2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar doktordan ciktim simdi , hersey yolunda cok sukur , cinsiyete %90 erkek dedi 3 kizdan sonra erkek cok degisik hissettirdi
Ayyyy nasıl sevindimmmm tam seni yazacaktım kontrolden çıktı mı diye hayırlı olsun canım sağ salim sağlıkla kavuş oğluşuna Geniş aile çok severim ben.
gelinin çekeceği var 3 görümce hadi bakalım Allah kolaylık versin

Bende alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi ya ilk bebeğim olduğum için ya da yıllardır bugünleri beklediğim için konturolsun alışveriş yapmamak içinde durduruyorum kendimi garip haller

Doktor sadece progestan verdi 100 ml 2 tane sabah aksam
Ağrı oldukça progestanı artırabilirsin bi zararı yok.
Kizlar doktordan ciktim simdi , hersey yolunda cok sukur , cinsiyete %90 erkek dedi 3 kizdan sonra erkek cok degisik hissettirdi
Sağlıkla gelsin, gözün aydın. Değişik olmasıda güzel olmuş.

Ben de de vajina kültüründe enfeksiyon çıkmış. Antibiyotik yazdı heralde daha almadım. Aslında antibiyotik kullanmak hiç istemem ama enfeksiyon da tehlikeli işte

Öyle etkilendim ki bu rüya ya çıkarsa eşime birşey olursa yanlız kalicam onu özlemek mahvolurum ben diye başladım ağlamaya.. normalde bazen kafaya takarım birşeyleri ama rüya görüp oturup ağlamam..kötü rüyalar üst üste geldi deprem bugün ki derken

Tamam suya anlaticam..fadimenin düğünü var gerçekten

Ben duramadim aldım bile cinsiyet olmadığı için renksiz

Eklentiler

• IMG-20210906-WA0000.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 57
Öyle yakın arkadaşım yok burda sizler varsınız en yakın arkadaşım kk objektif yorumlar oluyor.. teşekkür ederim güzel cevap için.gercekten yazmasam içimi içimi yiyordu

Günaydın kızlar. 24.haftada idari izin 24.haftaya girince mi yoksa doldurunca mı başlıyo. 14+2 yim, bu 15.haftam mı oluyo?
Ben de merak ediyorum bunun cavabini 14+5im ben de vakit gelince hemen ayrılmak istiyorum bir yerden ogrenirseniz yazar mısınız ,ben de yazarım net bilgi alırsam
Geçmiş olsun enfeksiyon için ,benim de afedersiniz 2-3 gündür kasintim var çok fena ama ped kullanmayi bırakamıyorum akıntım çok oluyor enfeksiyon çıkmadı şimdiye kadar ama 1 haftadır kasıklarımda ve daha asgida ağrım var yürürken bile zorluyor beni kontrolüme de 1 hafta vardi ama yarına aldım randevumu bu yüzden,burada okumuştum niaouli yağı varmış iyi geliyormuş çamaşıra damlatiliyormus fırsat bulup alamadım ama belki siz denemek istersiniz diye yazdim

Tesekkur ederim canim benim bende cok severdim genis aile ama bakmasi o kadar olmuyor gibi artik onu gelin düsünsün

Ahaha aynı ben. Temizlik aylardır yapmiyorum. Pazar günleri eşimin yaptığı kadar. Yemek yaparkende bi soğan doğruysam 10 dk sandalyese oturuyorum
Tam bir bekar evi gibi napıyım zaten pandemi var, kimse gelmiyor. Artık dogumdan önce bir tur temizletiriz. Bebeklerin saglıgı yerinde olsun da, temizlik yapsam da 2 gün sonra aynı şey. Allahtan eşim de çok titiz değil. Şu haliyle eve bir başak burcu soksam kafayı yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…