2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selam kızlar ben aşımı oldum bugün, inşallah bana ve bebeme şifa olur. 2li test sonucum da güzel çıktı çok şükür. Demir ilacı ve decavit yazdı dr kan olsun can olsun Güncel durum aktarmak istedim
Bende yeni aldım sonucumu cok şüküt benimde güzel çıktı 3 lü ve 4 lü taramayı istemiycem o yüzden dedi doktor

Anladim canim teşekkür ederim. Halihazırda sunuyor yani bide onu bulmakla vakit kaybetmiyoruz iyi sevindim buna. Insallah canım amin

Türkiye dışındaki ülkelerde tutuluyor. hatta bunun için bir site vardı ismini bulamadım. orada ülkeyi seçip yan etki vb. giriliyor. ama Türkiye seçilemiyordu en son.

Bulantısı devam eden var mı kızlar ? Hala bitmedi benim artık çok canım sıkılıyo bu duruma. Halsizlik de cabası ne yesem rahatsız ediyo hazımsızlık hissi hep var
Benim ikindi vakti başlıyor gece sabaha kadar. Yatmadan 2 tane prilam içiyorum. Sabahları iyiyim. 14.hafta bugün bitiyor 15 e gircez inşallah, ama azalmafı hatta dün çok fenaydım

Bulantısı devam eden var mı kızlar ? Hala bitmedi benim artık çok canım sıkılıyo bu duruma. Halsizlik de cabası ne yesem rahatsız ediyo hazımsızlık hissi hep var

Benim ikindi vakti başlıyor gece sabaha kadar. Yatmadan 2 tane prilam içiyorum. Sabahları iyiyim. 14.hafta bugün bitiyor 15 e gircez inşallah, ama azalmafı hatta dün çok fenaydım
Ayyy kuzularım size kıyamam. İnşallah en kısa sürede bulantilariniz geçer

Benim de bugün çok kötü. Artık bütün keyfim kaçıyo hala hasta gibiyim. 2 hafta sonra randevum eğer geçmezse başka bi ilaç isticem artık

Keşke tek bulantı olsa.2haftadir aşırı kusma da başladı.Ve hala kg gectim gr bile Almadım.14+5 olmuşuz.Her kafadan bi ses. Sen niye çok zayıfladın bebekte mi bisey var diyip duruyorlar.

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardi doktor ultrasonda kasılma gördü dikkat et yorulma ağır kaldırma düşük yapabilirsin dedi

Keşke tek bulantı olsa.2haftadir aşırı kusma da başladı.Ve hala kg gectim gr bile Almadım.14+5 olmuşuz.Her kafadan bi ses. Sen niye çok zayıfladın bebekte mi bisey var diyip duruyorlar.
Benim başından beri hep kusmalı canım o yüzden yiyebildiğim şeylerden de tiksiniyorum. 1 gün çok kötü 1 gün az kötüyüm iyi olabildiğim yok daha gülüyorum ama artık sinirlerim bozuldu hep 3 ayı bekledim geçer diye. Şimdi doğuma kadar sürücek mi acaba diyorum

Kızlar bugün doktor kontrolüm vardi doktor ultrasonda kasılma gördü dikkat et yorulma ağır kaldırma düşük yapabilirsin dedi
Çok geçmiş olsun aman dikkat et canım. Şubat ocak annelerinde de okumuştum kasılma olanları. Doktorları magnezyum vermiş o iyi geliyormuş

Ayyy kuzularım size kıyamam. İnşallah en kısa sürede bulantilariniz geçer
Amin sağol canım. Kızımda 14.haftada geçmişti. Bu daha fazla oldu.
Benim de bugün çok kötü. Artık bütün keyfim kaçıyo hala hasta gibiyim. 2 hafta sonra randevum eğer geçmezse başka bi ilaç isticem artık
Bana metpamid de verdi ama içmiyorum şimdilik
Bebekte niye bişey olsun saçmalamışlar, zayıflamak iyi asşında son haftalarda çok kilo alınıyor
Geçmiş olsun ben de yatıyorum sürekli, kasışma için magnezyum alabilirsin yada bi tane maden suyu içebilirsin

Türkiye dışındaki ülkelerde tutuluyor. hatta bunun için bir site vardı ismini bulamadım. orada ülkeyi seçip yan etki vb. giriliyor. ama Türkiye seçilemiyordu en son.
Ben de sinovac için yan etki okumak istiyorum. Bir search edeyim. O da çok az ülkede yapıldıhı için var mı yan etki raporu bilmiyorum.

Teşekkur ederim tavsiyen icin

Insallah gecer canim ya . Bende normalde oluyordu midem de sorun vardi . O zamanlar cok rahatsizdi. Suan hamile degil gibiyim sadece tembellik var suanda

Insallah gecer canim ya . Bende normalde oluyordu midem de sorun vardi . O zamanlar cok rahatsizdi. Suan hamile degil gibiyim sadece tembellik var suanda
Darısı başımıza inşallah canım Sabahtan beri uzanıyorum sadece ne yesem çıktı

Benn mide bulantısı haksizlik kusma istahsizlik herseyden tiksinme ne dersen varr çok sıkıcı ve yorucu bir durum bende kilo verdim bir ay öncesine göre

Ay keşke şu hamilelere bu kadar müdahale etmese etraftakiler. Zaten yeterince stres yapıyoruz herşeye. Bebekte neden bisey olsun allah korusun kustugun icin kilo alamaman normal. Gerci bende hiç almadım, kusmuyorum ama.
Dikkat et kuzu dinlenmeye bak mümkün oldugunca.kac haftalik hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…