2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Detaylı ultrasona kadar heveslenmemeyi düşünüyorum ama insan da aşırı merak oluyor sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri de gerisi önemli değil

evet valla daha yeni başlıyoruz
Özel hastaneler ciddi anlamda kendileri belirliyor ve paragozler. Biz muayeneye 215 oduyorduk, ilk kan testine 672 lira verdim. İkili teste 145 lira dediler.
Bu tarama.sonucundan dolayı başka doktora gidiyorum şimdi. Profesör ile görüştük, muayenehanesine 500lira veriyoruz ama en azından doğuma para vermeyeceğim. Üniversitenin hocası orda yapacağız doğumu.
Ozeller bir de insanları korkutup para koparmaya çalışıyor maalesef.

Merhaba ben pek anlamam inşallah sonucunuz guzeldır ama b hcg 50 den yukarı çıkmış kız mı cınsıyetı acaba doktor birşey dedimi
Merhaba cinsiyet için geçen hafta başka doktora gitmiştim büyük ihtimalle kız ama yüzde yüz diyemem demişti.. kendi doktorumda bir türlü pozisyon uygun olmuyordu bugun de aynı şekilde hiç gözükmedi çok ters duruyordu minnokum

Düşük risk canım doktorun da yorumlar .bak açıklama da cut Off değerinin altında çıkmış .yani down sendromu riski düşük .bende bugün öğrendim
Evet doktorumda güzel çıktı dedi ama yine de sizlere sorayım dedim kızımda yaptırdığım ikili testi bitürlü bulamadım karşılaştırmak için maşallah sizin içinde sevindim iyi çıkmasına sağlıkla doğsunlar
Aynen benimde düsük cikti cok sukur , doktorum sorun yok risk yok dedi rahatladim zaten burun kemigi görmustuk ve ense boyuda 1,37 idi sorun yoktu ama yinede beklediydim tabi.
Evet bizde burun kemiğini görmüştük ense 1.4 çıkmıştı sizin için de sevindim iyi çıkmasına inşallah her şey yolunda gider bundan sonrada

Selam kızlar ben yarın 2linin sonucunu dra göstermeye gidicem, bi muayene de eder diye düşünüyorum cinsiyet kesinleşir belkiiii. Kız gibi denmişti ama kesin değişecek gibi hissediyorum güzel haberler aldığımız bir hafta olur inşallah

Ne güzel arastırmışın, en çok hamile döneminde aşılama İngilterede olmuş. Bir de orayı incelemek lazım.
Orası ile ilgili bi veri yayınlandı mı bilmiyorum. Yayınlanırsa okurum
Geçen gün israil de korona geçiren mi yoksa aşılılar da mı daha çok antikor oluşuyor diye araştırmışlar. Korona geçiren çıkmış. Aslında geçirmiş olsaydım aşı olmazdım kesin.

Canım sonucum demin geldi. Salı vermiştim kanı, 5 iş gününde gelmiş oldu Herşey yolundaymış çok şükür, darısı bekleyen herkesin başına. Cinsiyeti de 18 inde ailecek parti yaparak öğrenicez

Cok sevindim kuzum sonucunun güzel cikmasina darısı hepimizin başına ikili test yaptırmış miydin. Kız taa 18 ine niye parti yapiyosunuz hemen yapsaniza belli sonuçta

Cok sevindim kuzum sonucunun güzel cikmasina darısı hepimizin başına ikili test yaptırmış miydin. Kız taa 18 ine niye parti yapiyosunuz hemen yapsaniza belli sonuçta

Çok teşekkür ederim, direkt nifty test yaptırdım ben. Sonuç belki geç çıkar diye öyle planlamıştık. Eşimin ailesi de burda olacak hevesleri kırılmasın istedim

Hanımlar ben balımtan tiksindim hamileligim boyuncada sadece 1 kez yedim acaba ek balık yagı felan kullanan var mi
Ben möllers kullanıyorum limon aromalısında balık tadı gelmiyor. Morina balığı yağı da özellikle iyi zaten. Omega 3 beyin gelişimi için çok önemli

Bende parti yaparım diyordum ama burda kimsem yok diye vazgeçtim sadece çok heves etmiştim ama sevdiğim kişiler olmadıktan sonra ne anlamı var dedim

Canım ben hala folik asit kullanıyorum doktorum devam et dedi ocean mommy e devam ediyorum kansızlıktan dolayı da feramat verdi. Bu ikisini kullanıyorum

İkili testi tertemiz çıkan kuzular hayırlı olsun öncelikle, içiniz çok rahat etmiştir eminim ki. Benimde şimdi gelip kanımı aldilar nifty test için. Allah'ım inşallah test sonucu tertemiz çıkar
Amin inşallah canım stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…