2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bi de bu nette gezinirken dikkatimi çekti.Ayrintiliya kadar dr kız dedi erkek cıktı diyenler.Yada doğumda değişenler falan bunlar nasıl oluyor ya.
Onu bende merak ediyorum o kadar hazırlık yapıyorlar vs sonra cinsiyet farklı oluyor ama benim gördüğüm genelde yurtdışı acaba orda bizim kadar ultrasonla bakmıyolar mı

Onu bende merak ediyorum o kadar hazırlık yapıyorlar vs sonra cinsiyet farklı oluyor ama benim gördüğüm genelde yurtdışı acaba orda bizim kadar ultrasonla bakmıyolar mı
Yok canım ben burda da denk geldim.Ama dr la alakalı sanki birazda.Ama böyle bisey de yaşamak istemem ya.

Canım benim bı arkadaşımda yaşadı . 3 yaşında oğlu . Tüm ultrasonlarda doktor kız demiş ayrıntılı vs . Hepsinde kız gozukmus . Ama oğlu oldu . Hatta odayı pembe balonlarla falan suslemisler ilk kiyafetler pembe kapıda yazan isim kız ismi . Şok olmuşlar yani .

Canım belki sorun görmedi diye birsey söylememiştir. Benim ki de çok yorum yapmıyor bazen, onu stres yapma. Bu sonucu da druna yorumlat mutlaka, ben de anlamıyorum bu sonuçları ama grupta anlayan vardı

Arkadaslar geçen çarsamba ikili test olmustum simdi e nabiza baktim su sekilde sonuclar yaziyo Cuma gunu gitcem doktora ama merak ettim genede sizce bu degerler nasil normalmi anlayan varsa yazabilirmi yas 34 buarada o yas faktorunude ekliyeyim

Y Yok artık ya.9ay nasıl belli olmuyor acaba.Hadi gel de korkma simdi

Canım belki sorun görmedi diye birsey söylememiştir. Benim ki de çok yorum yapmıyor bazen, onu stres yapma. Bu sonucu da druna yorumlat mutlaka, ben de anlamıyorum bu sonuçları ama grupta anlayan vardı
Teşekkür ederim canım, biraz kanamam olduğu için gitmiştim progestan kullanıyorum onun bitişine göre randevu verdi gidince Dr yorumlar mutlaka

Al benden de o kadar.Surekli bakıyorum ultrason görüntüsüne.Acaba varmı biseyler diye.Banada kiz dedi ama.Ayrıntılı ya kadar emin olamam galiba.

Kızlar 16+1 de gitsem eğer bizimki gösterirse belli olurmu kesin acaba.?
14+6 dik biz söylediğinde ,gördünüz mü o bölgeyi tam olarak dedim evet dedi ama burda yazılanlar kafamı karıştırıyor , Perşembe devlette de randevum var o da kız derse inanicam artik
Benim de bu şekilde ama rapor şeklinde birşey olması gerekiyor dedi doktorum ben devlette yaptırdım doktorum özelde ,devlete randevum var Perşembe ordan raporlandirilimis sonucu al getir bakarız dedi.İnsallah hayırlısıyla gönlümüzü ferahlatacak sonuçlar olur bekley n herkesin

Kızlar benimde 20sinde randevum var.İnşallah bende öğrenirim o gün hayırlısıyla.Çok merak ediyorum bende sizler gibi
Allah gönlümüzdekini hayırlısı ve sağlıklısıyla almayı nasip etsin.
Çok acı çekiyor canımcinsiyetle alakası varmı bilmem

Amin İnsallah Hayirlisiyla Allah'in İzniyle Guzel Sonuclarimiz Gelir

Yok canım ben burda da denk geldim.Ama dr la alakalı sanki birazda.Ama böyle bisey de yaşamak istemem ya.
Bende net gördüm pipisini ama bu olaylardan dolayı acaba diyorum bakalım detaylıda ne görünecek Cinsiyetin farklı olmasına değilde o kadar hazırlığa üzülürüm ya
Benimde canım çok acı istiyordu hatta gözümden yaş gele gele acı yediğim oldu manyak gibi hoşuma giderek yiyordum

Ben bulantidan ve fazla tükürükden çok yoruldum. Bulantı binyana tukurugum cok ya birseyler atistircam yada tukurcem yutamiyorum. Midemde gaz yanma agri. Aksama dogru iyice artıyo. Uykuya dalmak cok zor. Ne disari cikiyorum.ne ailemle ne baskasiyla vakit geciyorum uyumaya calisiyorum sık sık . Hayatim bitmis gibi . Tüküruk en cok canimı sıkan cok seyler denedim olmuyo. Benim gibi olup bu sıkıntısı biten var mı? 9 haftadır böyleyim dile kolay ama piskolojimde iyi deil artık

Benim arkadasım öyleydi 9 ay poşet elinde gezdi sürekli tükürüyordu ya çok zor bi şey insallah sizinki o kadar sürmez

Bende öyleyim tükürme ihtiyacı duymuyorum ama ağzımda ekşi iğrenç bi tad var bu hafta hafifledi gibi

Yanlış hatırlamıyorsam siz tatile gidicektiniz tatil nasıl geldi bulantınıza ben tatilde biraz daha iyiydim eve gelince çok kötü oldum bulantıdan hiç bisey yiyemez oldum o yüzden annaneme geldim bugün burası bahçelik kalabalık yok rahat rahat çıkıp dolaşabiliyorum çok şükür daha iyiyim bugün imkanınız varsa sizde temiz hava alın yürüyüş yapın belki iyi gelir geçmiş olsun

Bende dört gündür kusmuyorum oh gecti ilaci bırakırım artik felan diye sevinirken kendi kendime nazar degdirdim demin bize bulantisiz geceler harammmm... Benimde bulantim tükürügumun artmasi ile başlıyor anlıyorum basima gelecekleri... bide karnim ağrıyordu kac gündür zaten kusarken yarilacakti sanki karnim.. yarın doktor kontrolum var insallah bu karin kas agrilarim normaldir zaman geçmek bilmiyor.. bebis iyi olsunda unutucaz insallah bu sıkıntıları şunun şurasında ne kaldi

Raporda nuchal translucency(NT) yazan ense kalınlığı bildiğim kadarıyla bebeğinizin 1,10 mm miş sonuçta yazıyor

Benim arkadasım öyleydi 9 ay poşet elinde gezdi sürekli tükürüyordu ya çok zor bi şey insallah sizinki o kadar sürmez
Amin insaAllah surmez elimde kap ona tüküruyorum bende.
Bende öyleyim tükürme ihtiyacı duymuyorum ama ağzımda ekşi iğrenç bi tad var bu hafta hafifledi gibi
Ilk 2 hamileligim oyleydi bunda yutamiyorum da cok zor.
Aynen sabah az gittikce gittikce artiyo. Benimde karnim oyle oluyi bis oguruyorum bide. Rabbim hepimize sifa versin. Isyandam korkuyorum cok yoruldum suan bi yanda bulanti binelimde kap ona tukuruyorum . Bazen namazi zir bitiriyorym tukuremeyince .

Gitmedim cok kotu oldum cesaret edemedim. Evden disari cikmiyorum korkudan. Sizede gecmis olsun rabbim hepimizin bulantilarini dindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…