2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya ne güzel başlamışsınız hareketlerini hissetmeye ilk hamileliğinizde kacinci haftada hissetmiştiniz?
Çoook çok hafif ama canım böyle kayar gibi içerde ilkinde 17. Haftada hissetmiştim ama kızım inanılmaz hareketliydi karnımın içinde taklalar atardı. Bu minik daha sakin duruyor ultrasonda ama rahatsız olunca kıpırdanıyor demek ki karnımın üstüne yattığımda hissediyorum çünkü

Evet ya bazı yatış pozisyonlarını sevmiyorlar sanırım geçen ultrasonda dönsün diye sağ tarafıma yatırdı doktor kafayı öne eğip küstü bize birde sıkışık girince de mesanem baskı yapmış küçücük yere sıkışmış miniğim hareketlerini hissedene kadar yapıcak bisey yok o yer değiştirecek artık

Ben normaldede ne zaman ped kullansam akıntım artar onun yerine anlık havlu kağıt koyuyorum bazen..iç çamaşıri sık değiştiriyorum çoğu zaman..
Bende peçete kullanıyorum ama bir arkadaşım gazlı bez önerdi çok mantıklı geldi ama kullanıcağım sanırım

Kızlar nub dan anlayan varsa 11+5 ultrason görüntümü değerlendirebilir mi Doktorum yüksek ihtimalle kız dedi ama her zaman açık kapı bırakmak lazım dedi 1 ay beklersem çatlıycam

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)​

İsimli bir konu var ikra meyra yanıtlıyor orayada bi sor istersen

Kızlar nub dan anlayan varsa 11+5 ultrason görüntümü değerlendirebilir mi Doktorum yüksek ihtimalle kız dedi ama her zaman açık kapı bırakmak lazım dedi 1 ay beklersem çatlıycam
Burda yapılan tahminlerle boşuna heycanlanma bence doktorlar bile şaşırıyorken bizim sallamasyonumuzla aklın karışmasın, birde daha küçükmüş değişme olasılığı çok yüksek %50 olarak düşünmeye devam et sabret azcık daha :)

Doktor kıza benziyor diyene kadar ben de hep fark etmez diyodum hatta bana hep erkek gibi geliyordu ama kız olma ihtimali yüksek denilince bi garip oldum içten içe kız istiyomuşum heralde açığa çıktı birden Halbuki 3 sene bekledik yavrumuzu erkek derse de üzülecek değilim ama kıza extra bi sevinicem sanırım itiraf ediyorum
Haklısın ama sabretmeliyiz sağlıklı olsunda her ikiside bizim bende bu hafta sonu gidicem doktora ama sanki ögrenemicekmişim gibi hissediyorum

Öyle diyorlar ama Şili'de çok Sinovac yapılmış. Bugün biraz arastırdım, çıkan sonuçlar fena değil.Sen de bakarsın nette çok haber var. Doktorlar daha iyi bilir tabii, kardiyologa danışman önemli. Eniştem dün covid çıktı, 2 sinovacliydi. Üşüttü sanmış, iyi atlatıyor. Bu aşı işi de kişiye göre degişiyor ya kimini koruyor,kimini korumuyor sanki kardiyologuna danışırsan haberleşiriz canım, kendine dikkat et. Bana bile dr gripte falan kendini koru, iltihap durumundan koru dedi. Senin durum daha hassas. Aşılı olmana sevindim

Bende peçete kullanıyorum ama bir arkadaşım gazlı bez önerdi çok mantıklı geldi ama kullanıcağım sanırım
Gazlı bez tuhaf geldi bilmiyorum peçete de eriyor sağlık ocağı zararlı demişti bence en iyisi sık sık iç çamaşırı değişmek

Peçete, kağıt havlu ağartılmış olduğu için hiçbir şekilde önerilmiyor. Günlük pedler de enfeksiyon riskini arttırıyor. Bu dönemde özellikle çok sık çamaşır değiştirmek lazım. Ben günlük ped kullanmadan gezmezdim hamileliği öğrendiğimden beri sadece çamaşır değiştiriyorum

Maşallah canım çok sevindim senin adına bakalım benim 2 prensesten sonra ne gelecek
Sen ne hissediyorsun ? 3 kizda cok guzel . Insan hep farkli cinsiyet istiyor , farkli duygu oluyor ama kizlar ileride cok guzel arkadas oluyor . Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza alalimda sende almanyada yasiyordun galiba ? Ne zaman randevun ?

Kardiyologdan sonra yazarım yine canım pandemi bitsede bütün insanlık olarak bi rahatlasak Evet herkeste farklı etki yapıyo aşı onuda anlamış değilim .inş şu süreci sağlıkla tamamlarız ve pandemide biter Sende yine ihmal etme aşı konusunu

Robot almayı düşünüyorum ama hangisi çokda pahalı geliyor gerçekten işe yarıyor mu?

Bu arada kasılma sertlik gibi bendede sanırım rahatsızlık hissi veriyor..
Mop pro bem ki, roborock pahalı gelirse mop pro nun bir düşük modelini al çekim gücü daha iyi

Bendede mop pro var , bir senedir bende cok memnunum özellikle şuan o kadar cok isime yariyorki allah razı olsun bulandan. Youtubede cok guzel vidiolari var ben izleyerek almistim . Urun tanitimi birde alirken evine hangisi uygun onuda soyluyorlar

Olur tabii ki ama sanki 24.haftaya girince izin kullanabiliyoruz yani şu durumda 9 hafta kalmış

Sen ne hissediyorsun ? 3 kizda cok guzel . Insan hep farkli cinsiyet istiyor , farkli duygu oluyor ama kizlar ileride cok guzel arkadas oluyor . Hayirlisiyla saglicakla kucagimiza alalimda sende almanyada yasiyordun galiba ? Ne zaman randevun ?
Evet kız çocukları başka bıcır bıcırlarHislerim karışık ama Allah verirse isterim oğlumda olmasını o duyguyuda yaşamayıevet bende Almanyada yaşıyorum 🌧 10 gün sonra randevum hayırlısı ile belli olurmuki o zaman

Şuan bile belli olabilir cinsiyet ama 16 hafta kesin bilgi diyorlarmış bende cumartesi gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…