Merhabalar herkese, bir süredir takip ediyorum bu konuyu, 2 gebelik kaybının ardından, şu ana kadar sağlıklı ilerleyen 3. hamileliğim bu. Doktorum muhtemel doğum için Mart başı gibi bir tarih verdi.
Şu sıralar konuşulan konuların hemen hepsiyle ilgiliyim ama öncelikli konum aşı:) bu hamileliğim öncesinde 2 doz sinovac alışı oldum fakat üzerinden 3 ayı aşkın zaman geçtiğinden pek güvende hissedemiyorum. Bir doktor arkadaşımız antikor seviyemi ölçtürmemi tavsiye etti. 10 ve üzeriyse 3.doza gerek olmayabileceğini söyledi. Sonucum maalesef 2,5:/ bu antikor seviyesi beni ne kadar koruyabilir bilemiyorum. Allerji hastası olduğumdan biontech düşünemedim ama 20.haftayı tamamladığımda sinovac olmayı düşünücem gibi. Herkese sağlıklı ve mutlu bi hamilelik diliyorum:)
Kızlar herkese mrb. Ikili test sonucum biraz riskli cıktı doktorum sınırda dedi 1/214 perinatologa gidecem ve gerekirse dna testi yaptıracağım. Biraz moralim bozuldu fikri olan var mi bu konuda değer hakkinda
Kuzum evet 250 alti sanirim riskli benimde 1/558 çıktı orta risk olarak degerlendirdi doktorum. Nifty yaptirdik gecen hafta sonucu bekliyoruz bakalım. Moral bozma ama cok yuksek bir ihtimal değil yine de arastirirsan görürsün zaten 1/10 bile çıkanlar olabiliyormuş
Hamilelikte olabiliyormuş böyle kalsiyum önemli bu dönemde ben her sabah süt içiyorum peynir yiyorum ne kadar etkilidir bilmem ama içimi rahatlatıyor en azından
Yaa benimde içim gidiyor bunlara ama hangi marka iyidir ne tür iyidir bilemiyorum
Ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar nelere baktıkları yazıyor diyorlardı
Benim görümcemin kızı 4 yaşına girecek daha yeni bıraktı arada hala büyüğü için bezi kullanıyor benide endişe sardı her çocuk böyle mi diye
Yok ya ben ilk defa duyuy4 yaşınıbence maximum 2 buçuk yaş görümcenden kaynaklı bence benim oğlum iki ay çektirdi bana ama pes etmedim sonuda da öğrendi
Simdi haftalar gectikce aslinda doktorlar tahmin yapmasa daha iyi diyoruz tahmin yaptirana kadar canimiz cikiyor. Bir doktor şakasina %50 kiz diyordum bu kezde niye erkek demedi , demekki kiza benziyor diye kendini kiza hazirliyor . O yuzden en iyisi tahminde bulunmamak diyrdu .
Bende yeni evlendigimde eltimin kizi cok zor ogrenmisti. Kayinvalidemin evini mafetmisti her defasinda kacirmiyordu butun tuvaletini yapiyordu her yer batiyordu. Ondan korktum . 2 yasina daha girmeden kizimi hemen alistirdim. Ama ikincisi 2 yasina girdiginde cok korktu . iki bucukta hemen ogrendi . Sen cok dusunme gorumcenin kizi korktugun basina gelmesin
Kızlar herkese mrb. Ikili test sonucum biraz riskli cıktı doktorum sınırda dedi 1/214 perinatologa gidecem ve gerekirse dna testi yaptıracağım. Biraz moralim bozuldu fikri olan var mi bu konuda değer hakkinda
Yok ya ben ilk defa duyuy4 yaşınıbence maximum 2 buçuk yaş görümcenden kaynaklı bence benim oğlum iki ay çektirdi bana ama pes etmedim sonuda da öğrendi
Bende yeni evlendigimde eltimin kizi cok zor ogrenmisti. Kayinvalidemin evini mafetmisti her defasinda kacirmiyordu butun tuvaletini yapiyordu her yer batiyordu. Ondan korktum . 2 yasina daha girmeden kizimi hemen alistirdim. Ama ikincisi 2 yasina girdiginde cok korktu . iki bucukta hemen ogrendi . Sen cok dusunme gorumcenin kizi korktugun basina gelmesin
Zaten çok dua ediyorum ona benzemesin diye çok zor bir çocuk. Gelmesin başıma gelmesin ilk bebeğim bu neyi nasıl yaparımı çok düşünmeye başladım bu aralar kesin çok bocaladığım yer olacak
Kuzum evet 250 alti sanirim riskli benimde 1/558 çıktı orta risk olarak degerlendirdi doktorum. Nifty yaptirdik gecen hafta sonucu bekliyoruz bakalım. Moral bozma ama cok yuksek bir ihtimal değil yine de arastirirsan görürsün zaten 1/10 bile çıkanlar olabiliyormuş
Yorum için teşekkürler cnm. Evet doktorda sınırda dedi ama insanın icirahat etmiyor aynı şekilde fetal dna yaptırcam bende . Inşallah Güzel sonuçlar aliriz
Kızlar 12+3 de dr kıza benziyo ama 16. Haftada belli olur dedi. Sinrada dayanamazsan 15. Haftada gel dedi. Yarın 14+3 gitsem erken mi ? Erkek der diye ödüm kopuyo
Kızlar 12+3 de dr kıza benziyo ama 16. Haftada belli olur dedi. Sinrada dayanamazsan 15. Haftada gel dedi. Yarın 14+3 gitsem erken mi ? Erkek der diye ödüm kopuyo
Nasip hakkında hayırlısı olsun, kız dediyse pek değişmiyor. Benim kızımda hiç değişmemişti. Buna da kız dedi hiç değişecek gibi gelmiyor, planlarımı kıza göre yapıyorum.
Aman Allah im bukadar olur.Bize de 13+6da kiz dedi bi sonraki kontrolde netlesir dedi.Ve Pzrtsi gidecektim dr.yokmus.Bu Cuma gidecem kontrole.Cok korkuyorum.Tabi en önemlisi sağlıklı olması ama aynı korku bende de var.Cuma tam 16+1 olcaz.Allah 'ın izniyle ikimizde güzel haber alıcaz inşallah canım.