Çoook çok hafif ama canım böyle kayar gibi içerdeYa ne güzel başlamışsınız hareketlerini hissetmeyeilk hamileliğinizde kacinci haftada hissetmiştiniz?
Evet ya bazı yatış pozisyonlarını sevmiyorlar sanırım geçen ultrasonda dönsün diye sağ tarafıma yatırdı doktor kafayı öne eğip küstü bizeÇoook çok hafif ama canım böyle kayar gibi içerdeilkinde 17. Haftada hissetmiştim ama kızım inanılmaz hareketliydi karnımın içinde taklalar atardı. Bu minik daha sakin duruyor ultrasonda ama rahatsız olunca kıpırdanıyor demek ki karnımın üstüne yattığımda hissediyorum çünkü
Bende peçete kullanıyorum ama bir arkadaşım gazlı bez önerdi çok mantıklı geldi ama kullanıcağım sanırımBen normaldede ne zaman ped kullansam akıntım artar onun yerine anlık havlu kağıt koyuyorum bazen..iç çamaşıri sık değiştiriyorum çoğu zaman..
Kızlar nub dan anlayan varsa 11+5 ultrason görüntümü değerlendirebilir miDoktorum yüksek ihtimalle kız dedi ama her zaman açık kapı bırakmak lazım dedi 1 ay beklersem çatlıycam
Burda yapılan tahminlerle boşuna heycanlanma bence doktorlar bile şaşırıyorken bizim sallamasyonumuzla aklın karışmasın, birde daha küçükmüş değişme olasılığı çok yüksek %50 olarak düşünmeye devam et sabret azcık daha :)Kızlar nub dan anlayan varsa 11+5 ultrason görüntümü değerlendirebilir miDoktorum yüksek ihtimalle kız dedi ama her zaman açık kapı bırakmak lazım dedi 1 ay beklersem çatlıycam
Ah sabredebilsemBurda yapılan tahminlerle boşuna heycanlanma bence doktorlar bile şaşırıyorken bizim sallamasyonumuzla aklın karışmasın, birde daha küçükmüş değişme olasılığı çok yüksek %50 olarak düşünmeye devam et sabret azcık daha :)
Haklısın ama sabretmeliyizAh sabredebilsem
Haklısın ama sabretmeliyizsağlıklı olsunda her ikiside bizim bende bu hafta sonu gidicem doktora ama sanki ögrenemicekmişim gibi hissediyorum
Sizinki artık görünür bence :)Haklısın ama sabretmeliyizsağlıklı olsunda her ikiside bizim bende bu hafta sonu gidicem doktora ama sanki ögrenemicekmişim gibi hissediyorum
Öyle diyorlar ama Şili'de çok Sinovac yapılmış. Bugün biraz arastırdım, çıkan sonuçlar fena değil.Sen de bakarsın nette çok haber var. Doktorlar daha iyi bilir tabii, kardiyologa danışman önemli. Eniştem dün covid çıktı, 2 sinovacliydi. Üşüttü sanmış, iyi atlatıyor. Bu aşı işi de kişiye göre degişiyor ya kimini koruyor,kimini korumuyor sankiKaçak annemdede var canım kontrol altında olduğun sürece hiç sıkıntı olmuyo.sadece kilona dikkat edersen daha rahat edersin.Ben aşımı tamamladım ama sinovac mayısta tam tamamladım sonra zaten hemen hamile kaldımbende 3.doz için kadın doğum doktoruma sordum ama olmamı istemedi .ama kalp doktorumun ne dediği daha önemli benim için .ona danışıp tekrar bi fikir birliği sağlarız sanırım .çünkü sinovacın biontech kadar koruyuculuğu yokmuş
Gazlı bez tuhaf geldi bilmiyorum peçete de eriyor sağlık ocağı zararlı demişti bence en iyisi sık sık iç çamaşırı değişmekBende peçete kullanıyorum ama bir arkadaşım gazlı bez önerdi çok mantıklı geldi ama kullanıcağım sanırım
Bende peçete kullanıyorum ama bir arkadaşım gazlı bez önerdi çok mantıklı geldi ama kullanıcağım sanırım
Sen ne hissediyorsun ? 3 kizda cok guzel . Insan hep farkli cinsiyet istiyor , farkli duygu oluyor ama kizlar ileride cok guzel arkadas oluyor . Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza alalimdaMaşallah canım çok sevindim senin adına bakalım benim 2 prensesten sonra ne gelecek
Kardiyologdan sonra yazarım yine canımÖyle diyorlar ama Şili'de çok Sinovac yapılmış. Bugün biraz arastırdım, çıkan sonuçlar fena değil.Sen de bakarsın nette çok haber var. Doktorlar daha iyi bilir tabii, kardiyologa danışman önemli. Eniştem dün covid çıktı, 2 sinovacliydi. Üşüttü sanmış, iyi atlatıyor. Bu aşı işi de kişiye göre degişiyor ya kimini koruyor,kimini korumuyor sankikardiyologuna danışırsan haberleşiriz canım, kendine dikkat et. Bana bile dr gripte falan kendini koru, iltihap durumundan koru dedi. Senin durum daha hassas. Aşılı olmana sevindim
Mop pro bem ki, roborock pahalı gelirse mop pro nun bir düşük modelini al çekim gücü daha iyiRobot almayı düşünüyorum ama hangisi çokda pahalı geliyor gerçekten işe yarıyor mu?
Bu arada kasılma sertlik gibi bendede sanırım rahatsızlık hissi veriyor..
Olur tabii ki ama sanki 24.haftaya girince izin kullanabiliyoruz yani şu durumda 9 hafta kalmışBen de merak ediyorum bunun cavabini 14+5im ben de vakit gelince hemen ayrılmak istiyorum bir yerden ogrenirseniz yazar mısınız ,ben de yazarım net bilgi alırsam
Geçmiş olsun enfeksiyon için ,benim de afedersiniz 2-3 gündür kasintim var çok fena ama ped kullanmayi bırakamıyorum akıntım çok oluyor enfeksiyon çıkmadı şimdiye kadar ama 1 haftadır kasıklarımda ve daha asgida ağrım var yürürken bile zorluyor beni kontrolüme de 1 hafta vardi ama yarına aldım randevumu bu yüzden,burada okumuştum niaouli yağı varmış iyi geliyormuş çamaşıra damlatiliyormus fırsat bulup alamadım ama belki siz denemek istersiniz diye yazdim
Evet kız çocukları başka bıcır bıcırlarSen ne hissediyorsun ? 3 kizda cok guzel . Insan hep farkli cinsiyet istiyor , farkli duygu oluyor ama kizlar ileride cok guzel arkadas oluyor . Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza alalimdasende almanyada yasiyordun galiba ? Ne zaman randevun ?
Şuan bile belli olabilir cinsiyet ama 16 hafta kesin bilgi diyorlarmış bende cumartesi gidicemEvet kız çocukları başka bıcır bıcırlarHislerim karışık ama Allah verirse isterim oğlumda olmasını o duyguyuda yaşamayı evet bende Almanyada yaşıyorum 🌧 10 gün sonra randevum hayırlısı ile belli olurmuki o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?