Aynen canim antibiyotigi bende yuttum tek seferde zorlansamda artik apse gecince islem yapilir. Bende sabahtan gittim dolgu yapti bakalim sonra yine gidicem diger islemler icinBende gittim canım bugün doktora hemen antibiyotik yazdı aguamentin içtim hemen bir tane büyük geldi ikiye bölüp öyle yuttum iki seferde bi sıkıntı olmaz İnşallah diş doktoru dişimi apseyi görünce kurtabilir miyiz bilmiyorum direk çekmekte gerekebilir dedi ona daha çok üzüldüm
2 doz sinovac 3.doz biontech olanlarda bazen biontech ağır yan etki yapıyor. Eniştem 1 hafta koronalı gibi yattı. Kardeşimin kaynanası da öyle. Kayınbabam da bi yan etki olmadı tabi herkeste olcak diye bişey yok. Doktor elki ondan demiştir. 3 doz sinovac ta koruyor diyor sağlık bakanı. İnsta da takip ediyorum.Benim doktorum biontech olma taraftarı hamilelerin,ama ben daha önce tamamladığım için 3.dozu olmanı önermem dedi canım . Bende olma taraftarıyım sinovacın pek bi koruyuculuğunun olduğunu hiç sanmıyorum bide kronik olduğum için
Anlıyorum seni canım. Ben de 2 dişimi kaybettim diye günlerce ağladım. Benimkilerde kanal vardı. O yüzden artık tekrar kanal yapılacak gibi degildi. Kökünde lezyon oluşmuştu. Belki seninki kanal ile kurtulur, umarım.Bende gittim canım bugün doktora hemen antibiyotik yazdı aguamentin içtim hemen bir tane büyük geldi ikiye bölüp öyle yuttum iki seferde bi sıkıntı olmaz İnşallah diş doktoru dişimi apseyi görünce kurtabilir miyiz bilmiyorum direk çekmekte gerekebilir dedi ona daha çok üzüldüm
Ne güzel arastırmışın, en çok hamile döneminde aşılama İngilterede olmuş. Bir de orayı incelemek lazım.2 doz sinovac 3.doz biontech olanlarda bazen biontech ağır yan etki yapıyor. Eniştem 1 hafta koronalı gibi yattı. Kardeşimin kaynanası da öyle. Kayınbabam da bi yan etki olmadı tabi herkeste olcak diye bişey yok. Doktor elki ondan demiştir. 3 doz sinovac ta koruyor diyor sağlık bakanı. İnsta da takip ediyorum.
Ben evde yatmak zorunda olduğumdan hiç birini olmadım. Belki son aylar olurum. Koruyuculuğu da düşmemiş olur. 2 doz biontech te 6 ayda Koruyuculuğunu kaybediyor, İsrail de öyle oldu. Her çıkan araştırmayı makaleyi okuyorum.
Amerika da araştırılan 259 biontech olup doğuran var, bi sorun olmamış, kişi sayısı az olduğundan ileride daha kapsamlı araştırılır ona göre bakarım diye düşünüyorum bi yandan.
Türkiye olunca yanlışlık payı daha mı yüksek oluyormus. Ondan mı biraz daha uygunmus.Bak o iyiymis yoksa ucluye de para vercez zaten bi de surekli bi stres yaa. Doktorlar bunu para icin mi yapiyo bilmiyorum ama aklima soktu bi kere. Onerdigi bi yeri aradim ingiltereye yollarsak 3500, turkiye olursa 2800 dedi. Bi de bisi dicem senin test 23 kromozom tamamina mi bakildi kuzu.
Evet %100 degil ama ikili testte orta risk oldugu icin yaptirmam gerektiğini soyledi doktorun. İkiliye göre daha net bir sonuç cunkuTürkiye olunca yanlışlık payı daha mı yüksek oluyormus. Ondan mı biraz daha uygunmus.
Cok üzücü bir durum....Bu test te garanti değil doktorum bana yapmak istersen yapalım ama sonuç %100 değil dedi.
Ben de yaptirmaktan vaz gectim. Çünkü durum ne olursa olsun evladimdan vaz geçemem.
Rabbim cümlemize hayırlı mübarek sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah
Allah’a emanet yaşayıp görücez ozaman desene . Eşim çok dikkat ediyo ama babasıyla aynı ofiste onun pek dikkat ettiğini sanmıyorum .mükelleflerle çok içli dışlı,Zaten bizim eve kimse gelmiyor bizde çok dikkat ediyoruz dışarı çıkarken falan ama hamilelik olunca dahada bir panik olduk biz2 doz sinovac 3.doz biontech olanlarda bazen biontech ağır yan etki yapıyor. Eniştem 1 hafta koronalı gibi yattı. Kardeşimin kaynanası da öyle. Kayınbabam da bi yan etki olmadı tabi herkeste olcak diye bişey yok. Doktor elki ondan demiştir. 3 doz sinovac ta koruyor diyor sağlık bakanı. İnsta da takip ediyorum.
Ben evde yatmak zorunda olduğumdan hiç birini olmadım. Belki son aylar olurum. Koruyuculuğu da düşmemiş olur. 2 doz biontech te 6 ayda Koruyuculuğunu kaybediyor, İsrail de öyle oldu. Her çıkan araştırmayı makaleyi okuyorum.
Amerika da araştırılan 259 biontech olup doğuran var, bi sorun olmamış, kişi sayısı az olduğundan ileride daha kapsamlı araştırılır ona göre bakarım diye düşünüyorum bi yandan.
Hayırlısı olsun inşallah insan merak ediyor dediğiniz gibi doktorlarda sureklı karar değiştirince kafası karışıyor ınsanınYaptı kız sonra erkek dedi neyse diğer kontrolü bekleyelim dedi sonrada netleştirmek için ozamanda 15.haftanın içinde oluyoruz ozaman netleşir inşÖncelikle sağlıklı olması tabi ama insanda merak ediyo
Biri devlet biri özel.. Her zaman ki gibi devlete geldiğim için pişman oldum yarın inşallah kendi doktoruma gidicemYaa ne guzelfarkli doktorda mi randevular ? Benim 2 gunum kaldi
İnşallah değişmezCumartesi günü 11+5 de 2'li testte kesin değil tabi ama değişeceğini sanmıyorum dedi doktorum :)
Ne dedi peki doktor ?Biri devlet biri özel.. Her zaman ki gibi devlete geldiğim için pişman oldum yarın inşallah kendi doktoruma gidicem
Panik yapma iyi birşey değil rahat ol ama önlemlerini ihmal etme tabiki..hijyene dikkat maske onemli.. cumartesi bende inşallah öğrenirim ama net değilse istemem öğrenmek kafa karışıklığı olur sonraAllah’a emanet yaşayıp görücez ozaman desene . Eşim çok dikkat ediyo ama babasıyla aynı ofiste onun pek dikkat ettiğini sanmıyorum .mükelleflerle çok içli dışlı,Zaten bizim eve kimse gelmiyor bizde çok dikkat ediyoruz dışarı çıkarken falan ama hamilelik olunca dahada bir panik olduk biz
Neden doktor değiştirdiniz bende devlete iki kez gittim en başta memnun olamadım özele gidiyorum hep ayni doktoraBiri devlet biri özel.. Her zaman ki gibi devlete geldiğim için pişman oldum yarın inşallah kendi doktoruma gidicem
İkili tarama testi için ultrasona yolladı. Bende hemen çekilip gidicem sandım 10 gün sonra ya verdi günü.. doktor sadece kalp atışına bakıp kapattı. Yarın özelde yapılacak.. Bu arada çok net olmasa da fotoğrafımız... Tahmini olan varmıNe dedi peki doktor ?
Değiştirmedim canım özelde 2 li test çok tutar diye devlette yaptırmak istemiştim ama yaptıramadım yine mecbur yarın özelde yapılacak. Aradım çokta pahalı değilmiş. Neyse en azından bebişi gördükNeden doktor değiştirdiniz bende devlete iki kez gittim en başta memnun olamadım özele gidiyorum hep ayni doktora
Ay sanki nuba göre erkek ya, egimli durmuş. Benimki çok paralel kız dedi çünküİkili tarama testi için ultrasona yolladı. Bende hemen çekilip gidicem sandım 10 gün sonra ya verdi günü.. doktor sadece kalp atışına bakıp kapattı. Yarın özelde yapılacak.. Bu arada çok net olmasa da fotoğrafımız... Tahmini olan varmı
Hiç anlamadım nubu ben şuan göremiyorum meselaAy sanki nuba göre erkek ya, egimli durmuş. Benimki çok paralel kız dedi çünkü
Dikkat ediyoruz canımm etmeyecek devamPanik yapma iyi birşey değil rahat ol ama önlemlerini ihmal etme tabiki..hijyene dikkat maske onemli.. cumartesi bende inşallah öğrenirim ama net değilse istemem öğrenmek kafa karışıklığı olur sonra
Devlette girmenle çıkman bir oluyor zaten dr.un yanina.Sadece meraktan gitmiştim dr.a devlete.Kimdi dr.un canım?Biri devlet biri özel.. Her zaman ki gibi devlete geldiğim için pişman oldum yarın inşallah kendi doktoruma gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?