Ayy ayy gözün aydın, çok sevindim. Çok da erken çıkmış sonuç. Bu testte de çıkıyor cinsiyet ama senin dr zaten tahmin etmişti di miCanım sonucum demin geldi. Salı vermiştim kanı, 5 iş gününde gelmiş olduHerşey yolundaymış çok şükür, darısı bekleyen herkesin başına. Cinsiyeti de 18 inde ailecek parti yaparak öğrenicez
Sonuç güzel gelecek canım inşallahKuzum benim o işte biraz zor. İnan sabah doktorla konuştum şimdi bi baktim dudağımin uzerinde sivilce cikmis direk. Bilseydim direk bu testi yaptırdım. Nerdeyse aynı sürede çıktı zaten ikili test ve beni muallakta bıraktı boş yere. Neyse sonucu güzel çıksın da Allah'ın izniyle
Aynen. Şimdi bi arkadaşımın eşi korına yoğun bakımda, adam daha 40 yaşında bile yok. Aşıyı okullar açılırken yaptırayım demiş. Arkadaşım da karantina da, oda aşısız onda bişey yok. Hiç belli olmuyor kime nasıl etki ettiği. Rabbime sığınıyorum. Okula gitseydim heralde aşı olurdum.Onu ben de okudum, çok ilginç. İnan aklımdan hamilelikte aşı olmak hiç geçmiyordu. Sizde nasıl bilmiyorum ama biz bu ara çevremizde vaka, zatürre, vefat çok duymaya başladık. Hep Eylül ayları böyle oluyor. Çok artıyor vakalar. Allah hepimizi korusun.
29 yas gayet iyi bir yas aslında. Daha ne kadar erken doğura bilir ki insan. Almanya da ilk çocuk dünyaya getirme yaşı ortalama 30.Ben raporu goruntuleyemiyorum doktorum bakıp aradı down sendromu oranı sanırım bu yaşım 29 çünkü
Ayy ayy gözün aydın, çok sevindim. Çok da erken çıkmış sonuç. Bu testte de çıkıyor cinsiyet ama senin dr zaten tahmin etmişti di mi
Aynen canım 10 gün geç olsun sağlıklı olsunn yeter kiÇok heyecanlıyım ama eşimin ailesi ne olur bekleyin bizi dediler. Kıyamıyorum hep beraber öğreniriz, sağlıklı ya bana yeter
Aynen canım 10 gün geç olsun sağlıklı olsunn yeter kihep beraber daha Heyacanlı olur.. Ama ben kesin bakardım kimseye demezdim meraktan çatladım
İnan ense kalınlığını bile bilmiyorum testin sonucunu ben göremiyorum sadece doktor goruyoSonuç güzel gelecek canım inşallahİçini ferah tut ense kalınlığı 3 ün üzerinde bile güzel sonuçlar geliyor. Senin olması gereken aralığında
Benimde yaşta riskim yok ama yine de orta risk çıktı. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Bir an onc da sağlıkla sonucumuza ulaşırız inşallahV Venuss sonucun hayırlı olsun, partiye kadar nasıl bekliyorsun, ben sabırsızım o yönden
D doakolik hiç endişelenme. Kötü bir sonuç değil bence. Yaptırılıacaksa bana da nifty mantıklı geliyor. İhtimaller insanı yoruyor ancak. Ben doktoruma yaştan dolayı riskli çıkar benim demiştim ben yaşı baz almıyorum demişti. Yine de yaptırmadım
Aynen yaş riskim yok zaten riskler başka demek ki. Hakkımızda hayırlısı demekten başka çare yok29 yas gayet iyi bir yas aslında. Daha ne kadar erken doğura bilir ki insan. Almanya da ilk çocuk dünyaya getirme yaşı ortalama 30.
Benim ilk kızım 37 yaşında oldu. Gerçi biz 7 yıl bekledik kızımızı o ayrı bir konu.
Sulalelerimize bakınca da anneannem de babaannem de son çocuklarını 40 yaşında doğurmuşlar. Gayet sağlıklılar.
Bu yaş sıkıntısı degil. Rabbimin takdiri. Ne isterse onu verir.
Biz Allah tan sağlıklı sıhhatli mübarek evlatlar isteyelim inşallah .
Kızlar benim tatlı krizleri tekrar başladı ya napıcam ben böyle
Yüreğini ferah tut sağlıkla dogar inşallahCanım benim bugün çıktı haberin olsun. Degerlerim biraz düşük anladığım kadarıyla kombine riski 1/563 çıkmış yani 10000lerde 1 degil malesef çarşambayı beklicem kontrol günümü hayırlısı insallah benden test isticek detayli sanırım
O zaman iyi öğrenemezsinBakamıyorum çünkü sonuçta yazmıyor sadece doktor biliyor o da ablama söyledi
Canım bizim 2 biontekli arkımız zatürre oldu, aşısız 50 yasında tanıdıgımız vefat etti. Bu ara fena gercekten. Ben de okula gitsem olurdum gibi geliyor, çünkü okul riskli oluyor. Şu ingiltereyi bir arastırayım. Sen güzel bilgi buluyosun, bişey bulursan yaz canımAynen. Şimdi bi arkadaşımın eşi korına yoğun bakımda, adam daha 40 yaşında bile yok. Aşıyı okullar açılırken yaptırayım demiş. Arkadaşım da karantina da, oda aşısız onda bişey yok. Hiç belli olmuyor kime nasıl etki ettiği. Rabbime sığınıyorum. Okula gitseydim heralde aşı olurdum.
Bebeğe bi etkisi olur mu diye de korkuyor insan.
İngiltere yi araştırayım dedim, ama bilgiler güvenilir gelmedi. Aşılar Yüzdeüçyüz düşüğe neden oldu diye bi habere rastladım, ilk 3 ay mı acaba, nerede ne zaman araştırma yayınlanmış bilgi yok, bulamadım. Yattığım yerden elimde telefon ne aklıma gelirse bakıyorum
Aşı yeni bulunmadı. Mrna aşılarındaki teknoloji çok uzun zamandir kanser hastaları icin calisilan bir teknolojiydi solunum yolu hastaligina da uygulamalari bu yüzden kolay oldu. Tam ruhsat da aldi zaten artık.Aşı yan etkisini hemen göstermiyor ki. 3 5 yıl sonra ne olacak o zmn belli olur herşey. Rabbim herkesi korusun. Daha aşıyı buşalı 1 yıl bile olmadı. Hızlıca faz çalışması yaptular oldu bitti. Hamile hamile aşı stresi yaptıranlarıda allaha bırakıyrm
Doktorum banada bundan bahsedip asini olabilirsin istedigin zaman dedi cokta geçe birakma dedi.Kizlar buraya link bırakıyorum okumak isteyenler icin https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2104983
Ingilizce bilmeyenler google translate yapabilir. 35 bin gebe uzerinde yapilmis bir calisma ve asi sonrasi ortaya cikan sonuclar covid oncesi bulgular gibiymiş. Bir suru calisma var. Googlea Biontech vaccine pregnancy yazarsaniz kafanızdaki sorular da belki yanit bulur.
Selamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile ilgili acaba bilen varmıGebelik sekeri ciddi bir durum ama , burda bir cok testi yapmiyorlar ama seker yüklemesini yapiyorlar . Tansiyon ve seker cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?