Videodan baktım bende. Yüzüğü ipe takıyorsun sonra karnının üstüne koyuyorsun sonra hareket etmeye başlıyo daire çiziyorsa kız ileri geri hareket ediyorsa erkek. Ama insanın kolu ağrıyo
Videodan baktım bende. Yüzüğü ipe takıyorsun sonra karnının üstüne koyuyorsun sonra hareket etmeye başlıyo daire çiziyorsa kız ileri geri hareket ediyorsa erkek. Ama insanın kolu ağrıyo
Kızlar diş apsem için doktorun verdiği aguamentin 1000 mg'ı çok büyük olduğu ve için boğazımdan gitmiypr diye ikiye bölüp öyle içtim iki seferde netten baktım iyi değilmiş etkisi kayboluyorluş ölümcül olabiliyor yazmışlar o zaman neden ortadan ikiye bölme çizgisi var zor içildiği için ikiye bölünüp içebilelim diye değil mi etkisi gitti mi şimdi
Kuzum benim o işte biraz zor. İnan sabah doktorla konuştum şimdi bi baktim dudağımin uzerinde sivilce cikmis direk. Bilseydim direk bu testi yaptırdım. Nerdeyse aynı sürede çıktı zaten ikili test ve beni muallakta bıraktı boş yere. Neyse sonucu güzel çıksın da Allah'ın izniyle
Kızlar diş apsem için doktorun verdiği aguamentin 1000 mg'ı çok büyük olduğu ve için boğazımdan gitmiypr diye ikiye bölüp öyle içtim iki seferde netten baktım iyi değilmiş etkisi kayboluyorluş ölümcül olabiliyor yazmışlar o zaman neden ortadan ikiye bölme çizgisi var zor içildiği için ikiye bölünüp içebilelim diye değil mi etkisi gitti mi şimdi
Onu bende duydum ikiye bölmek iyi degil diyede cidden cok buyuk bir hap onceden su icip bogazimi islatip zar zorda olsa yuttum 1 hafta
ya ben birsey sorucam vajinam agriyor baktim internete 12-16.haftalarda olabilen birsey yaziyor ama idrar yolu enfeksiyonuda olabilir diyor varmi yaşayan ?
Canım benim bugün çıktı haberin olsun. Degerlerim biraz düşük anladığım kadarıyla kombine riski 1/563 çıkmış yani 10000lerde 1 degil malesef çarşambayı beklicem kontrol günümü hayırlısı insallah benden test isticek detayli sanırım
Canım benim bugün çıktı haberin olsun. Degerlerim biraz düşük anladığım kadarıyla kombine riski 1/563 çıkmış yani 10000lerde 1 degil malesef çarşambayı beklicem kontrol günümü hayırlısı insallah benden test isticek detayli sanırım
Doktor baktı pek iç acısı konuşmadı apse çok ilerlemiş çok yayılmış dedi bu dişte kanal tedavisi yoktu hiç oyüzden çekilirse üzülücem kök dişler sonuçta yemek yediğimiz dişler kocaman bir boşluk oluyor rahat yemek yiyemez ki insan
Mecbur implant yapılıyor canım, sen iltihap geçince biraz kanalı zorla doktora bakalım ne diyecek ya ben de hiç estetik amaçlı bişey yaptırmam, o yüzden çok koydu gitmesi. Ben normalde dogal hali kalsın diye lamina falan yaptırmazken, çürükle diş kaybettim dedim, isyan ettim Ne diyim bir daha olmasın, kalan dişlere iyi bakalım.
Orası ile ilgili bi veri yayınlandı mı bilmiyorum. Yayınlanırsa okurum
Geçen gün israil de korona geçiren mi yoksa aşılılar da mı daha çok antikor oluşuyor diye araştırmışlar. Korona geçiren çıkmış. Aslında geçirmiş olsaydım aşı olmazdım kesin.
Onu ben de okudum, çok ilginç. İnan aklımdan hamilelikte aşı olmak hiç geçmiyordu. Sizde nasıl bilmiyorum ama biz bu ara çevremizde vaka, zatürre, vefat çok duymaya başladık. Hep Eylül ayları böyle oluyor. Çok artıyor vakalar. Allah hepimizi korusun.