12.hafta erken biraz ama.Bana 13+6 da kiz dedi.Yinede erken dedi.Bi sonrakinde netlesir dedi.Ben bile emin olamadım.Ama o çıkıntı sonradan nasıl çıkmış onu anlamadım.
%90 erkek de degisir mi 12.haftada net belli olmuyor . Arkadasimada bak 3 cizgi var kesin kiz demisti 12.haftada sonra oglu oldu banada %90 erkek dedi , degisir mi dedim , bu daha degismez dedi çıkıntiyi gosterdi
%90 erkek de degisir mi 12.haftada net belli olmuyor . Arkadasimada bak 3 cizgi var kesin kiz demisti 12.haftada sonra oglu oldu banada %90 erkek dedi , degisir mi dedim , bu daha degismez dedi çıkıntiyi gosterdi
Yahu oğlumda ne güzel 12.haftada belli olmuştu.Hatta pipisi bile belli görünüyor.Ama bu galiba uğraştıracak biraz.Merak içindeyim.Artik hazırlıklar başlasa.
Yahu oğlumda ne güzel 12.haftada belli olmuştu.Hatta pipisi bile belli görünüyor.Ama bu galiba uğraştıracak biraz.Merak içindeyim.Artik hazırlıklar başlasa.
Kızlar herkese mrb. Ikili test sonucum biraz riskli cıktı doktorum sınırda dedi 1/214 perinatologa gidecem ve gerekirse dna testi yaptıracağım. Biraz moralim bozuldu fikri olan var mi bu konuda değer hakkinda
Benim de dişim aşırı hasaslaştı acı tatlı ekşi herşey bian da zonklatıyor sanırım bana da dişçi yolu görünecek yıllarca dişçiye gitme hamileyken başına gelsin
Hamilelikte olabiliyormuş böyle kalsiyum önemli bu dönemde ben her sabah süt içiyorum peynir yiyorum ne kadar etkilidir bilmem ama içimi rahatlatıyor en azından
Ben geldim bugün migren atağı yaşıyorum migren bandı migren yağı derken şimdi biraz iyiyim
Happy center markette indirim var wee baby markada baktım netten ucuz kız erkek bilmediğim için yeşil emzikler slikon kaşık biberon yıkayıcı bir baktım almışım hepinize sevgilerimle doktor kıza benziyor desede insan emin olamıyor
Selam kızlar ilk hesaplamalarıma göre nisan annesi olacağımı sanıyordum ama mart sonuna denk geliyormuşum şunu merak ediyorum bu nifty testinin içinde sma bakılmıyor sanırım ayrıca sma testi yaptıranınız oldu mu acaba?
Bnm kızımda 24 aylık çalışırken wc eğitimini nasış vwricm bilm yrm şimdilik annem bakıyr. Kızım bezinden rahtsız olmuyor. Sabahları büyük wc sini geldiğini sanyr ama yapmıyr. Her şeyi anlıyor konuşuyr ama tuvalet hak getire
2 hafta sonra 15 hafta dolunca gıdıcem artık bellı olur heralde ama bugun doktorlardan bırı f gıbı duruyo dedı benım anlamamam ıcın galıba female demek ıstedı