Bu haftalar tam net olmuyor heralde hayırlısı olsun bu arada ultason götüntüsunde nub çıkıntısı varmı paralelse kız dikse erkek diyorlar ama bır sonrakı ay kesin öğrenirsiniz benimde bugun 12 hafta 2 günlük
Biz çok bişey düşünmüyoduk ama kız diyince kıza hemen adapte olduk tabii ne dese ona göre bi hissiyat bürüyor. Bakalım 4 hafta bekliycez, bir sonraki kontrolü
Canım benim doktorum da Amerikan hastanesinde, orada da bunu yapıyorlarmış. İstersen dısarıda da yaptırabilirsin dedi bu arada, illa burada yaptırman gerekmiyor dedi. Ben de iyi olmasa önermez diye düşünüyorum. Ben de kararımı verdim. Yarın yaptırucam genoks, umarım sonuç iyi çıkar da en önemlisi o, kaç günde çıkıyomuş? Haberleşiriz seninle
Çıkıntı hafıf var yukarıda gıbı ama kemık yapısındansa bacak arası daha onemlı bence ama sız en ıyısı bır cınsıyete odaklanmadan kesın sonucu bekleyın ama ınsan dayanamıyor benımde cuma gunu bakalım doktor ne dıyecek hayırlıdı hepımız ıcın
Bu kadar detaylı bir test olduğunu da bilmiyordum. Bugün arastırıyordum ben de, paylaşımın için tesekkürler. Detaylı olması güzel ama bir taraftan da inşallah iyi çıkar diye endişe ediyosun. Allah güzel sonuçlar nasip etsin.
Çıkıntı hafıf var yukarıda gıbı ama kemık yapısındansa bacak arası daha onemlı bence ama sız en ıyısı bır cınsıyete odaklanmadan kesın sonucu bekleyın ama ınsan dayanamıyor benımde cuma gunu bakalım doktor ne dıyecek hayırlıdı hepımız ıcın
Kızlarr ikili test sonucum çıktı gayet güzel çıkmış sonucum düşük risk herkesin inş çok güzel çıkar sonuçları Birde ben 2 doz sinovac olmuştum hamile kalmadan önce 3.doz olmamı istemedi doktor yoksa biontech olmaya kendimi hazırlamıştım ben önermem dedi .troid değerimde. Düşük çıktığı için 1 ay ilacı kesti diğer ay tekrar test yapalım ona göre ilaca devam edelim dedi .
Kızlarr ikili test sonucum çıktı gayet güzel çıkmış sonucum düşük risk herkesin inş çok güzel çıkar sonuçları Birde ben 2 doz sinovac olmuştum hamile kalmadan önce 3.doz olmamı istemedi doktor yoksa biontech olmaya kendimi hazırlamıştım ben önermem dedi .troid değerimde. Düşük çıktığı için 1 ay ilacı kesti diğer ay tekrar test yapalım ona göre ilaca devam edelim dedi .
Benim doktorum biontech olma taraftarı hamilelerin,ama ben daha önce tamamladığım için 3.dozu olmanı önermem dedi canım . Bende olma taraftarıyım sinovacın pek bi koruyuculuğunun olduğunu hiç sanmıyorum bide kronik olduğum için
Evet iltihabın uzun süre vücutta kalması zararlı, aynı şekilde benim de apsem vardı. Ates ve titreme yapmıştı. Dişçiye yazınca acil cagırdı, iltihap sıcrar derler ya o da tedirgin oldu. Antibiyotikle çok hızlı iniyor apse, gecmiş olsun. Diş olayı çok zor, ben de çok çektim hala daha implantım var bitmedi. Keşke kendi dişlerimizi koruyabilseydik ama olmuyor
Bende gittim canım bugün doktora hemen antibiyotik yazdı aguamentin içtim hemen bir tane büyük geldi ikiye bölüp öyle yuttum iki seferde bi sıkıntı olmaz İnşallah diş doktoru dişimi apseyi görünce kurtabilir miyiz bilmiyorum direk çekmekte gerekebilir dedi ona daha çok üzüldüm
Yaptı kız sonra erkek dedi neyse diğer kontrolü bekleyelim dedi sonrada netleştirmek için ozamanda 15.haftanın içinde oluyoruz ozaman netleşir inş Öncelikle sağlıklı olması tabi ama insanda merak ediyo
Aynen benimde düsük cikti cok sukur , doktorum sorun yok risk yok dedi rahatladim zaten burun kemigi görmustuk ve ense boyuda 1,37 idi sorun yoktu ama yinede beklediydim tabi.