Kiz yok ne bulantisi. Sabah kalkip ac karna tiroit ilacimi iciyorum yarimsaat sonra bu ilaci iciyorum 5 dk sonra ogutulmus uzum cekirdegini 1 cay kasigi yiyip kahvaltiya basliyorum. Hic bulantim yok.Canım bana da bu kan ilacını verdi doktor, çok bulantı yapıyor diye okudum. Cesaret edip baslayamadım. Sen yemekten 1 saat önce mi içiyosun, çok mu kötü yapıyor ilaç? Biraz beni yönlendirsene cesaret edip içeyim. Multivitamine de devam di mi? Ek verdi doktor
Çok geçmiş olsun canım. Benim de kalp kapakçığımda kaçak var ameliyatlık boyutta değil. Sen aşı oldun mu merak ettim. Ben de kardiyologuma aşıyı danışsam mı diye düşünüyorum.Ben benimkinin nedenini hiç bulamadım canım neden yükseldiğinin dönem dönem düşüş yükseliyor,deposilin iğne canım,ben boğazıma falan inerse kalbim etkilenmesin diye önlem amaçlı oluyorum ,kalp kapakçıklarım değişti çünkü. Eğer yakın zamanda grip yada boğazına enfeksiyonu geçirdiysen ondan olabilir
Tiroit ilacı kac gr alıyosunuz gecen ay 12.5 gr alıyodum bu ayda doktor degısmedı aynı sekılde devam dedı banaKiz yok ne bulantisi. Sabah kalkip ac karna tiroit ilacimi iciyorum yarimsaat sonra bu ilaci iciyorum 5 dk sonra ogutulmus uzum cekirdegini 1 cay kasigi yiyip kahvaltiya basliyorum. Hic bulantim yok.
Gecmis olsun. Eskiden bende de vardı enfeksiyon çok akıntım var diye hep günlük ped kullanıyordum meğerse pedler yapıyormuş tedavi oldum bi daha da kullanmadım en güzeli çamaşırını sık değiştirmek birde çok akıntı olunca tuvalet kağıdı koyuyorum ben tuvalete cıkınca atıp yenisini koyuyorum oda enfeksiyon yapmıyorKızlar ya bişey sorcam cinsiyetler belli olunca ufak ufak alışverişlere başlarız ama böyle bi listeler oluyordu mesela alışveriş listesi gibi, aradım ama bulamadım. Sizde var mı öyle hamileyken alınacaklar gibi bir listeBu arada biz cinsiyeti bir sonraki ay yani Ekim'in başında öğreneceğiz kesin olarak. Doktor kız diye tahmin yaptı ama kesin değil bir sonraki ay belli olur dedi. Ben 11+5 deyken 2. kontrole gittim ikili test yapıldı filan sonucu bekliyorum bakalım Bir de idrar yolunda hep enfeksiyon olur ben de şimdi de varmış idrar kültürü verdim bakalım ne çıkacak Bu yüzden günlük ped kullanmayı bıraktım yıllardır kullanıyorum ama sanırım enfeksiyonu bu pedler yapıyor ya
Ben gebelik oncesinde duzenli kullaniyodum 75lik levotrin. Hamilelikte hala dozum ayni. Devlet hastanesinde tiroit degerim yuksek cikti ve ordaki doktor dozu arttirdi. Kadin dogum doktorum özelde ayni tahlili yaptirdi ve degerim normal cikti. Basindan beri 75lik devam ediyorum.Tiroit ilacı kac gr alıyosunuz gecen ay 12.5 gr alıyodum bu ayda doktor degısmedı aynı sekılde devam dedı bana
Anladım ben daha once hıc kullanmıyodum hamılelıkte degerlerım degısmıs ama hormonlarım pozıtıf cıktıgı ıcın doktor sızın grnetıgınızde var dıyor dogumdan sonrada devam edebılırmısım bakalım hayırlısı artık sızınde hamılelıkte mı basladı dıye merak etmıstımBen gebelik oncesinde duzenli kullaniyodum 75lik levotrin. Hamilelikte hala dozum ayni. Devlet hastanesinde tiroit degerim yuksek cikti ve ordaki doktor dozu arttirdi. Kadin dogum doktorum özelde ayni tahlili yaptirdi ve degerim normal cikti. Basindan beri 75lik devam ediyorum.
Bütün işleri eşime yaptirmam mümkün değil. ütü yapiyorum. bulaşık makinesi doldur boşalt.. çamaşır at yıka as katla.. wc lavabo temizle çöpü cikar.. toz al.. tek yapmadığım birşey taşımıyorum eve ve elektrik süpürgesi büyük olanı ben yapmıyorum.kucuk var Arnica çok hafif gerekirse onu..ciddi anlamda gobegimde bir gerginlik mi şişkinlik mi bir rahatsızlık var normalde olmayan hamilelik değişimi sanırım daha once yaşamadığım için normal mi bilmiyorum..ancak sola dönüp yatinca rahat ediyorum..Benimde belim kalınlaştı, yanlar iyice çıktı. Kuzu ben ilk etapta bio oil almayı planlıyorum. Fiyatı daha uygun. Ya o ya da lierac kullanıyor herkes. Birde Mustela'nın çatlak önleyici kremi varmış bildiğim kadarıyla. Benim artık göbüşüm kaşımaya da başladı, inşallah çatlamam
Ay bende ütüyü artık öyle yapiyorum sandalyede oturup ütü masasını kuculterek
Ben 14+3um mide bulantilarim yine basladi. Sabahlari ogurmelerim gece bulantilarim tam gaz devam. Oglen bulantim basliyo yemek yiyorum ya 10 dk icinde yiyip bitirmem gerekiyo yemek uzarsa tekrar bulanti öğürme devam halde yemege devam ediyorum.sabahlari uyandigimda hafif bi gobegim var ama gun icerisinde karnim davul gibi sisiyo gomlegimin dugmeleri patliycak gibi oluyo. Sizde de boyle oluyo mu? Sabahki karnimla aksamki karnim arasinda 1 kavunluk fark var pantolon fermuari acik bi sekilde uzerine tunik ya da uzun biseyler giyiyorum. Hamile taytlarina baktim taytlarin boyu benden daha uzun o yuzden vazgectimKansizliktan dolayi nefesim cok daraliyo gynoferon kullanmaya basladim gunde 1 tane ayrica sabah ac karna 1 cay kasigi ogutulmus uzum cekirdegi tuketiyorum. Biraz duzelme var gibi bakalim. Doktora hala uzum cekirdegi zararlimi diye sormadim. Siz biliyo musunuz zararli mi degil mi diye?
Kizlar gören olmaz diye tekrar yazıyorum göbek için krem yağ neyse hangisini alıyorsunuz???
Onun dışında göbekte bir şişkinlik hafifçe rahatsız gibi gibi anlatamıyorum belki ama sizde de var mi
Peki gobusler artik taş gibi olmaya başladı sanki yani ve acayip gergin sizinde öyle mi
Benimde göbeğim çıktı göğsüm hem sertleşti hem büyüdü siskinlik de devam ediyor daha çok erken değil mi bunlar için moralim bozuluyor daha bebek minicikEvetttt göbüşler sertleşti biraz bide belimi hep dik tutma ihtiyacı duyuyorum ben sizde öylemi
O pedlerde kullanılan beyazlatıcılar bana da alerji yapıyor. Kaşıntı oluyorum. Beyazlatıcı kullanılmayan marka buldum instada bir kadın girişimci üretiyor. Onu deniycem bir ara, beijewomen markaGecmis olsun. Eskiden bende de vardı enfeksiyon çok akıntım var diye hep günlük ped kullanıyordum meğerse pedler yapıyormuş tedavi oldum bi daha da kullanmadım en güzeli çamaşırını sık değiştirmek birde çok akıntı olunca tuvalet kağıdı koyuyorum ben tuvalete cıkınca atıp yenisini koyuyorum oda enfeksiyon yapmıyor
Robot almayı düşünüyorum ama hangisi çokda pahalı geliyor gerçekten işe yarıyor mu?Ben ilk hamilelikte lierac kullanmıştım yine onu alırım.
Şişkinlik değilde sertlik var bu sabah öok net hissettim kasıl ma oluyor, progestan fitil koydum hemen
Robot bende de var ama bizim mutfakta kırıntı çok olunca bi kaç kuruntı kalıyor sanki. Benim ki xiaomi mop Pro. Bugün kadın çağırıp temizlettim evi.
Bu üşüme bende de oluyor. Ayaklarıma patik giydim
Bende endise ediyorum doktor birde ilk 3 ay dikkat düşük olabilir progestan filan korkuyorum kasılma sertlik olunca birşey oluyor sanıyorum.nadiren batma geçiyor hemen ama..bu arada bu kasılmalar ne zaman geçmişti ilkinde?O rahatsızlık şişkinlik hep var canım akşamları helekasık tarafında sertlik diyorsan o kasılma olabilir bu haftalarda oluyo kızımda olmuştu. O zaman magnezyum veriyor doktor.
Ben lierac kullanmıştım çatlağım olmadı cildim de çok kurudur. Bio oil , kakao yağı kullananlar da genelde memnun okuduğum kadarıyla
Ben normaldede ne zaman ped kullansam akıntım artar onun yerine anlık havlu kağıt koyuyorum bazen..iç çamaşıri sık değiştiriyorum çoğu zaman..O pedlerde kullanılan beyazlatıcılar bana da alerji yapıyor. Kaşıntı oluyorum. Beyazlatıcı kullanılmayan marka buldum instada bir kadın girişimci üretiyor. Onu deniycem bir ara, beijewomen marka
Benim de kedim var onun için alsam mı diyorum tüyler için hangi marka sizinAh robot süpürge elim ayağım benim. Ben normalde de süpürüyorum kablosuz süpürgeyle. Akşamları da robotu açıyorum. Evde koca bir köpeğim var daAllahtan ütülük işimiz yok yoksa yanmıştık
Göğüs dolgun ama sert değil gobekte sertlik şişkinlik var bendede gobek rahatsız ediyor beni sadeceBenimde göbeğim çıktı göğsüm hem sertleşti hem büyüdü siskinlik de devam ediyor daha çok erken değil mi bunlar için moralim bozuluyor daha bebek minicik
Instagram da mühendisinoğlu diye bi hesap var o hamilelik ve bebek icin zararsız ürünleri inceleyip paylaşıyor ben mustelanın yağını almayı düsünüyorum bio oilde var listede
Baya dolgun sert değil ama göbek sert şişkinlik vs rahatsız ediyorPeki gobusler artik taş gibi olmaya başladı sanki yani ve acayip gergin sizinde öyle mi
Benim ev berbat durumda ama hiç temizlik yapmıyorum. Korkuyorum başıma bir iş alırım diye. Sadece yemek yapıyorum, onda bile ayakta surunca direncim düşüyor. Geçen hafif elimi kestim. Eski performansın yok.
Canım yat dinlen, kendini yorma ağrı gecer, bir sorun yoktur ama bu kadar yorma kendini
Ahaha aynı ben. Temizlik aylardır yapmiyorum. Pazar günleri eşimin yaptığı kadar. Yemek yaparkende bi soğan doğruysam 10 dk sandalyese oturuyorum
Robot yoksa tavsiye ederim bende yapamıyorum her gün robotu açıyorum hem süpürüyor hem siliyor normal süpürge philips maraton var onun kadar iyi çekiş gücü yok ama çok faydalı oluyor hamileliğin son zamanları bebeğin ilk ayları derken temizlik zor olucak bizim içinRobot almayı düşünüyorum ama hangisi çokda pahalı geliyor gerçekten işe yarıyor mu?
Bu arada kasılma sertlik gibi bendede sanırım rahatsızlık hissi veriyor..
Sanırım magnezyumla beraber geçmişti canım ama benim kasılma çok fena olmuştu acile gitmiştim ben.kısa süreki değildi 2 saat falan sürmüştü. Şimdi de bazen elimin altında taş gibi oluyor ordan anlıyorum muz yiyorum bi yiyebildiğim o var zaten bi de şeftaliBende endise ediyorum doktor birde ilk 3 ay dikkat düşük olabilir progestan filan korkuyorum kasılma sertlik olunca birşey oluyor sanıyorum.nadiren batma geçiyor hemen ama..bu arada bu kasılmalar ne zaman geçmişti ilkinde?
Benim de kedim var onun için alsam mı diyorum tüyler için hangi marka sizin
Ya ne güzel başlamışsınız hareketlerini hissetmeyeHatta karnımın üstüne yatarsam miniğin içerdr kaydığını az da olsa hissediyorum
Kaçak annemdede var canım kontrol altında olduğun sürece hiç sıkıntı olmuyo.sadece kilona dikkat edersen daha rahat edersin.Ben aşımı tamamladım ama sinovac mayısta tam tamamladım sonra zaten hemen hamile kaldımÇok geçmiş olsun canım. Benim de kalp kapakçığımda kaçak var ameliyatlık boyutta değil. Sen aşı oldun mu merak ettim. Ben de kardiyologuma aşıyı danışsam mı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?