Nasip hakkında hayırlısı olsun, kız dediyse pek değişmiyor. Benim kızımda hiç değişmemişti. Buna da kız dedi hiç değişecek gibi gelmiyor, planlarımı kıza göre yapıyorum.
Aman Allah im bukadar olur.Bize de 13+6da kiz dedi bi sonraki kontrolde netlesir dedi.Ve Pzrtsi gidecektim dr.yokmus.Bu Cuma gidecem kontrole.Cok korkuyorum.Tabi en önemlisi sağlıklı olması ama aynı korku bende de var.Cuma tam 16+1 olcaz.Allah 'ın izniyle ikimizde güzel haber alıcaz inşallah canım.
Kızlar 12+3 de dr kıza benziyo ama 16. Haftada belli olur dedi. Sinrada dayanamazsan 15. Haftada gel dedi. Yarın 14+3 gitsem erken mi ? Erkek der diye ödüm kopuyo
Kız bu yüzden geç belli oluyor sanırım erkek olunca bacak arasında çıkıntı oluyor acabası kalmıyor. Kız olunca görünmediyse diye emin olamadığından net bişey söylemek istemiyor doktor
Zaten çok dua ediyorum ona benzemesin diye çok zor bir çocuk. Gelmesin başıma gelmesin ilk bebeğim bu neyi nasıl yaparımı çok düşünmeye başladım bu aralar kesin çok bocaladığım yer olacak
Hic korkma canim , cok tecrubeli de olsan hatalar yapabiliyorsun. Sadece panik durumun biraz daha azaliyor sen bebegini kokla , saril , beraber uyu , beraber vakit gecir , verebilecgin kadar sevgini ver gerisi cok guzel gelir. Hastalandiginda uyuyamacaksin , dusup bir yerine birsey oldugunda beraber aglayacaksin , kizdiginda sucluluk duyacaksin. Oyle boyle bir bakmissin buyuyecek. Sen baska cocuklari hic dusunme
Dua ederiz tabiki , hep guzel düsün , eminim butun arkadaslarin cok guzel bebisleri olacak bu testler cok yaniltici olabiliyor. Sen yine elinden geleni yap , gerisi Allahin taktiri , Rabbim kaldiramayacagimiz yük vermiyor cok sahit oldum
Hic korkma canim , cok tecrubeli de olsan hatalar yapabiliyorsun. Sadece panik durumun biraz daha azaliyor sen bebegini kokla , saril , beraber uyu , beraber vakit gecir , verebilecgin kadar sevgini ver gerisi cok guzel gelir. Hastalandiginda uyuyamacaksin , dusup bir yerine birsey oldugunda beraber aglayacaksin , kizdiginda sucluluk duyacaksin. Oyle boyle bir bakmissin buyuyecek. Sen baska cocuklari hic dusunme
Kızlar 12+3 de dr kıza benziyo ama 16. Haftada belli olur dedi. Sinrada dayanamazsan 15. Haftada gel dedi. Yarın 14+3 gitsem erken mi ? Erkek der diye ödüm kopuyo
Özelde mi perinatolog gideceğiniz?
Bana pahalı nift esinle karar ver dedi ama ben Sakarya olsa aldirmam dersen yaptirma dedi ne kadar acı geldi bu soylem anlatamam..
İkili test 230 TL idi muayene 140 birde balik yağı multivitamin 100 derken verdiğim ücret bunlar..
İyi akşamlar kızlar, ikili test sonucum çıktı sanırım riskli grupta değilim çok şükür. Benim kafama takılan şey raporda burun kemiği var diyor ama doktorum bana ense kalınlığı-burun kemiği ile ilgili bir şey demedi ben başka bir sebepten dolayı gitmiştim gelmişken ikili testini de yapalım dedi tamam dedim. 27 sinde randevu verdi. Ense kalınlığına falan baktıysa bana söylememesi normal mi acaba ?