2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende şimdi ilk dozumu oldum baya heyecan yaptım bide hemsirelere 16 haftalık hamileyim deyince onlarda sanki bi tedirgin oldu. Daha 1 saat oldu iyiyim çok şükür, ağrı falan oluyo diyolar ya ne zaman başlıyor ki
Insallah sıkıntı yasamazsınız ınsan gercekten stres yapıyor ama hayırlısı bakalım

Kızlar ben 2. Dozumu oldum bugün 1 de şu an bi üşüme geliyo arada ama bugun felaket bulantım var sürekli çıkarıyorum ondan da olabilir prilam etki etmiyo artık 2 gündür midem çoştu yine.
Bu arada ben artık baya baya hissediyorum miniği daha dışardan belli olmuyor ama içerden tık tık vuruyo kuzum benim

İkinci dozdan sonraki gün yatak döşek yattım ben bildiğin hasta gibi oldum ama geçti sonra kol agrisida 2.gun hafifledi. Ayy minnoşum keşke bende hissetsem yaaa

Dr.kiz dedi 13+6da ama öyle şeyler duyuyoruz ki.Degisir mi korkusu da yok değil hani Cuma kontrol var 16+1olacak bakalım hala aynını?
Aynen banada 13.haftada kız gibi dedi doktor %70 oran verdi bende değişicek diye korkuyorum inşallah değişmez bi oğlum var bide kızım olsa bari

Aynen banada 13.haftada kız gibi dedi doktor %70 oran verdi bende değişicek diye korkuyorum inşallah değişmez bi oğlum var bide kızım olsa bari
Bana oran vermedi.Bacak arası acıktı.Ama dr fazla sağlamcı.18de netleştirelim dedi.Tabi bende dayanamadım 16da bi de devlete gitcem.Allah bagislasin.Benimde 1oglum var.1de kiz olsa istiyorum.Rabbim bi de kiz annesi olmayı nasip etsin inşallah.

Benim de bugün kontrolüm vardı :) nifty yaptığım için ikili teste gerek yok dedi. Nifty sonucum da inşallah pazartesiye çıkacakmış.

Eklentiler

• 28E8C64A-FF2C-4E32-8DD2-6C22DB0356AC.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 69
Gıcıklığına söylemesi hoş değil tabi. Başkaları söyledi diye cinsiyeti değişecek değil ya, söylesin dursun.

Ne şekilde kullanıcam acaba sabah mı akşam mı aç veya tok mu
Ben akşam yatmadan alıyoru doktor kötü olduğun günler yatmadan 2 tane sabah baktıb geçmiyor öğlen 1 tane daha alabilirsin demişti dramamine için 1 tane yatmadan sabah kötüysen yarım iç dedi aç tok bir şey demedii

Burada okudukca banada oyle gelmeye basladi. Nifty e herkesi zorlayip para aliyorlar bence, hamile insanlarida yalandan strese sokuyorlar .

Benimkiyle karşılaştıralım da okunmuyor uzaktan çekmişsin sanırım siz hangi doktora gidiyorsunuz ve yaş kaç acaba ikili test dimi
Yas 34 benim,bu ozelediki ikili test sonucu banada telden yolludu ordaki dojtor,uni. Hastanedinde yaptirdigim daha belli olmadi sonucu,Cuma gunu perinatolog bakcak İnsallah bakalim hersey yolundadir,ben 3.dontorada gittim ya o ise bana yastan dolayi buyuk ihtimal ikili testin bozuk gelcek haftaya gel 3500ver bebegin dna sina bakalim radyolji bolumunde dedi hani durek paraya doktu,bu testi yapan doktor da ozel di hatta herseyi ozel para için biser istese o isterdi o ise normal dedi testin baska seye gerek yok dedi

İkinci dozdan sonraki gün yatak döşek yattım ben bildiğin hasta gibi oldum ama geçti sonra kol agrisida 2.gun hafifledi. Ayy minnoşum keşke bende hissetsem yaaa
Ben de öyle olcam sanırım şu an dökülüyorum bir de vücut direncim düşük zaten bişey yiyemiyorum sürekli çıkarıyorum sen de hissedersin kuzum yakında kızımda 17. Haftada hissetmiştim bu 2. olduğundan sanırım daha erken hissediyorum

Burada okudukca banada oyle gelmeye basladi. Nifty e herkesi zorlayip para aliyorlar bence, hamile insanlarida yalandan strese sokuyorlar .
Aynenn. Aslında düşününce bu ikili tarama testi ne kadar saçma bir test. Allahtan benden 30 lira aldılar. Onda bile çöpe gitmiş hissediyorum ense kalınlığı burun kemiği oluştuktan sonra çok sorun olacağını düşünmüyorum. Bu konuda çok hassas olanda nifty yaptırsın bence direk. O kadar para veriyorsun risk veriyor eline. 1/10000 çıktı diyelim nereden bileceğiz o 1 kişinin biz olmadığını

Ya ben eşim olunca o kadar kötü oldum ki, resmen panik atağım tuttu. Ya yan etki yaparsa, ya bişey olursa diye. Bizim gibi korku hissedenlerin psikolojik hazırlık yapması lazım. Kendim olsam bayılıcam herhalde dedim
Çok kafamızda büyütünce ve çok sosyal medyadaki bilgi kirliliğine kaptırınca böyle oluyor

Ayy kızlar ben sonunda döndüm geçtim bilgisayar başına tabloya kimler eklenecekti hatırlatır mı ya kendisini
Calikusu Elif vardı onu ekledimm
Merhaba Allah’ın izniyle ben de Mart annesi olacağım inşallah 2 gün önce cinsiyeti öğrendik
Bebeğimiz erkekmiş
Sağlıklı hayırlı bir evlat olması İçin dua ediyorum
tahmini doğum tarihi nedir acaba yaş 27 şehir İSTANBUL cinsiyet erkek ve ilk çocuk sanırım doğru değil mi sizi de ekleyeyim

Edit: 7 Mart galiba 1 Haziran son regl tarihiymiş önceki mesajlarınıza baktım ekledim tabloya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…