2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimki de devam ediyor kızımda 13 haftalıkken bitmişti daha fazla ilaç almak istemiyorum
Benim de bitti . Artık almasam mı diye kullanmadım. Aman allahım ne mümkün 2 hafta sonra gittiğimde daha etkilisini istiycem resmen değil bırakmak şöyle dursun
İnşallah en kısa zamanda biter şu bulantılar iştahlı iştahlı yemek yemeyi ne kadar özledim anlatamam

Benim ilk hamilelikte 16. Haftada 16 mm di ondan yapıldı. 2 haftadır plasenta aşağıda olduğundan kanama vardı, kanama varken yapamayız dedi. 16 haftalık olunca bakılcak, benim kızım da 3.5 yaşında annem bakıyor, 1 haftadır geceli gündüzlü annem de. Çünkü doktor wc harici kalkmayacaksın dedi.

Kızlar sabah kötü bir rüya gördüm anlatmasam iyi..yorumuna baktım netten nerden baktiysam kocasının ölmesi yazmaz mi nasıl sinirlerim bozuk endişeli bir hal aldı içim atıyor sanki bana azıcık dua eder misiniz rica etsem

Hayır olsun canım hiç kötüye yormq anlatıp da yorum yapmalarına da izin verme Rabbim hayra çıkar diye dua et sen. Şuan hamilelik psikolojisi hayatta ki zorluklar hastalıklar sıkıntılar gündüz fark etmeden hepimizi geriyor bilinç altımız hep onlarla doluyor

Sabahtan bu yana ağladım öyle ihtiyacım vardı ki güzel iki çift söze teşekkür ederim.ruyami eşim dışında kimseye anlatmadım oda dedi rüya bu dikkat ederim kendime.. kalk kahvaltı et düşünme kötü şeyler dedi işe gitti.Sanirim psikolojik dediğin gibi farketmeden..hayra cikarsin beni yanliz bırakmasın rabbim geç buldum eşimi uzun ömürler versin...dua edicem.. tekrar sağol

Hiç korkmayın. Gebelik boyunca sık sık uyandığınız için REM döneminde normalden daha çok uyanmış oluyorsunuz. Bu da bol renkli rüya görmemize neen oluyor. Rüyalar gelecekten haber veren durumlar değil, sizin bilinç altınız, yaşadıklarınızı harmanlayıp bir tiyatro kuruyor beyniniz. Siz onu izlerken arkada o beyninizdeki hataları giderip tamir ediyor. Yani rüya tabiri denilen şeyler gerçekleşemez. Bunlar palavralar. Tıpkı burçların palavra olması gibi :)

Sadece beyniniz dün gece size farkında olmadığınız korkularını böyle göstermeyi seçmiş o kadar. Hiçbir anlamı, önemi, manası yok. Böyle şeylerle moralinizi hiç bozmayın. Eşinize hiçbir şey olmayacak :)

Canım her rüyanın mutlaka bir hayırlı tabiri de oluyor. Ben de film şeridi gibi öyle rüyalar görüyorum ki bu ara, hormonlarımızdan herhalde. Hayra çıksın canım. Bugün kendini rahatlatacak bişeyler yap, canının istediği bişey ye

Canım sen hayra yor, hiiiç kötü şeyler de düşünme. Hamilelikte böyle rüyalar çok olur. Vücudun yorgun, içinde büyümeye savaş veren bi minnak var ve bütün enerjini almaya başlıyor Uyku düzeni de değişiyor insanın. Onun için böyle rüyalar görmen çok normal. Luthientr arkadaşımız çok güzel anlatmış. Sen içini ferah tut.

Hayırlara çıksın inşallah canım Ama hamilelikte böyle garip rüyalar kabuslar çok oluyor. Ben normalde çok rüya görmem ayda 1 belki. Şimdi her gün görüyorum nerdeyse. Hormonlardan dolayı kafa yoğun bilinçaltı karışık bu ara. İçini ferah tut

Ben hamile kaldıgımdan berı ne ruyalar goruyorum bır bılsenız arastırdım uyanmaya yakın beynımızın rem bolumuye alakalıymıs yanı bunlar anlamlı ruyalar degıl artık tabırlere hıc bakmıyorum bıle gecen ruyamda solucan yemıstım agzımdan cıkartıyodum tek tek dusunun yanı ne ruyalar goruyorum

Allah yardımcın olsun inşallah. Simdi nasılsın?
Kanama devam ediyor mu?

Ay canım ben de rüyamda solucan gördüm gecen hafta kız çocuk demekmiş. Herhalde kızım olacak dedim gectim çok anormal geldi solucan görmek, demek hepimizde var rüyalarda tuhaflık, yalnız olmadıgıma sevindim

Hayir olsun insallah canim , rüya insani gercekten olmus gibi etkiliyor. Bende gorurum cok kotu ruya ama yorumlara bakma sen , intetnette cok degisik seyler yazabiliyor. Yorumlamamak en iyisi . Kotu ruyayi suya anlatin akip gitsin derler ben ilk hamileligimde devamli bebegin öldügünü görürdum , hatta mezari bile kazmistim. Cok sukur hic sıkınti olmadi . Sende de kotu olmayacak , her zaman iyi dusun iyi olsun

Hadi yaaa kız çocuk muuuu bak ya benı yıne bır beklentıye soktun şimdisaka sakaokadar saçma geldiki ruya tabırıne bıle bakmadımhayır olsun inşallah

Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için nasıl üzüldüm anlatamam çaresiz hissettim rüya yorumu okumam okuduguma pisman oldum..tamam kafama takmiycam bugün ütü yapmam gerek bütün enerjimi oraya vericem..gece dediğin gibi 3 kez en az lavaboya cikiyorum çok uyanıyorum haklısın çok teşekkürler

Günaydın kızlar. 24.haftada idari izin 24.haftaya girince mi yoksa doldurunca mı başlıyo. 14+2 yim, bu 15.haftam mı oluyo?

Ben tek değilim demek ki bugünkini anlatmaya karar verdim kafamdan silicem çünkü anlamı beni çok üzdü ağlamaktan için çıktı.Ama sık sık rüya görüyorum bundan önce deprem oluyor kolonlar düşüyor kaçıyorum kedimle koltuğun altına girmeye calisiyorum uyandım nefes nefese korkudan..ruyalar beni bu ara çok zorluyor.

Ah canim bende gercekmis gibi korktum önce sonra yorumu da okuyunca buraya yazmak geldi aklıma beni anlasa anlasa hem cinslerim ve hamile arkadaşlar anlar dedim iyi ki yazmışım içime su serptiniz yoksa akşama kadar düşünürdüm

Bu ara gerçekten beni yoruyor korkarak uyanıyorum sonra kötü rüya oluyor üzülüyorum bugünde anlamı da uzunce çok daha kötü oldum.demek ki benim ruya gormem normal demek ki olabiliyor.unutmaya çalışıyorum kafamı dagitmam lazım.bugun ütü işim var kendimi işime vericem tamamen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…