Benimki de devam ediyor kızımda 13 haftalıkken bitmişti daha fazla ilaç almak istemiyorum
Benim de bitti . Artık almasam mı diye kullanmadım. Aman allahım ne mümkün2 hafta sonra gittiğimde daha etkilisini istiycem resmen değil bırakmak şöyle dursun
İnşallah en kısa zamanda biter şu bulantılarBen de hala prilam içiyorum gece 1 tane yetiyordu 1 aydır kullanıyorum ama vücut alıştı galiba 2ye çıkardım biraz daha rahat ettim. Ne zamana kadar kullancaz valla ben de bilemedim. 12-13.haftada bitiyo diyen de var ama işte her gebelik farklı ya
Hangı sigorta ve ücretini öğrenebılırmıyım kullanışlı mı doğum ücretinin hepsını karışlamıyor dıyorlarda bılgı almak istedım sizdenBen daha geçen hafta yaptırdım doğum sigortasını hamileyken yapılıyor
Benim ilk hamilelikte 16. Haftada 16 mm di ondan yapıldı. 2 haftadır plasenta aşağıda olduğundan kanama vardı, kanama varken yapamayız dedi. 16 haftalık olunca bakılcak, benim kızım da 3.5 yaşında annem bakıyor, 1 haftadır geceli gündüzlü annem de. Çünkü doktor wc harici kalkmayacaksın dedi.İnsallah bu defa hersey yolunda gider.
Benim en son gittiğim de 44 mm çıktı. Bakalım perşembe nasil çıkacak. Ama şuan hergun nerdeyse koşturmakla geçiyor. Kızım iki yaşında ve sürekli dışarıya çıkmak istiyor. Ailelerimiz de uzakta kimse yok mecburen geziyoruz.
Serklaj i tekrar dan konuştunuz mu?
Siz ne düşünüyorsunuz
Hayır olsun canım hiç kötüye yormq anlatıp da yorum yapmalarına da izin verme Rabbim hayra çıkar diye dua et sen. Şuan hamilelik psikolojisi hayatta ki zorluklar hastalıklar sıkıntılar gündüz fark etmeden hepimizi geriyor bilinç altımız hep onlarla doluyorKızlar sabah kötü bir rüya gördüm anlatmasam iyi..yorumuna baktım netten nerden baktiysam kocasının ölmesi yazmaz mi nasıl sinirlerim bozuk endişeli bir hal aldı içim atıyor sanki bana azıcık dua eder misiniz rica etsem
Sabahtan bu yana ağladım öyle ihtiyacım vardı ki güzel iki çift söze teşekkür ederim.ruyami eşim dışında kimseye anlatmadım oda dedi rüya bu dikkat ederim kendime.. kalk kahvaltı et düşünme kötü şeyler dedi işe gitti.Sanirim psikolojik dediğin gibi farketmeden..hayra cikarsin beni yanliz bırakmasın rabbim geç buldum eşimi uzun ömürler versin...dua edicem.. tekrar sağolHayır olsun canım hiç kötüye yormq anlatıp da yorum yapmalarına da izin verme Rabbim hayra çıkar diye dua et sen. Şuan hamilelik psikolojisi hayatta ki zorluklar hastalıklar sıkıntılar gündüz fark etmeden hepimizi geriyor bilinç altımız hep onlarla doluyor
Kızlar sabah kötü bir rüya gördüm anlatmasam iyi..yorumuna baktım netten nerden baktiysam kocasının ölmesi yazmaz mi nasıl sinirlerim bozuk endişeli bir hal aldı içim atıyor sanki bana azıcık dua eder misiniz rica etsem
Canım her rüyanın mutlaka bir hayırlı tabiri de oluyor. Ben de film şeridi gibi öyle rüyalar görüyorum ki bu ara, hormonlarımızdan herhalde. Hayra çıksın canım. Bugün kendini rahatlatacak bişeyler yap, canının istediği bişey yeKızlar sabah kötü bir rüya gördüm anlatmasam iyi..yorumuna baktım netten nerden baktiysam kocasının ölmesi yazmaz mi nasıl sinirlerim bozuk endişeli bir hal aldı içim atıyor sanki bana azıcık dua eder misiniz rica etsem
Canım sen hayra yor, hiiiç kötü şeyler de düşünme. Hamilelikte böyle rüyalar çok olur. Vücudun yorgun, içinde büyümeye savaş veren bi minnak var ve bütün enerjini almaya başlıyorKızlar sabah kötü bir rüya gördüm anlatmasam iyi..yorumuna baktım netten nerden baktiysam kocasının ölmesi yazmaz mi nasıl sinirlerim bozuk endişeli bir hal aldı içim atıyor sanki bana azıcık dua eder misiniz rica etsem
Hayırlara çıksın inşallah canımKızlar sabah kötü bir rüya gördüm anlatmasam iyi..yorumuna baktım netten nerden baktiysam kocasının ölmesi yazmaz mi nasıl sinirlerim bozuk endişeli bir hal aldı içim atıyor sanki bana azıcık dua eder misiniz rica etsem
Ben hamile kaldıgımdan berı ne ruyalar goruyorum bır bılsenız arastırdım uyanmaya yakın beynımızın rem bolumuye alakalıymıs yanı bunlar anlamlı ruyalar degıl artık tabırlere hıc bakmıyorum bıle gecen ruyamda solucan yemıstım agzımdan cıkartıyodum tek tek dusunun yanı ne ruyalar goruyorumKızlar sabah kötü bir rüya gördüm anlatmasam iyi..yorumuna baktım netten nerden baktiysam kocasının ölmesi yazmaz mi nasıl sinirlerim bozuk endişeli bir hal aldı içim atıyor sanki bana azıcık dua eder misiniz rica etsem
Allah yardımcın olsun inşallah. Simdi nasılsın?Benim ilk hamilelikte 16. Haftada 16 mm di ondan yapıldı. 2 haftadır plasenta aşağıda olduğundan kanama vardı, kanama varken yapamayız dedi. 16 haftalık olunca bakılcak, benim kızım da 3.5 yaşında annem bakıyor, 1 haftadır geceli gündüzlü annem de. Çünkü doktor wc harici kalkmayacaksın dedi.
Ay canım ben de rüyamda solucan gördüm gecen hafta kız çocuk demekmiş. Herhalde kızım olacak dedim gectimBen hamile kaldıgımdan berı ne ruyalar goruyorum bır bılsenız arastırdım uyanmaya yakın beynımızın rem bolumuye alakalıymıs yanı bunlar anlamlı ruyalar degıl artık tabırlere hıc bakmıyorum bıle gecen ruyamda solucan yemıstım agzımdan cıkartıyodum tek tek dusunun yanı ne ruyalar goruyorum
Hayir olsun insallah canim , rüya insani gercekten olmus gibi etkiliyor. Bende gorurum cok kotu ruya ama yorumlara bakma sen , intetnette cok degisik seyler yazabiliyor. Yorumlamamak en iyisi . Kotu ruyayi suya anlatin akip gitsin derlerKızlar sabah kötü bir rüya gördüm anlatmasam iyi..yorumuna baktım netten nerden baktiysam kocasının ölmesi yazmaz mi nasıl sinirlerim bozuk endişeli bir hal aldı içim atıyor sanki bana azıcık dua eder misiniz rica etsem
Hadi yaaa kız çocuk muuuu bak ya benı yıne bır beklentıye soktun şimdiAy canım ben de rüyamda solucan gördüm gecen hafta kız çocuk demekmiş. Herhalde kızım olacak dedim gectimçok anormal geldi solucan görmek, demek hepimizde var rüyalarda tuhaflık, yalnız olmadıgıma sevindim
Çok teşekkür ederim cevap yazdığın için nasıl üzüldüm anlatamam çaresiz hissettim rüya yorumu okumam okuduguma pisman oldum..tamam kafama takmiycam bugün ütü yapmam gerek bütün enerjimi oraya vericem..gece dediğin gibi 3 kez en az lavaboya cikiyorum çok uyanıyorum haklısın çok teşekkürlerHiç korkmayın. Gebelik boyunca sık sık uyandığınız için REM döneminde normalden daha çok uyanmış oluyorsunuz. Bu da bol renkli rüya görmemize neen oluyor. Rüyalar gelecekten haber veren durumlar değil, sizin bilinç altınız, yaşadıklarınızı harmanlayıp bir tiyatro kuruyor beyniniz. Siz onu izlerken arkada o beyninizdeki hataları giderip tamir ediyor. Yani rüya tabiri denilen şeyler gerçekleşemez. Bunlar palavralar. Tıpkı burçların palavra olması gibi :)
Sadece beyniniz dün gece size farkında olmadığınız korkularını böyle göstermeyi seçmiş o kadar. Hiçbir anlamı, önemi, manası yok. Böyle şeylerle moralinizi hiç bozmayın. Eşinize hiçbir şey olmayacak :)
Ben tek değilim demek ki bugünkini anlatmaya karar verdim kafamdan silicem çünkü anlamı beni çok üzdü ağlamaktan için çıktı.Ama sık sık rüya görüyorum bundan önce deprem oluyor kolonlar düşüyor kaçıyorum kedimle koltuğun altına girmeye calisiyorum uyandım nefes nefese korkudan..ruyalar beni bu ara çok zorluyor.Ben hamile kaldıgımdan berı ne ruyalar goruyorum bır bılsenız arastırdım uyanmaya yakın beynımızın rem bolumuye alakalıymıs yanı bunlar anlamlı ruyalar degıl artık tabırlere hıc bakmıyorum bıle gecen ruyamda solucan yemıstım agzımdan cıkartıyodum tek tek dusunun yanı ne ruyalar goruyorum
Ah canim bende gercekmis gibi korktum önce sonra yorumu da okuyunca buraya yazmak geldi aklıma beni anlasa anlasa hem cinslerim ve hamile arkadaşlar anlar dedim iyi ki yazmışım içime su serptiniz yoksa akşama kadar düşünürdümHayir olsun insallah canim , rüya insani gercekten olmus gibi etkiliyor. Bende gorurum cok kotu ruya ama yorumlara bakma sen , intetnette cok degisik seyler yazabiliyor. Yorumlamamak en iyisi . Kotu ruyayi suya anlatin akip gitsin derlerben ilk hamileligimde devamli bebegin öldügünü görürdum , hatta mezari bile kazmistim. Cok sukur hic sıkınti olmadi . Sende de kotu olmayacak , her zaman iyi dusun iyi olsun
Bu ara gerçekten beni yoruyor korkarak uyanıyorum sonra kötü rüya oluyor üzülüyorum bugünde anlamı da uzunce çok daha kötü oldum.demek ki benim ruya gormem normal demek ki olabiliyor.unutmaya çalışıyorum kafamı dagitmam lazım.bugun ütü işim var kendimi işime vericem tamamen.Hayırlara çıksın inşallah canımAma hamilelikte böyle garip rüyalar kabuslar çok oluyor. Ben normalde çok rüya görmem ayda 1 belki. Şimdi her gün görüyorum nerdeyse. Hormonlardan dolayı kafa yoğun bilinçaltı karışık bu ara. İçini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?