2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Anladigim kadarı ile sadece yas riski var. Diğer değerlerde risk yok.
Demekki ben bu testi yaptirirsan 39 yaşında biri olarak işim yaş
Şimdi aradı doktorum riskiniz 10binde 1 gelmiş yani en düşük risk dedi çok şükür rahatladım tekrar yaş için bişey demedim önemli olsa kendisi söylerdi diye düşünüyorum

Kızlar Merhaba, Doktorum cinsiyet konusunda kararsız kaldı bi çıkıntı var ama sonra bi tuşa bastı kırmızı oldu kordonmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi bende meraklanıp devlette bi doktora gittim o da kordon bacak arasına girmiş ama ben erkeğe benzettim çıkıntı var ama kesin demiyelim dedi tecrübelerinize göre sizce bu çıkıntı kordon olabilir mi tahminlerinizi alabilir miyim 16+2 yiz 2 fotoğraf yüklüyorum

Kızlar benim ikili test sonucum çıkmış ama doktorum dönmedi daha. Anlayan bi söylese ya bana Yaş kafama takıldı 1/404 yazıyo riskli mi oluyo. 33 yaşındayım yoksa normal mi
Riskin yok canım için rahat olsun doktorun daha ayrıntılı açıklar sana zaten

Kızlar benim ikili test sonucum çıkmış ama doktorum dönmedi daha. Anlayan bi söylese ya bana Yaş kafama takıldı 1/404 yazıyo riskli mi oluyo. 33 yaşındayım yoksa normal mi
Bende 36 yasindayim 1/305 diyo normal demekki
Digerleri seninde normal

Simdi bir ankete bakayim dedim 12 erkek , 5 kiz varmis o kadar cok mu oldu erkekler

Benim ağrım normal mi acaba sağ sol her iki kasıkta da saniyelik ağrı atıyo bir şey kopuyormuş gibi oluyo
Rahim genişlediği için ağrı ve kasılma normal aslında. Fazlası iyi değil
13 hafta oldum bugün moralim çok bozuk düşük olcak diye ve agrım var hafif hafif
Öyle düşünme hemen. Doktora git serum ve iğne ile geçiyor o ağrı. Geçen hafta bende de vardı

Benımde nuba gore erkek acaba değişir mi merak ediyorum sağlıklı olsunda gonlumden kız gecıyordu ama erkek fıkrınede alışmaya başladım galıba
Canım degişebiliyomuş, bir arkadasıma kız demiş, hastane çıkışını bile almış, sonraki ay erkek demiş. Hepsi bir tahmin, 16.hafta en garantisi

Benımde nuba gore erkek acaba değişir mi merak ediyorum sağlıklı olsunda gonlumden kız gecıyordu ama erkek fıkrınede alışmaya başladım galıba
Bende aynı hep kız geçiyordu gönlümden nuba göre herkes erkek diyor. Bugun doktor çıkıntıya göre kıza benziyor ama açısı biraz dik erkekte olabilir dedi yani bişry demedi varsaydım ne dediğini kendi anladımı acaba

iki cinsiyetide mantıklı bulmuş kendincebenımde oyle hep kız hıssettik ama doktorda nuba gore erkek olabılır dedi 10 haftalıkken bakalım bu cuma yıne gıdıcez değişmişmi öğrenirim

iki cinsiyetide mantıklı bulmuş kendincebenımde oyle hep kız hıssettik ama doktorda nuba gore erkek olabılır dedi 10 haftalıkken bakalım bu cuma yıne gıdıcez değişmişmi öğrenirim
Bende her ne kadar devlet hastanesine gitmek istemesem de doktor 17. Hafta gel dedi o kadar bekleyemeyeceğim için 14+4 de devletten randevu aldım

Çok küçükken bakılmış. Değişme ihtimali var tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…