2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugun bende oyleydim sabah bi türlü ısınamadım.Bi de heryerim ağrıyordu sanki.Bi gun once askiliyla geziyordum.Corap bile isitmadi.Suan sanki biraz daha iyi gibi ama neden oldu anlamadım.
Aniden ara ara bende de oluyor sonra geçiyor

Şimdi ablama yazdım, süt iniyor olmasın kiminde hamileyken bile süt iniyomuş dedi. 12.haftada da inmez herhalde ne bileyim, takip edicem. Tecrübeli anneler bilir.
Ilk defa duydum bu 2. Benimde.Belkide hormonlardandır.Yada enfeksiyon da olabilir.

Kızlar artık benim göbeğim çıkmaya başladı. Öncesinde şişkinlik oluyodu sadece akşamları göbeğim sisiyordu. Ama artık sabahları da göbekliyim ve bir siskinlik yok
Benimde hafif bir göbek var artık belim daha kalın.. göbeğe çatlamasını önleyici yağ krem sürülmesi lazımmış hangisi alıyorsunuz bilenler yazabilir mi cildim de kuru mutlaka kullanmam lazım

@Venuss cinsiyeti kendimi gösterdi yoksa sende mi kan testi yapturmıştn cnm. Haftalarımz aynı yarın kntrlm var tahmin edermi meraktym

Nifty test yaptırdım canım sonuç ondan belli cumartesi kontrolüm var ama benimki çok gösterecek gibi değildi önceki kontrolden yola çıkarak söylüyorum

Eşim bu hafta usendi supurmedi tozlu ama şikayeti yok..utusunu de yapamadı bugün 10 gomlek 3 pantolon utuledim maşallah bana birazını ayakta baktım olmuyor ütü masayı alcalt sonra sandalye devam şeklinde bitti

Kizlar gören olmaz diye tekrar yazıyorum göbek için krem yağ neyse hangisini alıyorsunuz???
Onun dışında göbekte bir şişkinlik hafifçe rahatsız gibi gibi anlatamıyorum belki ama sizde de var mi

Benimde hafif bir göbek var artık belim daha kalın.. göbeğe çatlamasını önleyici yağ krem sürülmesi lazımmış hangisi alıyorsunuz bilenler yazabilir mi cildim de kuru mutlaka kullanmam lazım
Benimde belim kalınlaştı, yanlar iyice çıktı. Kuzu ben ilk etapta bio oil almayı planlıyorum. Fiyatı daha uygun. Ya o ya da lierac kullanıyor herkes. Birde Mustela'nın çatlak önleyici kremi varmış bildiğim kadarıyla. Benim artık göbüşüm kaşımaya da başladı, inşallah çatlamam
Eşim bu hafta usendi supurmedi tozlu ama şikayeti yok..utusunu de yapamadı bugün 10 gomlek 3 pantolon utuledim maşallah bana birazını ayakta baktım olmuyor ütü masayı alcalt sonra sandalye devam şeklinde bitti
Ay bende ütüyü artık öyle yapiyorum sandalyede oturup ütü masasını kuculterek

Kizlar gören olmaz diye tekrar yazıyorum göbek için krem yağ neyse hangisini alıyorsunuz???
Onun dışında göbekte bir şişkinlik hafifçe rahatsız gibi gibi anlatamıyorum belki ama sizde de var mi

Ablamların alıp memnun kaldığı kremi aldım ben de. Sabah uyandığımda hala kremli gibiydi çok iyi geldi bana. Göbekteki gerginlik bende de var. Büyüyor bebişler

Eklentiler

• 26F7970D-0F0A-475A-9DC2-2689F1C9EB49.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 74

Ah robot süpürge elim ayağım benim. Ben normalde de süpürüyorum kablosuz süpürgeyle. Akşamları da robotu açıyorum. Evde koca bir köpeğim var da Allahtan ütülük işimiz yok yoksa yanmıştık

Bende de ara ara oluyor canım. Bildiğin içim üşüyo. Ateş yok ama ısınamıyorum.

O rahatsızlık şişkinlik hep var canım akşamları hele kasık tarafında sertlik diyorsan o kasılma olabilir bu haftalarda oluyo kızımda olmuştu. O zaman magnezyum veriyor doktor.
Ben lierac kullanmıştım çatlağım olmadı cildim de çok kurudur. Bio oil , kakao yağı kullananlar da genelde memnun okuduğum kadarıyla

Hangı sigorta ve ücretini öğrenebılırmıyım kullanışlı mı doğum ücretinin hepsını karışlamıyor dıyorlarda bılgı almak istedım sizden
8 muayene tahliller, görüntüler, ikili veya üçlü test, şeker yüklemesi, nst, normal doğum veya sezeryan doğum karşılıyor. 5000 küsurlu fiyata yaptırdım ben Demir sigorta iki can silver paketi. Gideceğiniz hastaneden hastaneye fiyatlar değişiyor

Ben ilk hamilelikte lierac kullanmıştım yine onu alırım.
Şişkinlik değilde sertlik var bu sabah öok net hissettim kasıl ma oluyor, progestan fitil koydum hemen
Robot bende de var ama bizim mutfakta kırıntı çok olunca bi kaç kuruntı kalıyor sanki. Benim ki xiaomi mop Pro. Bugün kadın çağırıp temizlettim evi.

Bu üşüme bende de oluyor. Ayaklarıma patik giydim

Ben benimkinin nedenini hiç bulamadım canım neden yükseldiğinin dönem dönem düşüş yükseliyor,deposilin iğne canım,ben boğazıma falan inerse kalbim etkilenmesin diye önlem amaçlı oluyorum ,kalp kapakçıklarım değişti çünkü. Eğer yakın zamanda grip yada boğazına enfeksiyonu geçirdiysen ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…