2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
O yuzden gece aldım randevuyu ama uyku tutmazsada sıkıntı sabah uykusuz uykusuz ıse gıtcem

Kızlar 11 hafta 3 günlükken kemik yapısından cinsiyet belli olurmu sizin dr k ar bu dönemlerde kemik yapısıyla tahmin yürüttüler mi?

15 de belli olur canim , benimkinide 15 de soyledi net . Cikolata filan ye , hareket etsin
Yarın gidicem dayanamadım 14+3 ama 2 gün önden gidiyodu. Beni en iyi sen anlarsin 2 erkekden sonra kız dediler ödüm kopuyo simdi. Öyle imkansız geliyorki kızımın olması bi hayal bi tuya 10 sene sonra olan bir bebek birde 10 senedir hayalini bile kurmamıstım. Yarin müjdeyle gelirim insaAllah.

Kızlar 11 hafta 3 günlükken kemik yapısından cinsiyet belli olurmu sizin dr k ar bu dönemlerde kemik yapısıyla tahmin yürüttüler mi?
Dr.um 11+5 günlükken tahmin bile yapmadı arkası dönüktü.Cok erken dedi.Ama oglumdayken direk erkek dedi o haftada.

Safiderun morcivertkedi D denisada P Panikli anne cici annelerii ankette kız işaretlenmesine bekleniyorsunuuuz

A Aponjj canım tabloya ekledim ama yaş kaç acaba o eksik kaldı
C chloen tablo için yaş şehir kaçıncı çocuk bilgilerini alabilir miyiim, cinsiyet ve doğum tarihi ile eklendiniiz

Erkekler anketine geçiyorum şu an orası daha yoğun başınızı ağrıtcam biraz kızlarrrr

Amin inşallah tüm isteyenlere versin rabbim

Tam garanti olmadan yapmak istemedim canım 2 hafta sonra yeniden gidip baktırıcsm yine kız derse işaretlicem inşallah

G Gunes4444 D Dilek1934 cicilerim ankette erkek işaretlemeye davet ediliyorsunuz

Ankette erkek işaretleyip tabloda olmayanlar, aranızda Mart 2022 doğum yapacak var ise tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk, yaş, şehir bilgilerini yazarsa çok sevinirim.

Bunickcokmuuzunoldune S Sukufesunaz S SheIsOnHerWay @1ceylin Z zeynepogrtmn K U Y T U J Justjustice T Teletabiii P prensesasyam A Annecik F Flnkss B Birliayenen1314
B beyazlale1234

kız nisan annelerindesin biizim tablomuzda üçüz işaretleyip neden istatistiğimizi bozuyorsuuuun sonuçları merak ediyorsan sonuçları göster seçeneği var öyle de görebilirdiiin ama doğum marta kayacaksa ekleyelim 3 çocuğunla seni MaviNAZLI

NOT: Erkek veya kız çocuğu kocaman olup anketi yanıtlayanlar tabloya davetimi dikkate almayabilir birkaç kişi gördüm çünküü :)

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler
12. Haftadan sonra hangi ilaçlara başladınız ?
Doktor bana gyno Ferro ve Dvit vermiş decavite gerek yok dedi. Decavitte bütün vitaminler vardı aklım onda kaldı

Merhaba güzel anneler
Doktor bana gyno Ferro ve Dvit vermiş decavite gerek yok dedi. Decavitte bütün vitaminler vardı aklım onda kaldı
regenesis devam dedi başka ilaç vermedi ya neden demir ilacı vermedi acaba diye de benim içim içimi yiyor 2 Ekimde gittiğimde darlayacağım ama geç olmaz inş en önemli haftalar diyorlar bu zamanlaraa demir ve d vitamini açısındannn

Ben kızımda ilk 3 ay Prima kullanmıştım ve hiç memnun değildim . Daha sonra goon kullandım. Çok memnun kaldım . Bunda direk goonla baslicam

Multivitaminin içinde d vitamini var ya, sizler ekstradan d vitamini alıyor musunuz? Ben de onu sorucam doktora, kış geldi d vitamini ihtiyacımız arttı. Canım kan sonucun nasıldı, benim kan degerleri sınırdaydı verdi.

demirim düşüktü ama bulantılarım çok diye vermemişti iyice bulandırır diye 2 hafta sonra tekrar kan tahlili verip zorla yazdırayım evde ferro sanol var kendi kendime alsam mı acaba

Merhaba güzel anneler
Ben ımom ve dvit kullanıyorum bi de b12 düşüktü b12 de verdi dr.Decavit bulantı yapiyodu.

Kizlar bugün kızımla harika bı vakit geçirdik ya . Normalde ben tek başıma evin çevresinden pek uzaklaşmam ama bugün bı delilik yapıp kızımla AVM ye gittim .bu arada kendisi 3.5 yaşında ama minyon mu minyon bir kizce aynı Bnm gbi 2.5 anca gösteriyor.nirmalde eşimle gidince herşeye saldıran kız bnmle tek gidince sanki halimden anladı .bir uslu durdu bir söz dinledi ki anlatamam. Oyun alanlarında oyunlar oynadık ,alışveriş yaptık,hamburger yedik. Hele hamburger yerken gorseydiniz var ya nasıl komik nasıl sempatik .sanki karşımda koca kız oturuyordu . Tam onu la Fink Fink gezme zamani gelmiş ama bı kaç ay sonra karnım büyüyünce çok zor olucak . Sanki onun çocukluğundan calicakmisim gbi hissediyorum anne kız gezmiş gbi değilde iki arkadaş gezmiş gbi hissettim bugün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…