2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ultrason var ama anlamıyorum İkimiz aynıymış hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah. Fotoğraf yükledim belki anlayan olur

Eklentiler

• 633580CC-ECB7-4155-A65A-047AA123EDDA.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 87

Hadi inşallah güzel haberler alırız Benimki çıktığında haber veririm mutlaka sana

Ultrason var ama anlamıyorum İkimiz aynıymış hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallah. Fotoğraf yükledim belki anlayan olur
Çıkıntı hafıf var yukarıda gıbı ama kemık yapısındansa bacak arası daha onemlı bence ama sız en ıyısı bır cınsıyete odaklanmadan kesın sonucu bekleyın ama ınsan dayanamıyor benımde cuma gunu bakalım doktor ne dıyecek hayırlıdı hepımız ıcın

Hadi inşallah güzel haberler alırız Benimki çıktığında haber veririm mutlaka sana
Bu kadar detaylı bir test olduğunu da bilmiyordum. Bugün arastırıyordum ben de, paylaşımın için tesekkürler. Detaylı olması güzel ama bir taraftan da inşallah iyi çıkar diye endişe ediyosun. Allah güzel sonuçlar nasip etsin.

Kızlarr ikili test sonucum çıktı gayet güzel çıkmış sonucum düşük risk herkesin inş çok güzel çıkar sonuçları Birde ben 2 doz sinovac olmuştum hamile kalmadan önce 3.doz olmamı istemedi doktor yoksa biontech olmaya kendimi hazırlamıştım ben önermem dedi .troid değerimde. Düşük çıktığı için 1 ay ilacı kesti diğer ay tekrar test yapalım ona göre ilaca devam edelim dedi .

Aynen insan dayanamıyor ama en önemlisi sağlıklı doğmaları. Cuma günü giderseniz inş güzel sonuçlar alırsınız sizde

Kızlar aranızda 2li testen anlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20210906_133335.webp
    35 KB · Görüntüleme: 89
Canım hayırlı olsun sonucun, hamilelikte genel anlamda aşı mı önermedi yoksa 3.doza gerek mi görmedi sence

Canım hayırlı olsun sonucun, hamilelikte genel anlamda aşı mı önermedi yoksa 3.doza gerek mi görmedi sence
Benim doktorum biontech olma taraftarı hamilelerin,ama ben daha önce tamamladığım için 3.dozu olmanı önermem dedi canım . Bende olma taraftarıyım sinovacın pek bi koruyuculuğunun olduğunu hiç sanmıyorum bide kronik olduğum için

Bende gittim canım bugün doktora hemen antibiyotik yazdı aguamentin içtim hemen bir tane büyük geldi ikiye bölüp öyle yuttum iki seferde bi sıkıntı olmaz İnşallah diş doktoru dişimi apseyi görünce kurtabilir miyiz bilmiyorum direk çekmekte gerekebilir dedi ona daha çok üzüldüm

Doktor cinsiyet tahmını yaptımı genelde oyle oldugunu soyluyorlar hayırlısı olsun
Yaptı kız sonra erkek dedi neyse diğer kontrolü bekleyelim dedi sonrada netleştirmek için ozamanda 15.haftanın içinde oluyoruz ozaman netleşir inş Öncelikle sağlıklı olması tabi ama insanda merak ediyo

Kızlar aranızda 2li testen anlayan var mı?
Aynen benimde düsük cikti cok sukur , doktorum sorun yok risk yok dedi rahatladim zaten burun kemigi görmustuk ve ense boyuda 1,37 idi sorun yoktu ama yinede beklediydim tabi.

Eklentiler

• 18A36DF2-241B-449A-BE74-A88D4D187DAC.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…