2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de 12.haftada doktor kız demişti. Şimdi 15+1 olduk kontrole geldim. Doktor %90 erkek diyo. Sanırım ayrıntılı ultrasona kadar netleşmeyecek
12.hafta erken biraz ama.Bana 13+6 da kiz dedi.Yinede erken dedi.Bi sonrakinde netlesir dedi.Ben bile emin olamadım.Ama o çıkıntı sonradan nasıl çıkmış onu anlamadım.

%90 erkek de degisir mi 12.haftada net belli olmuyor . Arkadasimada bak 3 cizgi var kesin kiz demisti 12.haftada sonra oglu oldu banada %90 erkek dedi , degisir mi dedim , bu daha degismez dedi çıkıntiyi gosterdi
Aslında pipiyi gösterdi eğer başka bir şey değilse 2 defa ben de gördüm. Ama emin olamıyorum nedense

%90 erkek de degisir mi 12.haftada net belli olmuyor . Arkadasimada bak 3 cizgi var kesin kiz demisti 12.haftada sonra oglu oldu banada %90 erkek dedi , degisir mi dedim , bu daha degismez dedi çıkıntiyi gosterdi
Bizim de %90 kız dedi 14+6 da değişir mi diye korkuyorum burayı okudukça

Banada ilk kıza benziyor dediler son gittiğim doktor erkek dedi emin misiniz dedim pipisini gördüm dedi %90 erkek dedi tekrar kız derse ben şok

Yahu oğlumda ne güzel 12.haftada belli olmuştu.Hatta pipisi bile belli görünüyor.Ama bu galiba uğraştıracak biraz.Merak içindeyim.Artik hazırlıklar başlasa.

Yahu oğlumda ne güzel 12.haftada belli olmuştu.Hatta pipisi bile belli görünüyor.Ama bu galiba uğraştıracak biraz.Merak içindeyim.Artik hazırlıklar başlasa.
Bende aynı durumdayım 11 de 12 de hemrn erkek dıyorlardı sımdı netlesmeyınce sasırıyo ınsan

Kızlar herkese mrb. Ikili test sonucum biraz riskli cıktı doktorum sınırda dedi 1/214 perinatologa gidecem ve gerekirse dna testi yaptıracağım. Biraz moralim bozuldu fikri olan var mi bu konuda değer hakkinda

Benim de dişim aşırı hasaslaştı acı tatlı ekşi herşey bian da zonklatıyor sanırım bana da dişçi yolu görünecek yıllarca dişçiye gitme hamileyken başına gelsin
Hamilelikte olabiliyormuş böyle kalsiyum önemli bu dönemde ben her sabah süt içiyorum peynir yiyorum ne kadar etkilidir bilmem ama içimi rahatlatıyor en azından
Yaa benimde içim gidiyor bunlara ama hangi marka iyidir ne tür iyidir bilemiyorum
Ben yaptırmadım ama yaptıran arkadaşlar nelere baktıkları yazıyor diyorlardı
Benim görümcemin kızı 4 yaşına girecek daha yeni bıraktı arada hala büyüğü için bezi kullanıyor benide endişe sardı her çocuk böyle mi diye

Ben çok fazla uyumak istiyorum ya neden öyle oluyor anlamadım eşim zorla uyandırdı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…