Şeker yüklemesi gizli şeker için yapılmıyo mu ? Bilmediğim için soruyorumSelamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile ilgili acaba bilen varmı
Bi yakinim ozel doktora gidiyor da biraz her testi istiyor oda seker yuklemesi yaptırmak istemiyoe bu foruma üye olduğumu biliyor hamile annelere sormamı istediŞeker yüklemesi gizli şeker için yapılmıyo mu ? Bilmediğim için soruyorum
Aç lik sekeri 90 geçmemesi lazim. Normal de iki saat sonra da 140 in altında olması lazim. Biraz yüksek sanırım. Mutlaka takip edin ve doktorunuzla görüşün.Selamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile ilgili acaba bilen varmı
Benim arkadaşımın canim dahiliyeye gidicek sanırım teşekkür ederimAç lik sekeri 90 geçmemesi lazim. Normal de iki saat sonra da 140 in altında olması lazim. Biraz yüksek sanırım. Mutlaka takip edin ve doktorunuzla görüşün.
Insaallah allah razı olsunYüreğini ferah tut sağlıkla dogar inşallah
Aleykum selam , seker yüklemesi ne olursa olsun yaptirmanizi tavsiye ederim. Ama sizin zaten biraz yüksek sekeriniz. Doktorunuz daha detayli bilgi verir ama kontrolü birakmayin . Gecmis olsunSelamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile ilgili acaba bilen varmı
Yaa nerde yaptiriyosunuz peki ne kadar ucreti bendende isteyecek büyük ihtimal baya pahalı diyorlar bir iki yerde 2500 3500 arası demişler yine iyi daha çok bekliyordum birsekilde ayarlicaz artık napalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBenimde 558 çıktı ikili test. Bugün nifty için kan verdim. Büyük ihtimal sizin doktorunuzda ister. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Tesekkur ederim canim benim arkadasimin testi o sormami istedi ben daha hamile degilimAleykum selam , seker yüklemesi ne olursa olsun yaptirmanizi tavsiye ederim. Ama sizin zaten biraz yüksek sekeriniz. Doktorunuz daha detayli bilgi verir ama kontrolü birakmayin . Gecmis olsun
Rica ederimTesekkur ederim canim benim arkadasimin testi o sormami istedi ben daha hamile degilimAllah sağlıklı evlat nasip eylesin sizlere
Bakmaya çalışıyorumCanım bizim 2 biontekli arkımız zatürre oldu, aşısız 50 yasında tanıdıgımız vefat etti. Bu ara fena gercekten. Ben de okula gitsem olurdum gibi geliyor, çünkü okul riskli oluyor. Şu ingiltereyi bir arastırayım. Sen güzel bilgi buluyosun, bişey bulursan yaz canım
Allah korusun etrafta yoğunbakımlık tanıdıklar olunca haliyle stres oluyor insan. Delta varyantı gençleri etkiliyor çünküAşı yan etkisini hemen göstermiyor ki. 3 5 yıl sonra ne olacak o zmn belli olur herşey. Rabbim herkesi korusun. Daha aşıyı buşalı 1 yıl bile olmadı. Hızlıca faz çalışması yaptular oldu bitti. Hamile hamile aşı stresi yaptıranlarıda allaha bırakıyrm
Hepsini okudum. 35 bin gebe demiş ama bunlardan 827 si hamileliği tamamlamış diyor. Bunlardan da yüzde 87 si sağlıklı doğum yapmış. Yüzde 13 ünde sorunlar çıkmış. Diyor ki zaten önceden de böyleydi yüzdeler de aşı bişeyi değiştirmedi ama yine de araştırmaya devam edilmeli, yeterli bir araştırma değil.Kizlar buraya link bırakıyorum okumak isteyenler icin https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejmoa2104983
Ingilizce bilmeyenler google translate yapabilir. 35 bin gebe uzerinde yapilmis bir calisma ve asi sonrasi ortaya cikan sonuclar covid oncesi bulgular gibiymiş. Bir suru calisma var. Googlea Biontech vaccine pregnancy yazarsaniz kafanızdaki sorular da belki yanit bulur.
Benim annemde yaptırma diyo ya kararsızım bende. Ne zaman annemi dinlemesem başıma iş gelirBi yakinim ozel doktora gidiyor da biraz her testi istiyor oda seker yuklemesi yaptırmak istemiyoe bu foruma üye olduğumu biliyor hamile annelere sormamı istedi
Vala doktor da yaptır yada diyet yap demiş:)Benim annemde yaptırma diyo ya kararsızım bende. Ne zaman annemi dinlemesem başıma iş gelir
Şeker çıkınca da diyet yaptırıyolar ki öyle de böylede işin sonu diyetVala doktor da yaptır yada diyet yap demiş:)
Mümkün mertebe kırmadan için büyük antibiyotikleri. Zorlanıyorsanız arkasından ekmek yiyin.Ya kızlar şu aguamentini kırarak zorla içiyorum ağzımda dönüp duruyor zararı var mıdır böyle kırarak içmenin etkisi azalır mı beyne yada kalbe zararo var mı nette saçma sapan şeyler yazıyor da
Kuzum doktorun Büyük ihtimal birkaç tane önerir firma. Benimki 3 tane önermişti onlar arasında seçtim ben en uygun olanı açıkçası. 3bin tl ödemesi. Genelde 3000-4000 arası degisiyodu bana verdigi firmaların fiyatları. İmkanınız varsa yaptırın. Eve gelip hemşire kan aldı benden dün. 10 gün içinde çıkıyor dediler. Bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırızYaa nerde yaptiriyosunuz peki ne kadar ucreti bendende isteyecek büyük ihtimal baya pahalı diyorlar bir iki yerde 2500 3500 arası demişler yine iyi daha çok bekliyordum birsekilde ayarlicaz artık napalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Benim de eşim hiç istemiyor. Aslında ben olsam mı diye düşünüyorum 2. Dozu ama kesinlikle istemiyor. Kendi çift doz aşılı evdesin nasılsa diyo ben de eşimi ne zaman dinlemesem başıma bi iş gelirBenim annemde yaptırma diyo ya kararsızım bende. Ne zaman annemi dinlemesem başıma iş gelir
biontech aşısı ilk çıktığında hamileler ve hamilelik planlayanlara tavsiye edilmez diye kendileri demişlerdi. şimdi ne olduysa hamileler yaptırsın bir etkisi yok deniliyor. ben aşının koruyculuğuna inanmıyorum. aşı olduktan sonra ölen ya da hastalığa yakalanıp ağır geçiren bir sürü kişi oldu etrafımda. hııı hafif geçiren de oldu orası ayrı mesele. isteyen olsun istemeyen olmasın ama olmayan da zorlanmasın artık bıktım gerçekten şu meseleden.Aşı yan etkisini hemen göstermiyor ki. 3 5 yıl sonra ne olacak o zmn belli olur herşey. Rabbim herkesi korusun. Daha aşıyı buşalı 1 yıl bile olmadı. Hızlıca faz çalışması yaptular oldu bitti. Hamile hamile aşı stresi yaptıranlarıda allaha bırakıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?