evett biçim olarak benziyo dimi seninki depar attı öne geçti ama maşallahKarınlarımız çok benziyorrr tam kuduruk oğlanlık bizimkilermaşallahhh ya
Seninle her şeyimiz o kadar aynı gitti ki bir oğlan da senden çıksa şaşırmıcamevett biçim olarak benziyo dimi seninki depar attı öne geçti ama maşallah
Yaaa maşallahh zayıf zayıf ne güzel hamile oldunuz siz öyle14 + 3 karın güncellemesi12+3 randevuma göre %60 erkek, bir sonraki randevuyu 16. haftaya alabilirsin ama sabırsızlanıp cinsiyet kesinleştirmek istersen daha erken de olur demişti doktor, ben de ona güvenerek sabırsızlanıp bu ctesiye yani 14+6ya aldım. kesinleştiririz umarım
Kuduruğun peşinde koşarken ne kilo kalır ne bişeyyyy ultrasondan anladığım kadarıyla bana bir örümcek adam geliyor tavandan toplayacağım çocuğuYaaa maşallahh zayıf zayıf ne güzel hamile oldunuz siz öyleben kilolu hamile kaldığım için göbeğim var ama yağ göbeği gibi duruyor napalım yavrum sağlıklı olsun da kiloyu sonra da veririz
Bende öyle valla anca sarkık yerler sertleşmeye başladı o kadarYaaa maşallahh zayıf zayıf ne güzel hamile oldunuz siz öyleben kilolu hamile kaldığım için göbeğim var ama yağ göbeği gibi duruyor napalım yavrum sağlıklı olsun da kiloyu sonra da veririz
kombine riske bakılıyo 3000ler öyle çok riskli görünen oranlar değil diye biliyorum ben, yaş riski zaten tahlillerden bağımsız bi istatistikmişKızlar bir bakar mısınız doktorun asistanı çıktı bu değerler için hicbirsey demedi yaş kaç dedi sonra risklisiniz nifty dedi nasıl moralim bozuk karnıma ağrılar girdi..herkes o pahalı nifty testi yaptırmak zorunda değil ki isterseniz diyordu aslında.farzet ki orda da riskli çıktı kesin mi nasıl inanıp aldircam ki o yüzden yaptırmak istemiyorum.bu çıkan değerler için bir yorum yapin bilen varsa rica ediyorum
canım nifty test sonucuna göre gebelik sonlandırılmıyor, eğer bir sorun çıkarsa cvs yada aminyosentez ile sonuç doğrulanıyor çünkü cvs yada aminyosentez kesin sonuç veriyor, artık aldırıp aldırmamak sana kalıyor. Ama sadece down sendromu gibi düşünmemek lazım bir sürü hastalık var hepsine bakıyorlar, sonuçta karar senin.Kızlar bir bakar mısınız doktorun asistanı çıktı bu değerler için hicbirsey demedi yaş kaç dedi sonra risklisiniz nifty dedi nasıl moralim bozuk karnıma ağrılar girdi..herkes o pahalı nifty testi yaptırmak zorunda değil ki isterseniz diyordu aslında.farzet ki orda da riskli çıktı kesin mi nasıl inanıp aldircam ki o yüzden yaptırmak istemiyorum.bu çıkan değerler için bir yorum yapin bilen varsa rica ediyorum
Yaş rıskı fazla geldı sadece dıgerınde o etkılıyo bende cok anlamam ama cok sıkıntılı gozukmuyor bence yasınız kacKızlar bir bakar mısınız doktorun asistanı çıktı bu değerler için hicbirsey demedi yaş kaç dedi sonra risklisiniz nifty dedi nasıl moralim bozuk karnıma ağrılar girdi..herkes o pahalı nifty testi yaptırmak zorunda değil ki isterseniz diyordu aslında.farzet ki orda da riskli çıktı kesin mi nasıl inanıp aldircam ki o yüzden yaptırmak istemiyorum.bu çıkan değerler için bir yorum yapin bilen varsa rica ediyorum
Yas riski yaziyor oda banA göre yüksek değil. Sakin olun.Kızlar bir bakar mısınız doktorun asistanı çıktı bu değerler için hicbirsey demedi yaş kaç dedi sonra risklisiniz nifty dedi nasıl moralim bozuk karnıma ağrılar girdi..herkes o pahalı nifty testi yaptırmak zorunda değil ki isterseniz diyordu aslında.farzet ki orda da riskli çıktı kesin mi nasıl inanıp aldircam ki o yüzden yaptırmak istemiyorum.bu çıkan değerler için bir yorum yapin bilen varsa rica ediyorum
Sadece yaştan kaynaklı risk değerin var gibi canım diğer değerler risk değerinin altında .yaş riskide çıkması normal senin yaşın ileriydi sonuçta ama doktorun daha iyi yorumlar tabi .Kızlar bir bakar mısınız doktorun asistanı çıktı bu değerler için hicbirsey demedi yaş kaç dedi sonra risklisiniz nifty dedi nasıl moralim bozuk karnıma ağrılar girdi..herkes o pahalı nifty testi yaptırmak zorunda değil ki isterseniz diyordu aslında.farzet ki orda da riskli çıktı kesin mi nasıl inanıp aldircam ki o yüzden yaptırmak istemiyorum.bu çıkan değerler için bir yorum yapin bilen varsa rica ediyorum
Teşekkür ederim cevap içinkombine riske bakılıyo 3000ler öyle çok riskli görünen oranlar değil diye biliyorum ben, yaş riski zaten tahlillerden bağımsız bi istatistikmiş
Bunu bilmiyordum bilgi için teşekkürlercanım nifty test sonucuna göre gebelik sonlandırılmıyor, eğer bir sorun çıkarsa cvs yada aminyosentez ile sonuç doğrulanıyor çünkü cvs yada aminyosentez kesin sonuç veriyor, artık aldırıp aldırmamak sana kalıyor. Ama sadece down sendromu gibi düşünmemek lazım bir sürü hastalık var hepsine bakıyorlar, sonuçta karar senin.
Yaş 38 bu arada cevap için sağolYaş rıskı fazla geldı sadece dıgerınde o etkılıyo bende cok anlamam ama cok sıkıntılı gozukmuyor bence yasınız kac
Amin aminYas riski yaziyor oda banA göre yüksek değil. Sakin olun.
Genetik ve sonradan mutasyon o kadar hastalik var ki. Allah isterse her hastalığı verir isterse vermez.
Rabbim bizi korktuklarımızdan emin, umut ettiklerimize nail eylesin inşallah.
Değerinin altında yazıyor üçünde gördüm ama içim içime sigmadi..Sadece yaştan kaynaklı risk değerin var gibi canım diğer değerler risk değerinin altında .yaş riskide çıkması normal senin yaşın ileriydi sonuçta ama doktorun daha iyi yorumlar tabi .
Ben de olmadı, ama olanlar oluyorGünaydın hanımlar benim karnım çok sancılanıyor sürekli tuvalete çıkma isteği var ferro sanol kullanıyorum onu kullandığımdan beri böyleyim sizlerde böyle bir durum oldu mu
Benim hamile değilken böyöeydi şimdi baya 5 aylık gibi.14 + 3 karın güncellemesi12+3 randevuma göre %60 erkek, bir sonraki randevuyu 16. haftaya alabilirsin ama sabırsızlanıp cinsiyet kesinleştirmek istersen daha erken de olur demişti doktor, ben de ona güvenerek sabırsızlanıp bu ctesiye yani 14+6ya aldım. kesinleştiririz umarım
Ağırlaşmak nasıl oluyor ki.Bugün kv geldi oğlan bu da sen hiç agirlasmadin dedi.Dr.un kiz dediğini bile demedim.Sinirim zıpladı.Galiba ben bu kiz fikrine alıştım fazlasıyla.
Anlamiyom ben bu degerleri,ben riskli gruptayimya sistemde bugun ozele gittigim doktor aradi ikil test sonucun çikti hersey normal çikti dedi bi yorum yok dedi çok sukur,benim degerlerimde bu inceleyebilirmisin arkadaslar rica etsemKızlar bir bakar mısınız doktorun asistanı çıktı bu değerler için hicbirsey demedi yaş kaç dedi sonra risklisiniz nifty dedi nasıl moralim bozuk karnıma ağrılar girdi..herkes o pahalı nifty testi yaptırmak zorunda değil ki isterseniz diyordu aslında.farzet ki orda da riskli çıktı kesin mi nasıl inanıp aldircam ki o yüzden yaptırmak istemiyorum.bu çıkan değerler için bir yorum yapin bilen varsa rica ediyorum
Bende öyle olucam sanırım doktor çok hareketli boks yapıp duruyor bu dedi hiç durmuyor bi adam akıllı net fotoğraf bu hafta alabildikKuduruğun peşinde koşarken ne kilo kalır ne bişeyyyy ultrasondan anladığım kadarıyla bana bir örümcek adam geliyor tavandan toplayacağım çocuğu
Bana da öyle geldi ama her bebek her bezi kullanamayabiliyormuş cildine iyi gelmeyebiliyormuş. Miktar olarak az bi miktarda değil bezler alalım mı almayalım mı çok düşündük sonra vazgeçtik doğunca deneriz iyi gelirse sürekli alırız dedik. Böyle indirimler ara ara oluyor biri başlıyor biri bitiyorKızlar bez olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyosunuz ben ilk kızımda prima kullandım hep şimdi hepsiburada da sleepy bio natural ikincisi 1 tl baya avantajlı oluyor aslında ama alıp almamakta kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?