- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Maşallah ne güzel canım sağsalim gelsin oğluşunKizlar doktordan ciktim simdi , hersey yolunda cok sukur , cinsiyete %90 erkek dedi3 kizdan sonra erkek cok degisik hissettirdi
Ayyyy nasıl sevindimmmmKizlar doktordan ciktim simdi , hersey yolunda cok sukur , cinsiyete %90 erkek dedi3 kizdan sonra erkek cok degisik hissettirdi
Bende alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi ya ilk bebeğim olduğum için ya da yıllardır bugünleri beklediğim için konturolsun alışveriş yapmamak içinde durduruyorum kendimi garip hallerKızlar ya bişey sorcam cinsiyetler belli olunca ufak ufak alışverişlere başlarız ama böyle bi listeler oluyordu mesela alışveriş listesi gibi, aradım ama bulamadım. Sizde var mı öyle hamileyken alınacaklar gibi bir listeBu arada biz cinsiyeti bir sonraki ay yani Ekim'in başında öğreneceğiz kesin olarak. Doktor kız diye tahmin yaptı ama kesin değil bir sonraki ay belli olur dedi. Ben 11+5 deyken 2. kontrole gittim ikili test yapıldı filan sonucu bekliyorum bakalım Bir de idrar yolunda hep enfeksiyon olur ben de şimdi de varmış idrar kültürü verdim bakalım ne çıkacak Bu yüzden günlük ped kullanmayı bıraktım yıllardır kullanıyorum ama sanırım enfeksiyonu bu pedler yapıyor ya
Yaa çok güzel bir haber maşallah çok sevindimKizlar doktordan ciktim simdi , hersey yolunda cok sukur , cinsiyete %90 erkek dedi3 kizdan sonra erkek cok degisik hissettirdi
Yaaa çok sevindim senin adına evinin küçük adamı geliyorKizlar doktordan ciktim simdi , hersey yolunda cok sukur , cinsiyete %90 erkek dedi3 kizdan sonra erkek cok degisik hissettirdi
Ayy bebeklere de mi varrr kızıma alayım diye düşünmüştüm harry potter hayranıyız anne kızDaha erken diyodum ama h&m harry potter koleksiyonu yapmis dayanamadim ilk kiyafetimi aldım
Ağrı oldukça progestanı artırabilirsin bi zararı yok.Doktor sadece progestan verdi 100 ml 2 tane sabah aksam
Sağlıkla gelsin, gözün aydın. Değişik olmasıda güzel olmuş.Kizlar doktordan ciktim simdi , hersey yolunda cok sukur , cinsiyete %90 erkek dedi3 kizdan sonra erkek cok degisik hissettirdi
Eveet biz de öyleyiz eşimleAyy bebeklere de mi varrr kızıma alayım diye düşünmüştüm harry potter hayranıyız anne kıznasıl güzelll sağlıkla giysin minik
Yaa gerçekten bu kadar uzulmene uzuldum yanında olsam emınım daha rahatlatırdım ama takmamaya calıs o zaman ruyalar okadarda ustune gelmemeye baslıyor ve ruyanın ıcındeyken ruya oldugunu bılmek bazen ne kadar zorda olsa ınsanı yormuyor bıde uyandıktan sonra onu dusunmemeye uzerınden atmaya calıs rahatlamana cok sevındm ama
Cok sevindim canimKizlar doktordan ciktim simdi , hersey yolunda cok sukur , cinsiyete %90 erkek dedi3 kizdan sonra erkek cok degisik hissettirdi
Tamam suya anlaticam..fadimenin düğünü var gerçektenG gumus82 cnm çeşmeyi ac suya anlat rüyanı sonrada bir daha hic düşünme bir sure sonra unutmus oluyorsun. Bende hep ise yarar...
Arada cok kotu rüyalar görüyorum kalbim gup gup atarken uyanıyorum hemen ayetel kursi okuyorum. Korkarak uyanmakta iyi degil ama aynende hamileyiz duygularımizi en ust seviyede yaşıyoruz bilinç altinda fadimenin düğünü var her gece..
Bide mide bulantisindan peynir ekmek disinda bisi yiyemiyorum her gece cig kofteler mi dersiniz tabak tabak yemekler mi sürekli yemek görüyorum
Ben duramadim aldım bileKızlar ya bişey sorcam cinsiyetler belli olunca ufak ufak alışverişlere başlarız ama böyle bi listeler oluyordu mesela alışveriş listesi gibi, aradım ama bulamadım. Sizde var mı öyle hamileyken alınacaklar gibi bir listeBu arada biz cinsiyeti bir sonraki ay yani Ekim'in başında öğreneceğiz kesin olarak. Doktor kız diye tahmin yaptı ama kesin değil bir sonraki ay belli olur dedi. Ben 11+5 deyken 2. kontrole gittim ikili test yapıldı filan sonucu bekliyorum bakalım Bir de idrar yolunda hep enfeksiyon olur ben de şimdi de varmış idrar kültürü verdim bakalım ne çıkacak Bu yüzden günlük ped kullanmayı bıraktım yıllardır kullanıyorum ama sanırım enfeksiyonu bu pedler yapıyor ya
Öyle yakın arkadaşım yok burda sizler varsınız en yakın arkadaşım kkYaa gerçekten bu kadar uzulmene uzuldum yanında olsam emınım daha rahatlatırdım ama takmamaya calıs o zaman ruyalar okadarda ustune gelmemeye baslıyor ve ruyanın ıcındeyken ruya oldugunu bılmek bazen ne kadar zorda olsa ınsanı yormuyor bıde uyandıktan sonra onu dusunmemeye uzerınden atmaya calıs rahatlamana cok sevındm ama
Ben de merak ediyorum bunun cavabini 14+5im ben de vakit gelince hemen ayrılmak istiyorum bir yerden ogrenirseniz yazar mısınız ,ben de yazarım net bilgi alırsamGünaydın kızlar. 24.haftada idari izin 24.haftaya girince mi yoksa doldurunca mı başlıyo. 14+2 yim, bu 15.haftam mı oluyo?
Geçmiş olsun enfeksiyon için ,benim de afedersiniz 2-3 gündür kasintim var çok fena ama ped kullanmayi bırakamıyorum akıntım çok oluyor enfeksiyon çıkmadı şimdiye kadar ama 1 haftadır kasıklarımda ve daha asgida ağrım var yürürken bile zorluyor beni kontrolüme de 1 hafta vardi ama yarına aldım randevumu bu yüzden,burada okumuştum niaouli yağı varmış iyi geliyormuş çamaşıra damlatiliyormus fırsat bulup alamadım ama belki siz denemek istersiniz diye yazdimKızlar ya bişey sorcam cinsiyetler belli olunca ufak ufak alışverişlere başlarız ama böyle bi listeler oluyordu mesela alışveriş listesi gibi, aradım ama bulamadım. Sizde var mı öyle hamileyken alınacaklar gibi bir listeBu arada biz cinsiyeti bir sonraki ay yani Ekim'in başında öğreneceğiz kesin olarak. Doktor kız diye tahmin yaptı ama kesin değil bir sonraki ay belli olur dedi. Ben 11+5 deyken 2. kontrole gittim ikili test yapıldı filan sonucu bekliyorum bakalım Bir de idrar yolunda hep enfeksiyon olur ben de şimdi de varmış idrar kültürü verdim bakalım ne çıkacak Bu yüzden günlük ped kullanmayı bıraktım yıllardır kullanıyorum ama sanırım enfeksiyonu bu pedler yapıyor ya
Koku hassasiyetim oldu , midem 8.hafta bulandi sadeceMaşallah ne güzel canım sağsalim gelsin oğluşun
Kızlardan farklımıydı belirtilerin
Tesekkur ederim canim benimAyyyy nasıl sevindimmmmtam seni yazacaktım kontrolden çıktı mı diye hayırlı olsun canım sağ salim sağlıkla kavuş oğluşuna Geniş aile çok severim ben.
gelinin çekeceği var 3 görümce hadi bakalım Allah kolaylık versin
Tam bir bekar evi gibiAhaha aynı ben. Temizlik aylardır yapmiyorum. Pazar günleri eşimin yaptığı kadar. Yemek yaparkende bi soğan doğruysam 10 dk sandalyese oturuyorum
Ay ya nasıl pozitif enerji yüklendim şunu görünceDaha erken diyodum ama h&m harry potter koleksiyonu yapmis dayanamadim ilk kiyafetimi aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?