Eşimin başak burcu olmasi pekiTam bir bekar evi gibinapıyım zaten pandemi var, kimse gelmiyor. Artık dogumdan önce bir tur temizletiriz. Bebeklerin saglıgı yerinde olsun da, temizlik yapsam da 2 gün sonra aynı şey. Allahtan eşim de çok titiz değil. Şu haliyle eve bir başak burcu soksam kafayı yer
Yaaa çok tatlı bayıldım.Gule güle kullansın senin bebitoBen de 2 hafta önce ilk kıyafetini aldım bebitonun
Yaaa bayıldım ben bunlaraBen de 2 hafta önce ilk kıyafetini aldım bebitonun
Ayy çok güldüm canım yazına bi başak burcu olarakTam bir bekar evi gibinapıyım zaten pandemi var, kimse gelmiyor. Artık dogumdan önce bir tur temizletiriz. Bebeklerin saglıgı yerinde olsun da, temizlik yapsam da 2 gün sonra aynı şey. Allahtan eşim de çok titiz değil. Şu haliyle eve bir başak burcu soksam kafayı yer
Çok ama çooook tatlılarBen de 2 hafta önce ilk kıyafetini aldım bebitonun
Çok ama çooook tatlılarsağlıkla doğsun da giyinsin inşallah. Bizim cinsiyet de bi belli olsa da alsak heyecanlanıyorum artık
Canım bana da bu kan ilacını verdi doktor, çok bulantı yapıyor diye okudum. Cesaret edip baslayamadım. Sen yemekten 1 saat önce mi içiyosun, çok mu kötü yapıyor ilaç? Biraz beni yönlendirsene cesaret edip içeyim. Multivitamine de devam di mi? Ek verdi doktorBen 14+3um mide bulantilarim yine basladi. Sabahlari ogurmelerim gece bulantilarim tam gaz devam. Oglen bulantim basliyo yemek yiyorum ya 10 dk icinde yiyip bitirmem gerekiyo yemek uzarsa tekrar bulanti öğürme devam halde yemege devam ediyorum.sabahlari uyandigimda hafif bi gobegim var ama gun icerisinde karnim davul gibi sisiyo gomlegimin dugmeleri patliycak gibi oluyo. Sizde de boyle oluyo mu? Sabahki karnimla aksamki karnim arasinda 1 kavunluk fark var pantolon fermuari acik bi sekilde uzerine tunik ya da uzun biseyler giyiyorum. Hamile taytlarina baktim taytlarin boyu benden daha uzun o yuzden vazgectimKansizliktan dolayi nefesim cok daraliyo gynoferon kullanmaya basladim gunde 1 tane ayrica sabah ac karna 1 cay kasigi ogutulmus uzum cekirdegi tuketiyorum. Biraz duzelme var gibi bakalim. Doktora hala uzum cekirdegi zararlimi diye sormadim. Siz biliyo musunuz zararli mi degil mi diye?
Cnm misafirlerim vardı biraz onlarla vakit geçirdim kafa dağıtmak adına çocuklar okula başladı onların telaşları derken sessiz okuyucu modundayım bu ara mide bulantıları beni benden alıyor ağZımda iğrenç bir tat sürekli ne yersem aynı tat herkes haşlanmış yumurta gibi kokuyor bir dokun bin ah işit diyor eşim hiç yaklaşamıyor birşey söyleyemiyor diken gibiyim yaklaşanı iğneliyorum haftalar ilerledi ama bende birşey değişmedi daha stabil olacağım günleri bekliyorum evden dışarı çıkınca biraz iyi geliyor sanki arada çıkıyorum. Tek güzellik hareketlerini baya güçlü hissediyorum özellikle brişeyler yiyebildiğimde biraz daha enerjik olduğumda… sen nasılsın cnmSafiderun sen nerelerdesin canim ?
Doğru diyosun canım unutmuşumİnşallahBizim cinsiyet belli ama ben bilmiyorum 18 inde öğrenicem ben zaten kız da olsa erkek de olsa pastel renkleri sevdiğim için unisex şeyler alıyorum şimdiden
Evde insan hep ayni isleri yap yap gercekten geriliyor. Hamilelik hormonlari da yüksek tabi oda ekstra bir sinirlilik yapiyor, halsiz oluyorsun isler kalincada sinirli oluyor . En iyisi birazcik herseye mola vermek . Cocuklar evden gidince kendine zaman ayir. Senin kizlar buyuk cok yipratma kendini. Ben iyiyim cok sukur , senin kadar net hissetmiyorum hareketlerini, arada top gibi bir kenara geciyor , yer degistiriyor onlari hissesiyorumCnm misafirlerim vardı biraz onlarla vakit geçirdim kafa dağıtmak adına çocuklar okula başladı onların telaşları derken sessiz okuyucu modundayım bu ara mide bulantıları beni benden alıyor ağZımda iğrenç bir tat sürekli ne yersem aynı tat herkes haşlanmış yumurta gibi kokuyor bir dokun bin ah işit diyor eşim hiç yaklaşamıyor birşey söyleyemiyor diken gibiyim yaklaşanı iğneliyorum haftalar ilerledi ama bende birşey değişmedi daha stabil olacağım günleri bekliyorum evden dışarı çıkınca biraz iyi geliyor sanki arada çıkıyorum. Tek güzellik hareketlerini baya güçlü hissediyorum özellikle brişeyler yiyebildiğimde biraz daha enerjik olduğumda… sen nasılsın cnm
Bende dün gece uykumda titreyerek uyandım benimde aklıma crp değerim mi yükseldi acaba geldi ,normalde deposilin oluyprdum her 22 günde bir ama doktor ilk 4 ay vurunmasan daha ii dedi . Bi kan değerlerime baktıracam ben haftaya büyük bir ihtimal crp yükseldi seninde benimdeKızlar bende bir üşüme var, içim titriyor. Çoraplar, hırkalar giydim. Ya üşüttüm ya Crp degerim yükseldi herhalde. Covid miyim diye korktum. Ates falan yok, sadece üşüme, vücut batması. Hiç böyle yasayan var mı?
Geçmiş olsun ben hamılelıgın basında oyle bırsey yasamıstım ıdrar yolları enfeksıyonuymus benımkıKızlar bende bir üşüme var, içim titriyor. Çoraplar, hırkalar giydim. Ya üşüttüm ya Crp degerim yükseldi herhalde. Covid miyim diye korktum. Ates falan yok, sadece üşüme, vücut batması. Hiç böyle yasayan var mı?
Canım deposilin ne oluyor? Bir de crp için acaba dahiliyeye mi gitsek? Benim de arada yükselirdi crp ama şimdi antibiyotikte kullanamayız. Ay çok kötü hissettim yaBende dün gece uykumda titreyerek uyandım benimde aklıma crp değerim mi yükseldi acaba geldi ,normalde deposilin oluyprdum her 22 günde bir ama doktor ilk 4 ay vurunmasan daha ii dedi . Bi kan değerlerime baktıracam ben haftaya büyük bir ihtimal crp yükseldi seninde benimde
Bugun bende oyleydim sabah bi türlü ısınamadım.Bi de heryerim ağrıyordu sanki.Bi gun once askiliyla geziyordum.Corap bile isitmadi.Suan sanki biraz daha iyi gibi ama neden oldu anlamadım.Kızlar bende bir üşüme var, içim titriyor. Çoraplar, hırkalar giydim. Ya üşüttüm ya Crp degerim yükseldi herhalde. Covid miyim diye korktum. Ates falan yok, sadece üşüme, vücut batması. Hiç böyle yasayan var mı?
Ne güzel darısı başımıza değişik bir duyguEvde insan hep ayni isleri yap yap gercekten geriliyor. Hamilelik hormonlari da yüksek tabi oda ekstra bir sinirlilik yapiyor, halsiz oluyorsun isler kalincada sinirli oluyor . En iyisi birazcik herseye mola vermek . Cocuklar evden gidince kendine zaman ayir. Senin kizlar buyuk cok yipratma kendini. Ben iyiyim cok sukur , senin kadar net hissetmiyorum hareketlerini, arada top gibi bir kenara geciyor , yer degistiriyor onlari hissesiyorum
Şimdi ablama yazdım, süt iniyor olmasın kiminde hamileyken bile süt iniyomuş dedi. 12.haftada da inmez herhaldeBugun bende oyleydim sabah bi türlü ısınamadım.Bi de heryerim ağrıyordu sanki.Bi gun once askiliyla geziyordum.Corap bile isitmadi.Suan sanki biraz daha iyi gibi ama neden oldu anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?