2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ultrason bulgusu dediğin, doktorun saptadıgı ense kalınlıgı ve burun oluşması mı canım?
Evet canım hatta doktorum daha kalınlığı ölçmeden hemen ilk 10snde ultrasona bakıp bu bebek şu an için sağlıklı diyebiliriz dedi. Tabi gelen sonuca göre onlar da yönlendirme yapmak zorunda haklı olarak.

Benim çilem bitmiyor dün ve ondan önceki gün şiddetli karın ağrısı ve krampları vardı sonra bu oldu akıntım da çok fazlalaştı ve sümüksü anlamadım gitti bundan neden oluyor
Benim de karın ağrıların var aynı şekilde cumartesi doktora gittim ben söylemeden o söyledi bu tarz ağrıların olabilir endişelenme normal diye. İçinizi ferah tutun bence büyüyor bebişlerimiz

Hayırlı olsun canım. Hemen belirti, çeşitli hurafeler istiyoruz. Ramiz teorisi bakmış mıydın
Hareketli miydi, kusma var mıydı

Hayırlı olsun canım. Hemen belirti, çeşitli hurafeler istiyoruz. Ramiz teorisi bakmış mıydın
Hareketli miydi, kusma var mıydı
Ramiz teorisi nedir ilk defa duyuyorum Hiç bulantı ve kusmam olmadı benim. Ama bebek çok hareketli maşallah kıpır kıpırdı Bir açı varmış o açı 90'a ne kadar yakında erkek olma ihtimali o kadar yüksek dedi doktorum bizimki 45 derecelik bir açıydı o yüzden yüksek ihtimalle bu bir kız dedi :)

Çok erken söylemiş, kendinden emin bir doktor nub teorisine göre söylüyorlar bu haftada, açıya bakıp. Bana da şu anda kız dedi. Ama degişebiliyomuş, bakalım değişecek mi, birbirimizi takip ederiz

Çok erken söylemiş, kendinden emin bir doktor nub teorisine göre söylüyorlar bu haftada, açıya bakıp. Bana da şu anda kız dedi. Ama degişebiliyomuş, bakalım değişecek mi, birbirimizi takip ederiz
Eşim çok ısrar etti görürseniz söyleyin diye ben %100 emin olmadan öğrenmek istemiyodum. Eşim havalara uçtu kızı duyunca şimdi değişirse bir miktar burukluk olacak mutlaka. Benim için hiç fark etmiyor ama eşim kız çocuk için ölüyor umarım gönlümüze göre olur. Sizin gönlünüzden geçen neydi?

Ay inşallah cinsiyet inan farketmez benim içinde şimdiden bir yerde gezerken vs bir kiyafet görüyoruz içim gidiyor pembe mi alsam yoksa mavi mi diye

Kaçıncı haftada öğrendiniz

Şimdi arastırdım, Ankaradaymış ama sonuçların geç çıkması dışında olumsuz yorum okumadım.

Ben genoksa yaptırdım. Henüz sonuçlarım gelmedi ama 10 iş gününü geçmez demişti. Direkt konuştuğum temsilci eve geldi kan almaya. En detaylı testlerden biri olduğunu söylemişti doktorum. Baktıkları parametreleri de ekliyorum.

Eklentiler

• E223C27B-2156-492B-BC97-E634D3B18DB1.webp
    66 KB · Görüntüleme: 64
Ne kadara yaptirdin kusu sorması ayıp bana onerdikleri arasinda bu firma yok ama bende yaptircam şüphe düştü icime bi kere ve kacinci haftada yaptırdın

Ben varım canım hamileyken olmak istemiyrm.

Biz çok bişey düşünmüyoduk ama kız diyince kıza hemen adapte olduk tabii ne dese ona göre bi hissiyat bürüyor. Bakalım 4 hafta bekliycez, bir sonraki kontrolü

Mrb kızlar benm ilk çocuğum bugün doktora gittim12 hafta 2 günlük. 2 Li test yaptırdım. Bi doktor bacakları görüp erkek dedi bi doktor kemik yapısından kız dedi. Acaba hangisi doğru çok merak ediyorum

Canım benim doktorum da Amerikan hastanesinde, orada da bunu yapıyorlarmış. İstersen dısarıda da yaptırabilirsin dedi bu arada, illa burada yaptırman gerekmiyor dedi. Ben de iyi olmasa önermez diye düşünüyorum. Ben de kararımı verdim. Yarın yaptırucam genoks, umarım sonuç iyi çıkar da en önemlisi o, kaç günde çıkıyomuş? Haberleşiriz seninle

Mrb kızlar benm ilk çocuğum bugün doktora gittim12 hafta 2 günlük. 2 Li test yaptırdım. Bi doktor bacakları görüp erkek dedi bi doktor kemik yapısından kız dedi. Acaba hangisi doğru çok merak ediyorum
Bu haftalar tam net olmuyor heralde hayırlısı olsun bu arada ultason götüntüsunde nub çıkıntısı varmı paralelse kız dikse erkek diyorlar ama bır sonrakı ay kesin öğrenirsiniz benimde bugun 12 hafta 2 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…