2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kiz yok ne bulantisi. Sabah kalkip ac karna tiroit ilacimi iciyorum yarimsaat sonra bu ilaci iciyorum 5 dk sonra ogutulmus uzum cekirdegini 1 cay kasigi yiyip kahvaltiya basliyorum. Hic bulantim yok.

Çok geçmiş olsun canım. Benim de kalp kapakçığımda kaçak var ameliyatlık boyutta değil. Sen aşı oldun mu merak ettim. Ben de kardiyologuma aşıyı danışsam mı diye düşünüyorum.

Kiz yok ne bulantisi. Sabah kalkip ac karna tiroit ilacimi iciyorum yarimsaat sonra bu ilaci iciyorum 5 dk sonra ogutulmus uzum cekirdegini 1 cay kasigi yiyip kahvaltiya basliyorum. Hic bulantim yok.
Tiroit ilacı kac gr alıyosunuz gecen ay 12.5 gr alıyodum bu ayda doktor degısmedı aynı sekılde devam dedı bana

Gecmis olsun. Eskiden bende de vardı enfeksiyon çok akıntım var diye hep günlük ped kullanıyordum meğerse pedler yapıyormuş tedavi oldum bi daha da kullanmadım en güzeli çamaşırını sık değiştirmek birde çok akıntı olunca tuvalet kağıdı koyuyorum ben tuvalete cıkınca atıp yenisini koyuyorum oda enfeksiyon yapmıyor

Tiroit ilacı kac gr alıyosunuz gecen ay 12.5 gr alıyodum bu ayda doktor degısmedı aynı sekılde devam dedı bana
Ben gebelik oncesinde duzenli kullaniyodum 75lik levotrin. Hamilelikte hala dozum ayni. Devlet hastanesinde tiroit degerim yuksek cikti ve ordaki doktor dozu arttirdi. Kadin dogum doktorum özelde ayni tahlili yaptirdi ve degerim normal cikti. Basindan beri 75lik devam ediyorum.

Anladım ben daha once hıc kullanmıyodum hamılelıkte degerlerım degısmıs ama hormonlarım pozıtıf cıktıgı ıcın doktor sızın grnetıgınızde var dıyor dogumdan sonrada devam edebılırmısım bakalım hayırlısı artık sızınde hamılelıkte mı basladı dıye merak etmıstım

Bütün işleri eşime yaptirmam mümkün değil. ütü yapiyorum. bulaşık makinesi doldur boşalt.. çamaşır at yıka as katla.. wc lavabo temizle çöpü cikar.. toz al.. tek yapmadığım birşey taşımıyorum eve ve elektrik süpürgesi büyük olanı ben yapmıyorum.kucuk var Arnica çok hafif gerekirse onu..ciddi anlamda gobegimde bir gerginlik mi şişkinlik mi bir rahatsızlık var normalde olmayan hamilelik değişimi sanırım daha once yaşamadığım için normal mi bilmiyorum..ancak sola dönüp yatinca rahat ediyorum..

Kizlar gören olmaz diye tekrar yazıyorum göbek için krem yağ neyse hangisini alıyorsunuz???
Onun dışında göbekte bir şişkinlik hafifçe rahatsız gibi gibi anlatamıyorum belki ama sizde de var mi

Peki gobusler artik taş gibi olmaya başladı sanki yani ve acayip gergin sizinde öyle mi

Evetttt göbüşler sertleşti biraz bide belimi hep dik tutma ihtiyacı duyuyorum ben sizde öylemi
Benimde göbeğim çıktı göğsüm hem sertleşti hem büyüdü siskinlik de devam ediyor daha çok erken değil mi bunlar için moralim bozuluyor daha bebek minicik
Instagram da mühendisinoğlu diye bi hesap var o hamilelik ve bebek icin zararsız ürünleri inceleyip paylaşıyor ben mustelanın yağını almayı düsünüyorum bio oilde var listede

O pedlerde kullanılan beyazlatıcılar bana da alerji yapıyor. Kaşıntı oluyorum. Beyazlatıcı kullanılmayan marka buldum instada bir kadın girişimci üretiyor. Onu deniycem bir ara, beijewomen marka

Robot almayı düşünüyorum ama hangisi çokda pahalı geliyor gerçekten işe yarıyor mu?

Bu arada kasılma sertlik gibi bendede sanırım rahatsızlık hissi veriyor..

Bende endise ediyorum doktor birde ilk 3 ay dikkat düşük olabilir progestan filan korkuyorum kasılma sertlik olunca birşey oluyor sanıyorum.nadiren batma geçiyor hemen ama..bu arada bu kasılmalar ne zaman geçmişti ilkinde?

O pedlerde kullanılan beyazlatıcılar bana da alerji yapıyor. Kaşıntı oluyorum. Beyazlatıcı kullanılmayan marka buldum instada bir kadın girişimci üretiyor. Onu deniycem bir ara, beijewomen marka
Ben normaldede ne zaman ped kullansam akıntım artar onun yerine anlık havlu kağıt koyuyorum bazen..iç çamaşıri sık değiştiriyorum çoğu zaman..

Benim de kedim var onun için alsam mı diyorum tüyler için hangi marka sizin

Göğüs dolgun ama sert değil gobekte sertlik şişkinlik var bendede gobek rahatsız ediyor beni sadece

Ahaha aynı ben. Temizlik aylardır yapmiyorum. Pazar günleri eşimin yaptığı kadar. Yemek yaparkende bi soğan doğruysam 10 dk sandalyese oturuyorum

Robot almayı düşünüyorum ama hangisi çokda pahalı geliyor gerçekten işe yarıyor mu?

Bu arada kasılma sertlik gibi bendede sanırım rahatsızlık hissi veriyor..
Robot yoksa tavsiye ederim bende yapamıyorum her gün robotu açıyorum hem süpürüyor hem siliyor normal süpürge philips maraton var onun kadar iyi çekiş gücü yok ama çok faydalı oluyor hamileliğin son zamanları bebeğin ilk ayları derken temizlik zor olucak bizim için

Sanırım magnezyumla beraber geçmişti canım ama benim kasılma çok fena olmuştu acile gitmiştim ben.kısa süreki değildi 2 saat falan sürmüştü. Şimdi de bazen elimin altında taş gibi oluyor ordan anlıyorum muz yiyorum bi yiyebildiğim o var zaten bi de şeftali doktora gittiğimde sorucam. Sabahları bir de rahim büyüdüğü için sanırım elime geliyor o bölgeyi anlayabiliyorum.Ama o daha yumuşak oluyor. Hatta karnımın üstüne yatarsam miniğin içerdr kaydığını az da olsa hissediyorum kasılmada taş kesiliyor resmen çok sertleşiyo

Çok geçmiş olsun canım. Benim de kalp kapakçığımda kaçak var ameliyatlık boyutta değil. Sen aşı oldun mu merak ettim. Ben de kardiyologuma aşıyı danışsam mı diye düşünüyorum.
Kaçak annemdede var canım kontrol altında olduğun sürece hiç sıkıntı olmuyo.sadece kilona dikkat edersen daha rahat edersin.Ben aşımı tamamladım ama sinovac mayısta tam tamamladım sonra zaten hemen hamile kaldım bende 3.doz için kadın doğum doktoruma sordum ama olmamı istemedi .ama kalp doktorumun ne dediği daha önemli benim için .ona danışıp tekrar bi fikir birliği sağlarız sanırım .çünkü sinovacın biontech kadar koruyuculuğu yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…