Hızlıymışım.Yahu kg bile almadım bulantidan.Bi de dışardan aynı duruyormuşum.Ben hep hizliyimdir zaten.Sefillere oynadığım anları görmediği için kendisi tabi.Ama bazen niyetten belli ediyor.Ne amaçla söylediği.
Kızlarr taze süt içip soluma uzandım aşağıdan minicik pıtırtılar hissettim bi süre sonra ayy nasıl mutlu oldum sormayın elimi koyunca kesildi sonra o minicik kelebek çırpınmaları
Kızlar bir bakar mısınız doktorun asistanı çıktı bu değerler için hicbirsey demedi yaş kaç dedi sonra risklisiniz nifty dedi nasıl moralim bozuk karnıma ağrılar girdi..herkes o pahalı nifty testi yaptırmak zorunda değil ki isterseniz diyordu aslında.farzet ki orda da riskli çıktı kesin mi nasıl inanıp aldircam ki o yüzden yaptırmak istemiyorum.bu çıkan değerler için bir yorum yapin bilen varsa rica ediyorum
İşyerimde vakqlar çok arttı çok korkuyorum artık bugun aşımı olmak ıstıyorum ama yan etkısınden cok korkuyorum yaa bana psıkolojik destek lazım ınsallah bebege zararı olmaz korona olsamda bebegın koronadan etkılenme ıhtımalı cok yuksek olmam daha mantıklı ama çok zorlanıyorum yınede
Anlamiyom ben bu degerleri,ben riskli gruptayimya sistemde bugun ozele gittigim doktor aradi ikil test sonucun çikti hersey normal çikti dedi bi yorum yok dedi çok sukur,benim degerlerimde bu inceleyebilirmisin arkadaslar rica etsemEki Görüntüle 2916782
Bende ona takıldım asistana sordum ikili testde yaş hariç degerler nasıl dedim birşey demedi sizin yaş kaçtı dedi sonra siz risklisiniz nifty testi getirin dedi tamam.o zaman ikili testi neden yaptirdim onun bir sonucunu soyle.bu sonucu telefonda acamamistim aradığımda 1/147 dedi sadece bende telaş oldum..PC den acabildim neyse buraya attım teşekkür ederim cevap için
İşyerimde vakqlar çok arttı çok korkuyorum artık bugun aşımı olmak ıstıyorum ama yan etkısınden cok korkuyorum yaa bana psıkolojik destek lazım ınsallah bebege zararı olmaz korona olsamda bebegın koronadan etkılenme ıhtımalı cok yuksek olmam daha mantıklı ama çok zorlanıyorum yınede
Bende şimdi ilk dozumu oldum baya heyecan yaptım bide hemsirelere 16 haftalık hamileyim deyince onlarda sanki bi tedirgin oldu. Daha 1 saat oldu iyiyim çok şükür, ağrı falan oluyo diyolar ya ne zaman başlıyor ki
Canım ilk çocuğum da bir çiğ köfte yiyordum ki anlatamam zaten seviyorum hamileliğimin verdiği şımarıklıkla her gün yedim desem yeridir Eşim takılıyordu hatta bağrı yanık bi gızan çıkartçan diye ama çok şükür topaç gibi bi gızan geldi . Çokta takılmamak lazım diye düşünüyorum yada ben biraz rahat bir kişiliğim
Benim de canim cok istiyor. Esim bebegin beyinsel gelisimini kotu etkiler en azindan ilk 3 ay yeme diyo. Ama bu 9 haftada 2 kere yedim sizin bebekte bi sorun yokmus, yani cokta takilmamak gerekir galiba.
Bende ona takıldım asistana sordum ikili testde yaş hariç degerler nasıl dedim birşey demedi sizin yaş kaçtı dedi sonra siz risklisiniz nifty testi getirin dedi tamam.o zaman ikili testi neden yaptirdim onun bir sonucunu soyle.bu sonucu telefonda acamamistim aradığımda 1/147 dedi sadece bende telaş oldum..PC den acabildim neyse buraya attım teşekkür ederim cevap için
Ben sizin raporunuzda riskli bir şey göremedim. Hepsi cuttof değerin altında yazıyor. Sanki hastane gözünüzü korkutup niftye zorluyor gibi geldi. Yaptırmak istiyorsanız tabi yaptırın ama böyle göz korkutmaları hoş değil.