Selam kızlar ben aşımı oldum bugün, inşallah bana ve bebeme şifa olur. 2li test sonucum da güzel çıktı çok şükür. Demir ilacı ve decavit yazdı dr kan olsun can olsun Güncel durum aktarmak istedim
Bulantısı devam eden var mı kızlar ? Hala bitmedi benim artık çok canım sıkılıyo bu duruma. Halsizlik de cabası ne yesem rahatsız ediyo hazımsızlık hissi hep var
Kuzum doktorun Büyük ihtimal birkaç tane önerir firma. Benimki 3 tane önermişti onlar arasında seçtim ben en uygun olanı açıkçası. 3bin tl ödemesi. Genelde 3000-4000 arası degisiyodu bana verdigi firmaların fiyatları. İmkanınız varsa yaptırın. Eve gelip hemşire kan aldı benden dün. 10 gün içinde çıkıyor dediler. Bakalım inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Bir de öğretmen arkadaşımın kocası 2.doz biontech ten sonra kalp krizi geçirdi, doktorlar kalbinde damarlarında bi sorun bulamayınca aşının yan etkisi demişler. Neyse ki atlattı. Genç erkeklerde kalp krizi yapabiliyor demişler. Asker kuzenime de komutanları biontech i yasaklamış, hepsi sinovac olmuşlar.
Yoğun bakım istatistik leri doğru bence ama aşı yan etsiki hakkında takip ve istatistik tutulıyor mu, hiç bahsetmiyorlar. İ
Türkiye dışındaki ülkelerde tutuluyor. hatta bunun için bir site vardı ismini bulamadım. orada ülkeyi seçip yan etki vb. giriliyor. ama Türkiye seçilemiyordu en son.
Bulantısı devam eden var mı kızlar ? Hala bitmedi benim artık çok canım sıkılıyo bu duruma. Halsizlik de cabası ne yesem rahatsız ediyo hazımsızlık hissi hep var
Benim ikindi vakti başlıyor gece sabaha kadar. Yatmadan 2 tane prilam içiyorum. Sabahları iyiyim. 14.hafta bugün bitiyor 15 e gircez inşallah, ama azalmafı hatta dün çok fenaydım
Benim ikindi vakti başlıyor gece sabaha kadar. Yatmadan 2 tane prilam içiyorum. Sabahları iyiyim. 14.hafta bugün bitiyor 15 e gircez inşallah, ama azalmafı hatta dün çok fenaydım
Keşke tek bulantı olsa.2haftadir aşırı kusma da başladı.Ve hala kg gectim gr bile Almadım.14+5 olmuşuz.Her kafadan bi ses. Sen niye çok zayıfladın bebekte mi bisey var diyip duruyorlar.
Keşke tek bulantı olsa.2haftadir aşırı kusma da başladı.Ve hala kg gectim gr bile Almadım.14+5 olmuşuz.Her kafadan bi ses. Sen niye çok zayıfladın bebekte mi bisey var diyip duruyorlar.
Benim başından beri hep kusmalı canım o yüzden yiyebildiğim şeylerden de tiksiniyorum. 1 gün çok kötü 1 gün az kötüyüm iyi olabildiğim yok daha gülüyorum ama artık sinirlerim bozuldu hep 3 ayı bekledim geçer diye. Şimdi doğuma kadar sürücek mi acaba diyorum
Türkiye dışındaki ülkelerde tutuluyor. hatta bunun için bir site vardı ismini bulamadım. orada ülkeyi seçip yan etki vb. giriliyor. ama Türkiye seçilemiyordu en son.
Benim başından beri hep kusmalı canım o yüzden yiyebildiğim şeylerden de tiksiniyorum. 1 gün çok kötü 1 gün az kötüyüm iyi olabildiğim yok daha gülüyorum ama artık sinirlerim bozuldu hep 3 ayı bekledim geçer diye. Şimdi doğuma kadar sürücek mi acaba diyorum
Insallah gecer canim ya . Bende normalde oluyordu midem de sorun vardi . O zamanlar cok rahatsizdi. Suan hamile degil gibiyim sadece tembellik var suanda
Insallah gecer canim ya . Bende normalde oluyordu midem de sorun vardi . O zamanlar cok rahatsizdi. Suan hamile degil gibiyim sadece tembellik var suanda
Benn mide bulantısı haksizlik kusma istahsizlik herseyden tiksinme ne dersen varr çok sıkıcı ve yorucu bir durum bende kilo verdim bir ay öncesine göre
Ay keşke şu hamilelere bu kadar müdahale etmese etraftakiler. Zaten yeterince stres yapıyoruz herşeye. Bebekte neden bisey olsun allah korusun kustugun icin kilo alamaman normal. Gerci bende hiç almadım, kusmuyorum ama.