Selam kızlar ilk hesaplamalarıma göre nisan annesi olacağımı sanıyordum ama mart sonuna denk geliyormuşum şunu merak ediyorum bu nifty testinin içinde sma bakılmıyor sanırım ayrıca sma testi yaptıranınız oldu mu acaba?
Evet benim yaptırdığım yer onun için ayrıca kan alınıyor dedi 1000₺ ücret dedi eger sizde taşıyıcılık varsa eşinizden kan alınıyor yine +1000₺ dedi bende onu yaptırmadım
Kızlar cinsiyetimiz belli oldu bir kızım daha olacak inşallah %90 kız dedi ama yinede şüphe var icimde bir daha ki gittiğimde daha emin oluruz inşallah
Evet benim yaptırdığım yer onun için ayrıca kan alınıyor dedi 1000₺ ücret dedi eger sizde taşıyıcılık varsa eşinizden kan alınıyor yine +1000₺ dedi bende onu yaptırmadım
Selam kızlar ilk hesaplamalarıma göre nisan annesi olacağımı sanıyordum ama mart sonuna denk geliyormuşum şunu merak ediyorum bu nifty testinin içinde sma bakılmıyor sanırım ayrıca sma testi yaptıranınız oldu mu acaba?
Ben gebelik öncesinde taşıyıcı mıyım diye baktırdım canım. Niftyde de tasıyıcı olup olmadıgına bakan varmış sanırım ama emin degilim. Doktorun daha iyi bilir.
Bnm kızımda 24 aylık çalışırken wc eğitimini nasış vwricm bilm yrm şimdilik annem bakıyr. Kızım bezinden rahtsız olmuyor. Sabahları büyük wc sini geldiğini sanyr ama yapmıyr. Her şeyi anlıyor konuşuyr ama tuvalet hak getire
Bence 1 haftanızı ayırsanız öğrenir kızlar çabuk öğreniyor benim büyük kızım 24 aylık iki günde öğrendi küçük kızım daha 19 aylık ama öğretmeye çalışıyorum bez istemiyor tuvaletini söylüyor tabi iş işten geçince
Bende de durum aynı ya kızım 19 aylık araları 2 yaş bir buçuk ay olucak geçen gün tuvalet eğitimine başladım karnım çıkmadan ağırlaşmadan öğretim istedim iki çocuk bezlemek zor olucak dedim ilk gün bütün evi kutsayınca vazgeçtim ama yene başlicam galiba sizde durumlar nasıl
bende bir kez denedim wcye gidiyor oturup oturup geliyor her defasında pijamasına çiş yapıyor bende hazır değil diye düşünüyorum vazgeçtim biraz daha zaman geçsin tekrar denerim
Bugun hastaneye gıttım kasık agrısından dolayı ıcıme sınmedı cok sukur sıkıntı yokmus bu gıdısle her hafta doktora gıdıcem yıne bacak arası kapalı gostermedı mınnak galıba benımkı mahremıyet egıtımını ıcerde tamamladı doktor kesınlıkle gozukmuyor dedı meraktan catlamazsam ıyı
%90 erkek de degisir mi 12.haftada net belli olmuyor . Arkadasimada bak 3 cizgi var kesin kiz demisti 12.haftada sonra oglu oldu banada %90 erkek dedi , degisir mi dedim , bu daha degismez dedi çıkıntiyi gosterdi
Benim 3.dogdugunda 2. Kizim 19 aylikti tuvalet egitimini de dogduktan sonrada ogretebilirsin yaninda yardim eden birisi varsa diye dusunuyorum. Ama ikisinede bez cok fazla gider diyorsan , eger tuvaletten korkmuyorsa uzun beklemesini goze al . Bir hafta kacirmasi normal . Yavas yavas ogreniyorsa devam et . Benim ikinci cok korkmustu , psikoloji bozulmustu . Aglama krizine filan giriyordu biraktim. Biraz daha buyudu cok hizli ogrendi .
Bende basta erkek olabılır deyınce erkek ısmı bıle bulmustum ama sımdı yok yok unut dıyo doktor ben oyle bırsey demedım dıyo guluyobu seferde zıddı mı acaba dıye dusunuyorm ınsanın kafasını karıstırıyolar hıc soylemeseler daha ıyı tabı
Kızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim Tam 12 haftalıkmışız, 3 hafta önce özele gitmiştim orada ki doktorun verdiği tarihe şuan 11+4 olmam lazımdı böyle oynayabiliyor mu?regli haftama göre de tam 12 olması lazım Eki Görüntüle 2916065
Haftalarda ileri geri oynamasi normal. Ciddi birsey olmadikca boyle seylere takilmayin. Cinsiyet icinde arkasini dönmüs sanki minnak bir ay daha beklersen yada 3 hafta sonra daha da netlesir . Doktorun tahminde bulundu mu ?