2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bulantısı devam eden var mı kızlar ? Hala bitmedi benim artık çok canım sıkılıyo bu duruma. Halsizlik de cabası ne yesem rahatsız ediyo hazımsızlık hissi hep var
Bende aynı soruyu sormak için girmiştim siz sormuşsunuz ilacım bitmek üzere 13 haftalık oldum yenisini alsam mı almasam mı bilemedim artık bitse de bi nefes alsak

Sizde her gittiginiz de ultrasyondan bakiyor mu ? Bende yarin gidecegim serklaj i neden konusacaksiniz ?
Şimdiye kadar iki kez gittim bakıldı.
Muhtemelen yine bakacak. Benim ki riskli hamilelik. İlk hamilegimde rahim ağzı kısalığı olduğu için. Insallah bu defa hersey yolunda gider. Sizin ne zaman randevunuz?

Muhtemelen yine bakacak. Benim ki riskli hamilelik. İlk hamilegimde rahim ağzı kısalığı olduğu için. Insallah bu defa hersey yolunda gider. Sizin ne zaman randevunuz?
Amin insallah hersey cok guzel ve kolay gecer. Benim diger hamileliklerde de hep bakildi . Bunda nasil olacak bilmiyorum . 1 kere gitmistim 6 hafta oldu , yarin 11 gidecegim bir sıkınti yoksa 20 haftalikken bakilacak ultrasyon ile , ben ücretli de olsa baktirmak istiyorum

Benim de ilk hamileliğimde serklaj yapıldı. Şuan 30 mm doktor normal dedi. 16 haftalıkken tekrar bakcak. Senin kaç cm

Doktorlara da bişeyler oldu benim doktorum da bak çıkıntı var ama paralel biz böyle olunca kız deriz dedi. Sonra da %60 kız diyorum diğer ay değişirse üzülme ama dedi Kendimi ortada tutmaya çalışsam da insan kız fikrine alışıyo. Hayırlısı diyorum artık

Bende aynı soruyu sormak için girmiştim siz sormuşsunuz ilacım bitmek üzere 13 haftalık oldum yenisini alsam mı almasam mı bilemedim artık bitse de bi nefes alsak
Benim de bitti . Artık almasam mı diye kullanmadım. Aman allahım ne mümkün 2 hafta sonra gittiğimde daha etkilisini istiycem resmen değil bırakmak şöyle dursun

Bende sanırım erkeğe alıştım fikir olarak. Kim baktıysa erkek dedi değişir mi bilemem gerçi doktor erkek demedş ama yine dr öyle geldi 2 hafta sonra gidicem

Merhaba canım gözün aydın hayırlı olsun sonucun. Ben biraz geç gördüm benim de 300 kusurlerde sorduğun kısım ama diğerleri seninle aynı önemli olan da o kisimmis çok şükür
Canım çok sağol evet öyleymiş aslında tahmin ettim ama insan yine de panik oluyor Haftaya cuma tekrar gideceğim bu sefer de cinsiyet için heyecan bitmiyor

Benim de ilk hamileliğimde serklaj yapıldı. Şuan 30 mm doktor normal dedi. 16 haftalıkken tekrar bakcak. Senin kaç cm
İnsallah bu defa hersey yolunda gider.
Benim en son gittiğim de 44 mm çıktı. Bakalım perşembe nasil çıkacak. Ama şuan hergun nerdeyse koşturmakla geçiyor. Kızım iki yaşında ve sürekli dışarıya çıkmak istiyor. Ailelerimiz de uzakta kimse yok mecburen geziyoruz.
Serklaj i tekrar dan konuştunuz mu?
Siz ne düşünüyorsunuz

Ben de hala prilam içiyorum gece 1 tane yetiyordu 1 aydır kullanıyorum ama vücut alıştı galiba 2ye çıkardım biraz daha rahat ettim. Ne zamana kadar kullancaz valla ben de bilemedim. 12-13.haftada bitiyo diyen de var ama işte her gebelik farklı ya

Bulantısı devam eden var mı kızlar ? Hala bitmedi benim artık çok canım sıkılıyo bu duruma. Halsizlik de cabası ne yesem rahatsız ediyo hazımsızlık hissi hep var
ayni canim benim de hazimsizlik reflu yanma her sey var. sadece prilam tek kullaniyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…