2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Şeker yüklemesi gizli şeker için yapılmıyo mu ? Bilmediğim için soruyorum
Bi yakinim ozel doktora gidiyor da biraz her testi istiyor oda seker yuklemesi yaptırmak istemiyoe bu foruma üye olduğumu biliyor hamile annelere sormamı istedi

Aç lik sekeri 90 geçmemesi lazim. Normal de iki saat sonra da 140 in altında olması lazim. Biraz yüksek sanırım. Mutlaka takip edin ve doktorunuzla görüşün.
Benim arkadaşımın canim dahiliyeye gidicek sanırım teşekkür ederim

Selamlar şeker yüklemesi gerekiyormu bu değerler ile ilgili acaba bilen varmı
Aleykum selam , seker yüklemesi ne olursa olsun yaptirmanizi tavsiye ederim. Ama sizin zaten biraz yüksek sekeriniz. Doktorunuz daha detayli bilgi verir ama kontrolü birakmayin . Gecmis olsun

Benimde 558 çıktı ikili test. Bugün nifty için kan verdim. Büyük ihtimal sizin doktorunuzda ister. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Yaa nerde yaptiriyosunuz peki ne kadar ucreti bendende isteyecek büyük ihtimal baya pahalı diyorlar bir iki yerde 2500 3500 arası demişler yine iyi daha çok bekliyordum birsekilde ayarlicaz artık napalım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aleykum selam , seker yüklemesi ne olursa olsun yaptirmanizi tavsiye ederim. Ama sizin zaten biraz yüksek sekeriniz. Doktorunuz daha detayli bilgi verir ama kontrolü birakmayin . Gecmis olsun
Tesekkur ederim canim benim arkadasimin testi o sormami istedi ben daha hamile degilim Allah sağlıklı evlat nasip eylesin sizlere

Bakmaya çalışıyorum
Allah korusun etrafta yoğunbakımlık tanıdıklar olunca haliyle stres oluyor insan. Delta varyantı gençleri etkiliyor çünkü
Hepsini okudum. 35 bin gebe demiş ama bunlardan 827 si hamileliği tamamlamış diyor. Bunlardan da yüzde 87 si sağlıklı doğum yapmış. Yüzde 13 ünde sorunlar çıkmış. Diyor ki zaten önceden de böyleydi yüzdeler de aşı bişeyi değiştirmedi ama yine de araştırmaya devam edilmeli, yeterli bir araştırma değil.
Sanırım hamilelere en baştan aşı önerilmiyordu, sonradan ölüm sayıları artınca önerildi. o yüzden aşı olup doğum yapan kişi sayısı yeterli değil.

Birde tarih
14 Aralık 2020'den 28 Şubat 2021'e kadar,
Yazıyor. Şuan için güncel veriler nerdr acaba. Keşke yayaınlasalar, çünkü şuana kadar bir çok gebe aşı olup doğurmuştur.
İnşallah hiç bir yan etkisi olmaz bebelerimize.
Bazen düşünüyorum hadi bebek büyüdükçe ortaya çıkarsa diye. Hani bi ilaç vardı adını şuan unuttum, kız çocuklarında taa ergenlikte ortaya çıkmıştı yan etkisi. Rahim oluşmamıştı vs. Amaaan neyse Allah a sığınıyorum. İnşallah aşı yaptıram yaptırmayan kimse covid e yakalanmaz. Aşı olanlarında bebeğine bi yan etkisi olmaz inşallah

Son düzenleme:
Bi yakinim ozel doktora gidiyor da biraz her testi istiyor oda seker yuklemesi yaptırmak istemiyoe bu foruma üye olduğumu biliyor hamile annelere sormamı istedi
Benim annemde yaptırma diyo ya kararsızım bende. Ne zaman annemi dinlemesem başıma iş gelir

Aşıyla ilgili araştırma yaoarken bu çıktı karşıma
Hamileyseniz ve bir COVID-19 aşısı alıyorsanız, v-safe gebelik kaydına katılmayı düşünün.
Eğer hamile iseniz ve bir COVID-19 aşısı almış, biz kayıt için teşvik v güvenli . V-safe, CDC'nin, aşılamadan sonra kişiselleştirilmiş sağlık kontrolleri sağlamak için metin mesajları ve web anketlerini kullanan akıllı telefon tabanlı aracıdır. Bir V-güvenli gebelik kayıt bir COVID-19 aşısı almış gebe insanların sağlığı üzerinde bilgi toplamak için kurulmuştur. V-safe'e kaydolan kişiler aşı sırasında veya aşıdan sonra hamile olduklarını bildirirlerse, kayıt personeli daha fazla bilgi almak için onlarla iletişime geçebilir. Katılım isteğe bağlıdır ve katılımcılar istedikleri zaman katılmayabilirler .

Ya kızlar şu aguamentini kırarak zorla içiyorum ağzımda dönüp duruyor zararı var mıdır böyle kırarak içmenin etkisi azalır mı beyne yada kalbe zararo var mı nette saçma sapan şeyler yazıyor da

Mümkün mertebe kırmadan için büyük antibiyotikleri. Zorlanıyorsanız arkasından ekmek yiyin.

Kuzum doktorun Büyük ihtimal birkaç tane önerir firma. Benimki 3 tane önermişti onlar arasında seçtim ben en uygun olanı açıkçası. 3bin tl ödemesi. Genelde 3000-4000 arası degisiyodu bana verdigi firmaların fiyatları. İmkanınız varsa yaptırın. Eve gelip hemşire kan aldı benden dün. 10 gün içinde çıkıyor dediler. Bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız

Benim annemde yaptırma diyo ya kararsızım bende. Ne zaman annemi dinlemesem başıma iş gelir
Benim de eşim hiç istemiyor. Aslında ben olsam mı diye düşünüyorum 2. Dozu ama kesinlikle istemiyor. Kendi çift doz aşılı evdesin nasılsa diyo ben de eşimi ne zaman dinlemesem başıma bi iş gelir Ne zor bir karar yaa nasıl karar vericez ki benim yaş grubuma aşı çıkar çıkmaz hemen ertesi gün olmuştum 20 haziranda ikinci dozu önce ileri bi tarihe vermişlerdi sonra geri çektiler o zaman ileri alınmasa olacaktım diyorum ki Allah bilerek mi böyle yaptı olmayayım diye deli deli sardım valla

biontech aşısı ilk çıktığında hamileler ve hamilelik planlayanlara tavsiye edilmez diye kendileri demişlerdi. şimdi ne olduysa hamileler yaptırsın bir etkisi yok deniliyor. ben aşının koruyculuğuna inanmıyorum. aşı olduktan sonra ölen ya da hastalığa yakalanıp ağır geçiren bir sürü kişi oldu etrafımda. hııı hafif geçiren de oldu orası ayrı mesele. isteyen olsun istemeyen olmasın ama olmayan da zorlanmasın artık bıktım gerçekten şu meseleden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…