2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Devlette girmenle çıkman bir oluyor zaten dr.un yanina.Sadece meraktan gitmiştim dr.a devlete.Kimdi dr.un canım?
Cevat ismi alakalı bi doktor ama çok, aşırı kalabalık. En azından yüzü 5 karış değil. Kapının önü insan dolu

Doktor baktı pek iç acısı konuşmadı apse çok ilerlemiş çok yayılmış dedi bu dişte kanal tedavisi yoktu hiç oyüzden çekilirse üzülücem kök dişler sonuçta yemek yediğimiz dişler kocaman bir boşluk oluyor rahat yemek yiyemez ki insan

Sonuçların iyi canım merak etme

Bende birçok yere sordum 850 550 benim sürekli gittiğim 340 dedi cumartesi doktora gidiyorum yapilsinda rahatliyim

Bende birçok yere sordum 850 550 benim sürekli gittiğim 340 dedi cumartesi doktora gidiyorum yapilsinda rahatliyim
her yerde bu kadar fark olmasına şaşırıyorum ya ben 200 ödedim ikiliye özelde diyorum acaba kapsamı mı farklı ama aynı şeylere bakılıyor sanırım

her yerde bu kadar fark olmasına şaşırıyorum ya ben 200 ödedim ikiliye özelde diyorum acaba kapsamı mı farklı ama aynı şeylere bakılıyor sanırım
Ona kalırsa bana 80 dediler bunu tamamen bence kendileri belirliyor.. Muayene hariç tabi

İkili test heryerde ayni yapılır ama hastane kalitesi mi doktor farkı mi bilemiyorum 200 baya uygun iyi.. Herşey zor bu hayatta artık..Bu yasa geldim ilk çocuğum olucak ikinciyi düşünmüyorum inşallah sağlıkla gelir herseyine yetişmeye gayret edicem

Arada girip bakıyorum doktorları tahminde bulunanlar olmuşlar ben henüz 10+4 deyim sata göre uyumlu değil geç döllenme oldu sanırım. 12. Hafta da gideceğim inşallah bende bir cinsiyet tahmini duyarım
evet genelde tahmin yapıyolar 12.haftada ama değişebilir kesin gibi düşünme deyince yine bekleme süreci başlıyo benim de %60 erkek diye tahmin yaptı 12+3de ama öyle olup 16.hafta kıza dönen de gördüm bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…