2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet sağolsun çok güzel anlatmış hepinize ayrı ayrı teşekkür ne kadar ihtiyacım vardı bilemezsin benim için çok büyük yani cevaplar değerli şuan.yanliz olmadığını bilmek güzel yakından tanimasamda hicbirinizi orda birileri var güzel düşünceli güzel kalpli anneler

Yaa gerçekten bu kadar uzulmene uzuldum yanında olsam emınım daha rahatlatırdım ama takmamaya calıs o zaman ruyalar okadarda ustune gelmemeye baslıyor ve ruyanın ıcındeyken ruya oldugunu bılmek bazen ne kadar zorda olsa ınsanı yormuyor bıde uyandıktan sonra onu dusunmemeye uzerınden atmaya calıs rahatlamana cok sevındm ama

Kızlar ya bişey sorcam cinsiyetler belli olunca ufak ufak alışverişlere başlarız ama böyle bi listeler oluyordu mesela alışveriş listesi gibi, aradım ama bulamadım. Sizde var mı öyle hamileyken alınacaklar gibi bir liste Bu arada biz cinsiyeti bir sonraki ay yani Ekim'in başında öğreneceğiz kesin olarak. Doktor kız diye tahmin yaptı ama kesin değil bir sonraki ay belli olur dedi. Ben 11+5 deyken 2. kontrole gittim ikili test yapıldı filan sonucu bekliyorum bakalım Bir de idrar yolunda hep enfeksiyon olur ben de şimdi de varmış idrar kültürü verdim bakalım ne çıkacak Bu yüzden günlük ped kullanmayı bıraktım yıllardır kullanıyorum ama sanırım enfeksiyonu bu pedler yapıyor ya

Günaydın kızlar. 24.haftada idari izin 24.haftaya girince mi yoksa doldurunca mı başlıyo. 14+2 yim, bu 15.haftam mı oluyo?
emin değilim ama 37. haftada izne ayrılırken 37'ye girince ayrılmıştım ilk doğumumda. buradan yola çıkarak idari izin de 24'e girince olur diye düşündüm.

Kızlar iki gün önce dip köşe temizlik yaparken eğlip kalkıyorum diye belimi incilttim biraz ağrıyor napsam acaba korkuyorum bebeğe bişeymi oldu falan diye

G gumus82 cnm çeşmeyi ac suya anlat rüyanı sonrada bir daha hic düşünme bir sure sonra unutmus oluyorsun. Bende hep ise yarar...

Arada cok kotu rüyalar görüyorum kalbim gup gup atarken uyanıyorum hemen ayetel kursi okuyorum. Korkarak uyanmakta iyi degil ama aynende hamileyiz duygularımizi en ust seviyede yaşıyoruz bilinç altinda fadimenin düğünü var her gece..

Bide mide bulantisindan peynir ekmek disinda bisi yiyemiyorum her gece cig kofteler mi dersiniz tabak tabak yemekler mi sürekli yemek görüyorum

Kızlar iki gün önce dip köşe temizlik yaparken eğlip kalkıyorum diye belimi incilttim biraz ağrıyor napsam acaba korkuyorum bebeğe bişeymi oldu falan diye
Benim ev berbat durumda ama hiç temizlik yapmıyorum. Korkuyorum başıma bir iş alırım diye. Sadece yemek yapıyorum, onda bile ayakta surunca direncim düşüyor. Geçen hafif elimi kestim. Eski performansın yok.
Canım yat dinlen, kendini yorma ağrı gecer, bir sorun yoktur ama bu kadar yorma kendini

Ahaha aynı ben. Temizlik aylardır yapmiyorum. Pazar günleri eşimin yaptığı kadar. Yemek yaparkende bi soğan doğruysam 10 dk sandalyese oturuyorum

Bende aynı ilacı kullaniom Dr 10. Haftada öğlen ve akşam ikise tane al dedi bir aydan fazladır kullanıyorum.biraktim bugün iki gün oldu kullanmiyorum ama çok zor..ayy ne yapım sıkıldım ilaç icmekten

İnşallah canım sağlıklıdır hepimizin bebişleri
Bugün yatıp dinleneceğim çok işim var ama biraz ayakta durunca daha fazla dürtüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…