2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Wee baby güzel marka olarak yeterli..Birde cam biberon alicam ama onda ya pembe ya mavi var cinsiyet sonrasina kaldı.Suan aldıklarım sarı yeşil cinsiyet ayrımı olmayan renkler tercih ediyorum.Alicak çok şeyler var yavaş yavaş bir ucundan başladım bakalım

Ben çok fazla uyumak istiyorum ya neden öyle oluyor anlamadım eşim zorla uyandırdı beni
Bende çok uyuyorum.. Akşam yemeğini az bile yesem mide şiş davul gibi afedersin kötü hissediyorum.Kusmuyorum ama bugün sabah çöpü çıkarayım dedim bir öğürme anlatamam kusmama ramak kala duruyorum böyle ani dışardan kokulardan falan da oluyor arada

Cam biberonlar nasıl kullandınız mı daha önce? Eşim bebek taşıyamazsa ağır gelirse diye düşünüyor bende emin olamadım
Koku benide çok rahatsız ediyor bende çöpü çıkartırken kötü oluyorum

Bi de bu nette gezinirken dikkatimi çekti.Ayrintiliya kadar dr kız dedi erkek cıktı diyenler.Yada doğumda değişenler falan bunlar nasıl oluyor ya.
Ben de hiç bilmiyorum nadiren olsada oluyor. Bizim bi akrabaya ayrıntılıya kadar kız drdiler, ayrıntılı da erkek çıktı çok şsşırmıştım.
Bende öyleyim tükürme ihtiyacı duymuyorum ama ağzımda ekşi iğrenç bi tad var bu hafta hafifledi gibi
Hamilelik reflü yapoyor hetalde ben de de var aynısından
Bol bol dinlen sakin ol..Dinlenince azaliyorsa kanama inşallah.Sen yinede doktoru ara bir sor..Gel derse gidersin.Guzel haberlerini beklerim
Teşekkürler canım dinlenip progestan koyunca azalıyor. Ama dün n baya kustum artarsa diye korkuyorum

İnşallah gün günden iyi olacak Allahın izni ile

Hayırlı sabahlar hanımlar gece bulantıdan ağlıya ağlıya uyuyorum ams sukur bu saatlerde rahatım.
Biberon can sağlıklı zaten yasına kadarda tutamıyot biz verıyoruz yasindan sonra kullanilirsa plastik aliyodum ben. Emzikde kenar kısımlarına pislik doluyodu cözümü chicconun komple silikon olanında bulmustum. Hic bi grintisi yok. Göğüs pedinde bebedordan cok memnundum pisik kreminde bepantene plass

Herkese günaydın. AFP değeri nasıl sizce hiç anlamıyorum bundan sanırım üçlü testle alakalı bir test ama sadece buna bakıcaz demişti doktor

Y
Yok artık ya.9ay nasıl belli olmuyor acaba.Hadi gel de korkma simdi
Benim bir tanidigim yurt dışı da yaşıyor 3 oğlu vardı 4.kiz demiş yurtdışındaki doktorları kadın pembe oda beşik kıyafet herşey hazır.turkiyeye gelmişti o dönem birde burda gideyim Dr demiş erkek kadın şok.dogumdan sonra çocuğu kabullenemedi psikolojisi çok bozuldu falan.binde birde olsa oluyor boyle.

Allah yardımcın olsun canım ya.Bulantı çok zor cidden.Biberon ben philips avent kullanmıştım.Emzik not edeyim bunu da.

Günaydın hanımlar benim karnım çok sancılanıyor sürekli tuvalete çıkma isteği var ferro sanol kullanıyorum onu kullandığımdan beri böyleyim sizlerde böyle bir durum oldu mu

Eger bir sıkinti yoksa ultrasyonda cok bakmiyorlar cunku 3 kere bakiyorlar . 40 hafta boyunca

Allah yardımcın olsun canım ya.Bulantı çok zor cidden.Biberon ben philips avent kullanmıştım.Emzik not edeyim bunu da.
Nasil zor hemde sosyal aile ici herturlu hayata ara verdim resmen.
Bende emzikde avent nuk kullanırdım ama emzigin dibindeki yere ne yaparsam yapıyim yatakdan vs sanıyorum birseyler dolardı. Sonra bunu bulunca rahat ettim. Biberonda ilkinde chicco kullandım sonra nuk ama 2.5 yasa kadar biberon kullandı cok iciyirdu gece en son en buyuk ne bulursam onu aldim.
Emzik bu dibinde bir cukur yok onun icin birsey birikmiyor.

Eklentiler

• indir.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 80
Aventtede gördüm bu tarz emzik simdi baktımda. Yalniz damaklı kullandım hep ama ilk dogdugunda kiraz uçmu damaklımı kullanılıyir umuttum

Sağlıklı plastikden vardı öncelerden ben ilk kez anne olucam ne zamandır cam biberon bu kadar çoğaldı bilmiyorum ama elime aldım hafif öyle ağır değil cam her zaman daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.. Sadece mavi pembe renkler olunca cinsiyet net olmadığı için alamadım.Malum mor yeşil beyaz sarı ortak renkler ama mavi pembe olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…