2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de olmadı, ama olanlar oluyor

Benim hamile değilken böyöeydi şimdi baya 5 aylık gibi.
Ne kadar güzel zayıf hamile kalmak

Ağırlaşmak nasıl oluyor ki.
Kızmayın büyükler illaki bi yorum yapacaklar
Hızlıymışım.Yahu kg bile almadım bulantidan.Bi de dışardan aynı duruyormuşum.Ben hep hizliyimdir zaten.Sefillere oynadığım anları görmediği için kendisi tabi.Ama bazen niyetten belli ediyor.Ne amaçla söylediği.

Kızlarr taze süt içip soluma uzandım aşağıdan minicik pıtırtılar hissettim bi süre sonra ayy nasıl mutlu oldum sormayın elimi koyunca kesildi sonra o minicik kelebek çırpınmaları
Galiba bende hissediyorum artık ya.Oglum çok erken hareket etmişti.Sanki bu min-nak daha sakın.Ne güzel demi.Yakinda tekmeleri de yeriz artık.

riskli değerin altındasınız. tek başına yaş riskine bakmayın

İşyerimde vakqlar çok arttı çok korkuyorum artık bugun aşımı olmak ıstıyorum ama yan etkısınden cok korkuyorum yaa bana psıkolojik destek lazım ınsallah bebege zararı olmaz korona olsamda bebegın koronadan etkılenme ıhtımalı cok yuksek olmam daha mantıklı ama çok zorlanıyorum yınede

Benimkiyle karşılaştıralım da okunmuyor uzaktan çekmişsin sanırım siz hangi doktora gidiyorsunuz ve yaş kaç acaba ikili test dimi

riskli değerin altındasınız. tek başına yaş riskine bakmayın
Bende ona takıldım asistana sordum ikili testde yaş hariç degerler nasıl dedim birşey demedi sizin yaş kaçtı dedi sonra siz risklisiniz nifty testi getirin dedi tamam.o zaman ikili testi neden yaptirdim onun bir sonucunu soyle.bu sonucu telefonda acamamistim aradığımda 1/147 dedi sadece bende telaş oldum..PC den acabildim neyse buraya attım teşekkür ederim cevap için

merhaba kızlar bende 10,haftamdayım .sürekli kusuyorum .doktorum metpamid verdi ama midemi ağrıtıyor . sizlerin önerebileceği bir ilaç varmıdır

Bende şimdi ilk dozumu oldum baya heyecan yaptım bide hemsirelere 16 haftalık hamileyim deyince onlarda sanki bi tedirgin oldu. Daha 1 saat oldu iyiyim çok şükür, ağrı falan oluyo diyolar ya ne zaman başlıyor ki

Benim de canim cok istiyor. Esim bebegin beyinsel gelisimini kotu etkiler en azindan ilk 3 ay yeme diyo. Ama bu 9 haftada 2 kere yedim sizin bebekte bi sorun yokmus, yani cokta takilmamak gerekir galiba.

Yarin sabah 2. Dozumu olucam. Ilk dozu hamile oldugumu ogrendigim ay yaptırmıştim. Korkmayin.

Ben sizin raporunuzda riskli bir şey göremedim. Hepsi cuttof değerin altında yazıyor. Sanki hastane gözünüzü korkutup niftye zorluyor gibi geldi. Yaptırmak istiyorsanız tabi yaptırın ama böyle göz korkutmaları hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…