2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sen ikili test yaptirmis miydin kuzu sonucun neydi? Stres olmamaya çalışıyorum bakalım hayirlisi. Ne zaman cikiyormus seninki ne dediler
Canım benim doktor yaşım nedeniyle (36) direkt nifty önerdi. Direkt onu yaptırdım. Sen de genoks yaptırdın sanırım? Dün bir arkadas 5 günde sonuç aldıgını söyledi. Umarım bizimki de o kadar cabuk çıkar.

Al benden de okadar.Bukadar hiç beklemiyodum.Ilkinde hic bulantim olmamisti.Prilamdan zofere geçtik o bile etki etmedi.Hala aynıyım.Bende doğuma kusarak gitmekten korkuyorum.

Torba gibi buzecem o ağızları az kaldı zaten.Ama insan bi düşünüyor hani onların yüzünden.Bende öyle düşünüyorum.Kg alsam ne işime yarayacak.Sonra vermesi var bi de.

Arkadaşlar kasılma dediğiniz tam olarak nasıl oluyo. Benimde dünden beri kasığıma saniyelik bir ağrı vuruyo. Hatta bugün yürürken birkaç defa ve bacak üst üste atarken ya da indirirken de oldu. Anlık oluyo sürekli olan bir ağrı değil hemen geçiyo. Ben büyüme ağrısı diye düşündüm kasılma böyle bir şey mi acaba ya da bı sorun mu var ondan mı oluyo

Yok kuzu genstar mı neydi benimki. 10 gün dediler ama 8. Günde falanda çıkıyor genelde dedi. İnşallah kısa surede tertemiz çıksın sonuclar insallah

Torba gibi buzecem o ağızları az kaldı zaten.Ama insan bi düşünüyor hani onların yüzünden.Bende öyle düşünüyorum.Kg alsam ne işime yarayacak.Sonra vermesi var bi de.
Kilonun bebeğe de bize de faydası yok, hamurişiyle içimi bastırmasam ben de verirdim, versem sevinirdim. 1 kg ancak verdim
Benim kasılma bi tarafta sertlik olup geçiyor. İlk hamilelikte sağ tarafta tümsrklik olurdu ben de poposunu dayadı ittiriyor sanardım meğer rahim kasılmasıymış.

Benim ağrım normal mi acaba sağ sol her iki kasıkta da saniyelik ağrı atıyo bir şey kopuyormuş gibi oluyo

13 hafta oldum bugün moralim çok bozuk düşük olcak diye ve agrım var hafif hafif

Kızlar benim ikili test sonucum çıkmış ama doktorum dönmedi daha. Anlayan bi söylese ya bana Yaş kafama takıldı 1/404 yazıyo riskli mi oluyo. 33 yaşındayım yoksa normal mi

Eklentiler

• E40D3268-F723-4CD9-8787-D9D61B28CDBB.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 79
13 hafta oldum bugün moralim çok bozuk düşük olcak diye ve agrım var hafif hafif
çook geçmiş olsun. inşallah öyle bir şey olmaz, kötü düşünme üstüne çekersin derler bizde. bol bol dinlenince geçer umarım

Kızlar benim ikili test sonucum çıkmış ama doktorum dönmedi daha. Anlayan bi söylese ya bana Yaş kafama takıldı 1/404 yazıyo riskli mi oluyo. 33 yaşındayım yoksa normal mi
Anladigim kadarı ile sadece yas riski var. Diğer değerlerde risk yok.
Demekki ben bu testi yaptirirsan 39 yaşında biri olarak işim yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…