2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün kv geldi oğlan bu da sen hiç agirlasmadin dedi.Dr.un kiz dediğini bile demedim.Sinirim zıpladı.Galiba ben bu kiz fikrine alıştım fazlasıyla.

Yaaa maşallahh zayıf zayıf ne güzel hamile oldunuz siz öyleben kilolu hamile kaldığım için göbeğim var ama yağ göbeği gibi duruyor napalım yavrum sağlıklı olsun da kiloyu sonra da veririz

Yaaa maşallahh zayıf zayıf ne güzel hamile oldunuz siz öyleben kilolu hamile kaldığım için göbeğim var ama yağ göbeği gibi duruyor napalım yavrum sağlıklı olsun da kiloyu sonra da veririz
Kuduruğun peşinde koşarken ne kilo kalır ne bişeyyyy ultrasondan anladığım kadarıyla bana bir örümcek adam geliyor tavandan toplayacağım çocuğu

Kızlar bez olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyosunuz ben ilk kızımda prima kullandım hep şimdi hepsiburada da sleepy bio natural ikincisi 1 tl baya avantajlı oluyor aslında ama alıp almamakta kararsızım

Bende öyle valla anca sarkık yerler sertleşmeye başladı o kadar

Kızlar bir bakar mısınız doktorun asistanı çıktı bu değerler için hicbirsey demedi yaş kaç dedi sonra risklisiniz nifty dedi nasıl moralim bozuk karnıma ağrılar girdi..herkes o pahalı nifty testi yaptırmak zorunda değil ki isterseniz diyordu aslında.farzet ki orda da riskli çıktı kesin mi nasıl inanıp aldircam ki o yüzden yaptırmak istemiyorum.bu çıkan değerler için bir yorum yapin bilen varsa rica ediyorum

Eklentiler

• 16317059056027862704465905320023.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 80
kombine riske bakılıyo 3000ler öyle çok riskli görünen oranlar değil diye biliyorum ben, yaş riski zaten tahlillerden bağımsız bi istatistikmiş

canım nifty test sonucuna göre gebelik sonlandırılmıyor, eğer bir sorun çıkarsa cvs yada aminyosentez ile sonuç doğrulanıyor çünkü cvs yada aminyosentez kesin sonuç veriyor, artık aldırıp aldırmamak sana kalıyor. Ama sadece down sendromu gibi düşünmemek lazım bir sürü hastalık var hepsine bakıyorlar, sonuçta karar senin.

Yaş rıskı fazla geldı sadece dıgerınde o etkılıyo bende cok anlamam ama cok sıkıntılı gozukmuyor bence yasınız kac

Yas riski yaziyor oda banA göre yüksek değil. Sakin olun.
Genetik ve sonradan mutasyon o kadar hastalik var ki. Allah isterse her hastalığı verir isterse vermez.
Rabbim bizi korktuklarımızdan emin, umut ettiklerimize nail eylesin inşallah.

Sadece yaştan kaynaklı risk değerin var gibi canım diğer değerler risk değerinin altında .yaş riskide çıkması normal senin yaşın ileriydi sonuçta ama doktorun daha iyi yorumlar tabi .

kombine riske bakılıyo 3000ler öyle çok riskli görünen oranlar değil diye biliyorum ben, yaş riski zaten tahlillerden bağımsız bi istatistikmiş
Teşekkür ederim cevap için ben bu rakamlardan birşey anlamadım sağolasın yoksa ekimde gidicem doktora patliycaktim iç sıkıntısından
Bunu bilmiyordum bilgi için teşekkürler
Yaş rıskı fazla geldı sadece dıgerınde o etkılıyo bende cok anlamam ama cok sıkıntılı gozukmuyor bence yasınız kac
Yaş 38 bu arada cevap için sağol
Amin amin ne güzel yazmışsınız Allah büyük ağladım napiyim elimde değil..Buraya yazdım bir nebze rahatladım
Sadece yaştan kaynaklı risk değerin var gibi canım diğer değerler risk değerinin altında .yaş riskide çıkması normal senin yaşın ileriydi sonuçta ama doktorun daha iyi yorumlar tabi .
Değerinin altında yazıyor üçünde gördüm ama içim içime sigmadi..

Günaydın hanımlar benim karnım çok sancılanıyor sürekli tuvalete çıkma isteği var ferro sanol kullanıyorum onu kullandığımdan beri böyleyim sizlerde böyle bir durum oldu mu
Ben de olmadı, ama olanlar oluyor
Benim hamile değilken böyöeydi şimdi baya 5 aylık gibi.
Ne kadar güzel zayıf hamile kalmak
Bugün kv geldi oğlan bu da sen hiç agirlasmadin dedi.Dr.un kiz dediğini bile demedim.Sinirim zıpladı.Galiba ben bu kiz fikrine alıştım fazlasıyla.
Ağırlaşmak nasıl oluyor ki.
Kızmayın büyükler illaki bi yorum yapacaklar

Anlamiyom ben bu degerleri,ben riskli gruptayimya sistemde bugun ozele gittigim doktor aradi ikil test sonucun çikti hersey normal çikti dedi bi yorum yok dedi çok sukur,benim degerlerimde bu inceleyebilirmisin arkadaslar rica etsem

Kuduruğun peşinde koşarken ne kilo kalır ne bişeyyyy ultrasondan anladığım kadarıyla bana bir örümcek adam geliyor tavandan toplayacağım çocuğu
Bende öyle olucam sanırım doktor çok hareketli boks yapıp duruyor bu dedi hiç durmuyor bi adam akıllı net fotoğraf bu hafta alabildik

Bana da öyle geldi ama her bebek her bezi kullanamayabiliyormuş cildine iyi gelmeyebiliyormuş. Miktar olarak az bi miktarda değil bezler alalım mı almayalım mı çok düşündük sonra vazgeçtik doğunca deneriz iyi gelirse sürekli alırız dedik. Böyle indirimler ara ara oluyor biri başlıyor biri bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…