2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen canim antibiyotigi bende yuttum tek seferde zorlansamda artik apse gecince islem yapilir. Bende sabahtan gittim dolgu yapti bakalim sonra yine gidicem diger islemler icin

2 doz sinovac 3.doz biontech olanlarda bazen biontech ağır yan etki yapıyor. Eniştem 1 hafta koronalı gibi yattı. Kardeşimin kaynanası da öyle. Kayınbabam da bi yan etki olmadı tabi herkeste olcak diye bişey yok. Doktor elki ondan demiştir. 3 doz sinovac ta koruyor diyor sağlık bakanı. İnsta da takip ediyorum.
Ben evde yatmak zorunda olduğumdan hiç birini olmadım. Belki son aylar olurum. Koruyuculuğu da düşmemiş olur. 2 doz biontech te 6 ayda Koruyuculuğunu kaybediyor, İsrail de öyle oldu. Her çıkan araştırmayı makaleyi okuyorum.
Amerika da araştırılan 259 biontech olup doğuran var, bi sorun olmamış, kişi sayısı az olduğundan ileride daha kapsamlı araştırılır ona göre bakarım diye düşünüyorum bi yandan.

Anlıyorum seni canım. Ben de 2 dişimi kaybettim diye günlerce ağladım. Benimkilerde kanal vardı. O yüzden artık tekrar kanal yapılacak gibi degildi. Kökünde lezyon oluşmuştu. Belki seninki kanal ile kurtulur, umarım.

Ne güzel arastırmışın, en çok hamile döneminde aşılama İngilterede olmuş. Bir de orayı incelemek lazım.

Türkiye olunca yanlışlık payı daha mı yüksek oluyormus. Ondan mı biraz daha uygunmus.
Cok üzücü bir durum....Bu test te garanti değil doktorum bana yapmak istersen yapalım ama sonuç %100 değil dedi.
Ben de yaptirmaktan vaz gectim. Çünkü durum ne olursa olsun evladimdan vaz geçemem.
Rabbim cümlemize hayırlı mübarek sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah

Evet %100 degil ama ikili testte orta risk oldugu icin yaptirmam gerektiğini soyledi doktorun. İkiliye göre daha net bir sonuç cunku

Allah’a emanet yaşayıp görücez ozaman desene . Eşim çok dikkat ediyo ama babasıyla aynı ofiste onun pek dikkat ettiğini sanmıyorum .mükelleflerle çok içli dışlı,Zaten bizim eve kimse gelmiyor bizde çok dikkat ediyoruz dışarı çıkarken falan ama hamilelik olunca dahada bir panik olduk biz

Yaptı kız sonra erkek dedi neyse diğer kontrolü bekleyelim dedi sonrada netleştirmek için ozamanda 15.haftanın içinde oluyoruz ozaman netleşir inş Öncelikle sağlıklı olması tabi ama insanda merak ediyo
Hayırlısı olsun inşallah insan merak ediyor dediğiniz gibi doktorlarda sureklı karar değiştirince kafası karışıyor ınsanın

Panik yapma iyi birşey değil rahat ol ama önlemlerini ihmal etme tabiki..hijyene dikkat maske onemli.. cumartesi bende inşallah öğrenirim ama net değilse istemem öğrenmek kafa karışıklığı olur sonra

Ne dedi peki doktor ?
İkili tarama testi için ultrasona yolladı. Bende hemen çekilip gidicem sandım 10 gün sonra ya verdi günü.. doktor sadece kalp atışına bakıp kapattı. Yarın özelde yapılacak.. Bu arada çok net olmasa da fotoğrafımız... Tahmini olan varmı

Eklentiler

• IMG_20210906_145002.webp
    24 KB · Görüntüleme: 89
Neden doktor değiştirdiniz bende devlete iki kez gittim en başta memnun olamadım özele gidiyorum hep ayni doktora
Değiştirmedim canım özelde 2 li test çok tutar diye devlette yaptırmak istemiştim ama yaptıramadım yine mecbur yarın özelde yapılacak. Aradım çokta pahalı değilmiş. Neyse en azından bebişi gördük

Ay sanki nuba göre erkek ya, egimli durmuş. Benimki çok paralel kız dedi çünkü

Panik yapma iyi birşey değil rahat ol ama önlemlerini ihmal etme tabiki..hijyene dikkat maske onemli.. cumartesi bende inşallah öğrenirim ama net değilse istemem öğrenmek kafa karışıklığı olur sonra
Dikkat ediyoruz canımm etmeyecek devamEvet aynen öyle oluyo bir kız bir erkek insanın kafa ve duyguları karışıyor en güzeli netleşince öğrenmek

kızlar ikili test sonuçlarım çıktı, doktor tatilde olduğu için çarşamba günü sonuçlarla ilgili arayacakmış. beta değerlerin önemi var mı biliyo musunuz, 10000de 1 olanlar düşük risk sanırım ama yaş olan normal mi acaba fikri olan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_20210906-144621_Drive.webp
    5 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20210906-144631_Drive.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…