vurulmayı düşünmüyorum canım sadece bu dayatılma beni çok yordu ve yıprattı bi çözüm bulmam lazım o burun testini her hafta kaldırmam hamile olduğum için her hafta oraya gitmenin benim için risk oluşacağını söyleyip bişeyler yapıcam benimle aynı durumda olan arkadaş var mı onu merak ettim 1 saattir ağlıyorum sinirlerim çok yıpranık
Biz çok bişey düşünmüyoduk ama kız diyince kıza hemen adapte olduk tabii ne dese ona göre bi hissiyat bürüyor. Bakalım 4 hafta bekliycez, bir sonraki kontrolü
Mrb kızlar benm ilk çocuğum bugün doktora gittim12 hafta 2 günlük. 2 Li test yaptırdım. Bi doktor bacakları görüp erkek dedi bi doktor kemik yapısından kız dedi. Acaba hangisi doğru çok merak ediyorum
Canım benim doktorum da Amerikan hastanesinde, orada da bunu yapıyorlarmış. İstersen dısarıda da yaptırabilirsin dedi bu arada, illa burada yaptırman gerekmiyor dedi. Ben de iyi olmasa önermez diye düşünüyorum. Ben de kararımı verdim. Yarın yaptırucam genoks, umarım sonuç iyi çıkar da en önemlisi o, kaç günde çıkıyomuş? Haberleşiriz seninle
Mrb kızlar benm ilk çocuğum bugün doktora gittim12 hafta 2 günlük. 2 Li test yaptırdım. Bi doktor bacakları görüp erkek dedi bi doktor kemik yapısından kız dedi. Acaba hangisi doğru çok merak ediyorum
Bu haftalar tam net olmuyor heralde hayırlısı olsun bu arada ultason götüntüsunde nub çıkıntısı varmı paralelse kız dikse erkek diyorlar ama bır sonrakı ay kesin öğrenirsiniz benimde bugun 12 hafta 2 günlük