2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın hanımlar benim karnım çok sancılanıyor sürekli tuvalete çıkma isteği var ferro sanol kullanıyorum onu kullandığımdan beri böyleyim sizlerde böyle bir durum oldu mu
Bazen iğne batması gibi sol kasık ağrısı vs uzun sürmeyen bende oluyor rahim büyüyor bebek büyüyor dedi doktor ve kanama vs olursa bekleme gel dedi

Bencede cam daha iyidir bakalım bi deneriz olmazsa sonradan başka alırım

Kızlar hastaneyi aradım ikili test sonucu 147/1 dediler bu sonuç nasıl iyi mi değil mi?
Asistan iyi değil vs demedi bu değere doktora ekimde gidicem.onun dışında özel olsada görüşme vs olmuyor yani cep telefonu vs araması yok arayınca da asistanı cevap veriyor.
Sizin yaş kaçtı dedi sonra siz riskli oluyorsunuz nifty sonucunu getirin dedi

Bunu hiç duymadım canım bilen arkadaşlar illa ki vardır netten falan araştırdın mı
Nette hamileler için normal aralık 10 - 150 diyor bugün sağlık ocağına gittim hemşireye sordum ikili test gibi rapor verir dedi. Doktorda izinde yurtdışında şuan telefonu kapalı pazartesine kadar. Beklicem bakalım

Arkadaşlar yaptığınız alışverişleri buradan da paylaşında tecrübelerinizden biz acemecilerde yararlanalım
Ben beklicem diyorum da annemler dayanamıyor hele kardeşim çok heves etmiş hastane çıkışı seti almış bide tavşanlı tulum almış Ben gene beklicem 6 ay olana kadar

Bende geldim şimdi kontrolden anketi oylayabildim cok şükür Pembiş geliyor dedi doktor. Oran vs. soylemedi.. Kız geliyor dedi. Biz goremedik anlayamadikta. Cinsiyeti erkek olsaydi bizde görürdük diyorum eşime

Kızımız iyi cok sukur. idrar yolu enfeksiyonum yuksek çıktı sadece ikiser tane antibiyotik verdi. Birde grupta bahsetmisti arkidisler Nioli yagi sipariş verdim insallah faydasini görürüm. Wc ye sıkıştıkca yuruyemeyecek derecede agrim oluyor malesef..

14 + 3 karın güncellemesi 12+3 randevuma göre %60 erkek, bir sonraki randevuyu 16. haftaya alabilirsin ama sabırsızlanıp cinsiyet kesinleştirmek istersen daha erken de olur demişti doktor, ben de ona güvenerek sabırsızlanıp bu ctesiye yani 14+6ya aldım. kesinleştiririz umarım

Eklentiler

• IMG_20210915_130142_mfnr.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 93
Karınlarımız çok benziyorrr tam kuduruk oğlanlık bizimkiler maşallahhh ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…