2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Videodan baktım bende. Yüzüğü ipe takıyorsun sonra karnının üstüne koyuyorsun sonra hareket etmeye başlıyo daire çiziyorsa kız ileri geri hareket ediyorsa erkek. Ama insanın kolu ağrıyo
1. 2. 3. Gebelikleri vs sırayla gösteriyor diyorlar. Bi bilgin varmı o konuda ilk Bebeği olmayanlar nasıl yapacak acaba

Kızlar diş apsem için doktorun verdiği aguamentin 1000 mg'ı çok büyük olduğu ve için boğazımdan gitmiypr diye ikiye bölüp öyle içtim iki seferde netten baktım iyi değilmiş etkisi kayboluyorluş ölümcül olabiliyor yazmışlar o zaman neden ortadan ikiye bölme çizgisi var zor içildiği için ikiye bölünüp içebilelim diye değil mi etkisi gitti mi şimdi

Amin inşallah canım stres yapma kendine
Kuzum benim o işte biraz zor. İnan sabah doktorla konuştum şimdi bi baktim dudağımin uzerinde sivilce cikmis direk. Bilseydim direk bu testi yaptırdım. Nerdeyse aynı sürede çıktı zaten ikili test ve beni muallakta bıraktı boş yere. Neyse sonucu güzel çıksın da Allah'ın izniyle

Onu bende duydum ikiye bölmek iyi degil diyede cidden cok buyuk bir hap onceden su icip bogazimi islatip zar zorda olsa yuttum 1 hafta

ya ben birsey sorucam vajinam agriyor baktim internete 12-16.haftalarda olabilen birsey yaziyor ama idrar yolu enfeksiyonuda olabilir diyor varmi yaşayan ?

Anladım önümüzdeki cumartesi doktora gidicem desene 10 gün bekliycez
Canım benim bugün çıktı haberin olsun. Degerlerim biraz düşük anladığım kadarıyla kombine riski 1/563 çıkmış yani 10000lerde 1 degil malesef çarşambayı beklicem kontrol günümü hayırlısı insallah benden test isticek detayli sanırım

Bende denerim insallah yüzüğü bu arada sanki cinsiyet öğrenenler çoğaldıkça kiz çoğunluklu oluyor gibi

Benimde 558 çıktı ikili test. Bugün nifty için kan verdim. Büyük ihtimal sizin doktorunuzda ister. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Kızlar geçen doktor vajina kültürü almıştı, şimdi sonuca baktımda stafilokok üredi yazıyor. Ne demek bilen var mı? Yarın arayacağım doktoru

Mecbur implant yapılıyor canım, sen iltihap geçince biraz kanalı zorla doktora bakalım ne diyecek ya ben de hiç estetik amaçlı bişey yaptırmam, o yüzden çok koydu gitmesi. Ben normalde dogal hali kalsın diye lamina falan yaptırmazken, çürükle diş kaybettim dedim, isyan ettim Ne diyim bir daha olmasın, kalan dişlere iyi bakalım.

Onu ben de okudum, çok ilginç. İnan aklımdan hamilelikte aşı olmak hiç geçmiyordu. Sizde nasıl bilmiyorum ama biz bu ara çevremizde vaka, zatürre, vefat çok duymaya başladık. Hep Eylül ayları böyle oluyor. Çok artıyor vakalar. Allah hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…