Şimdi aradı doktorum riskiniz 10binde 1 gelmiş yani en düşük risk dedi çok şükür rahatladım tekrar yaş için bişey demedim önemli olsa kendisi söylerdi diye düşünüyorum
Kızlar Merhaba, Doktorum cinsiyet konusunda kararsız kaldı bi çıkıntı var ama sonra bi tuşa bastı kırmızı oldu kordonmuş dedi 2 hafta sonra gel dedi bende meraklanıp devlette bi doktora gittim o da kordon bacak arasına girmiş ama ben erkeğe benzettim çıkıntı var ama kesin demiyelim dedi tecrübelerinize göre sizce bu çıkıntı kordon olabilir mi tahminlerinizi alabilir miyim 16+2 yiz 2 fotoğraf yüklüyorum
Kızlar benim ikili test sonucum çıkmış ama doktorum dönmedi daha. Anlayan bi söylese ya bana Yaş kafama takıldı 1/404 yazıyo riskli mi oluyo. 33 yaşındayım yoksa normal mi
Kızlar benim ikili test sonucum çıkmış ama doktorum dönmedi daha. Anlayan bi söylese ya bana Yaş kafama takıldı 1/404 yazıyo riskli mi oluyo. 33 yaşındayım yoksa normal mi
Kızlar merhaba, Türk Tabipleri Birliği, Halk Sağlığı Uzmanları Derneği ve Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği gebelik ve aşılarla ilgili merak edilen sorular diye bir bilgi hazırlamış.
Bende aynı hep kız geçiyordu gönlümden nuba göre herkes erkek diyor. Bugun doktor çıkıntıya göre kıza benziyor ama açısı biraz dik erkekte olabilir dedi yani bişry demedi varsaydım ne dediğini kendi anladımı acaba
Bende aynı hep kız geçiyordu gönlümden nuba göre herkes erkek diyor. Bugun doktor çıkıntıya göre kıza benziyor ama açısı biraz dik erkekte olabilir dedi yani bişry demedi varsaydım ne dediğini kendi anladımı acaba
iki cinsiyetide mantıklı bulmuş kendincebenımde oyle hep kız hıssettik ama doktorda nuba gore erkek olabılır dedi 10 haftalıkken bakalım bu cuma yıne gıdıcez değişmişmi öğrenirim
iki cinsiyetide mantıklı bulmuş kendincebenımde oyle hep kız hıssettik ama doktorda nuba gore erkek olabılır dedi 10 haftalıkken bakalım bu cuma yıne gıdıcez değişmişmi öğrenirim