2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bilmiyorum :) belli değil daha. Nifty testi için kan vermiştim ama pazartesi çıkacakmış. Size kız gibi mi geldi? :)
Bacak arası görünüyor sanki, bana kız gibi geldi. Pazartesi bakalıö ne diyecekler
Benim kızım da 3.5 yaşımda aynı şeyöeri bazrn bemde düşünüyorum. Yatmaö gerektiği için ilgilenemiyorum hareketlerim kısıtlı. Sağlıcakla doğurayım daha iyi ilgilenicem inşallah

Evet canım senin işin daha zor .inşallah gcer bu zor zamanlar hemn . İnsallah doğumdan sonra da hakkıyla ikisiyle de ilgilenebiriz

canımlar bin kere konuşuldu da unuttum tabi şimdi sipariş vereceğim çatlak için ne kullanmıştınııız veya kullanmaya başladınızz aklımda sanki bio oil kalmış başka ne alabiliriim malum dana gibi oldu karnım alıp başlayayım diyorum sürmeye he bir de ekran görüntüsü almışım tummy butter palmers diye bir şeyy

Bana demir ve bütün vitaminlerin içinde olduğu bir vitamin ilacı verdi ama her ikisinin içeriğinde de folik asit var bir Türlü eczaneye inip soramadım doktoruda aramak istemedim eczanenin bilgisi varsa rahatsız etmemek için, fazla gelmez mi folik asit miktarı düşündürüyo

Burada okudukca banada oyle gelmeye basladi. Nifty e herkesi zorlayip para aliyorlar bence, hamile insanlarida yalandan strese sokuyorlar .
Bende aynı şeyi düşünüyorum özelde riskli çıkan ikili test sonucum devlette verdiğim kanda temiz çıktı sırf para alabilmek için riskli çıkarıyorlar degerleri diye düşünüyorum ama ne çektiğimizi bilmiyolar.

Merhaba güzel anneler
12. Haftadan sonra hangi ilaçlara başladınız ?
Doktor bana gyno Ferro ve Dvit vermiş decavite gerek yok dedi. Decavitte bütün vitaminler vardı aklım onda kaldı
Pregnacare verdi benim doktorum. Başka takviyeye şu an için gerek yok dedi. Zaten çok ilaç, vitamin yanlısı değil. Gerektiğinde gerektiği kadar mantığında.
Ben mustelanın çatlak öncesi bakım yağını kullanıyorum. Bio oil de çok kullanılıyor ama onunla ilgili içeriği çok da temiz değil diye duymuştum sanırım değiştirmişler. Mustela her zaman için daha güvenilir. Çatlak kremi olarak da en çok kullanılan ürün Lierac.

31, istanbul, ilk cocuk, cinsiyet kız, tahmini dogum tarihi 5 mart.

Ay mustela 290 tl olandan mı aldııın öf pahalı geldi yaa lierac daha uygun ondan 200 tl olmuş palmers 200 tl bio oiller 70 80

Kızlar selam ben 5 gündür decavit ve ferro sanol kullanıyorum 2 gündür inanılmaz bir iştah açıklığı başladı yemeği yedikten yarım saat sonra midem kazınıyor resmen demirim düşük değildi dr tedbir amaçlı verdi heralde, aynı durumu yaşayan var mı tam da emin olamadım 4. Aya geçtik diye mi demir ilacından mı bu iştah. emin olursam ilacı bırakmayı düşünüyorum

Kizlar ben catlak icin acıbadem yağı aldım. Yorumları gayet güzel cok pahali degil ve en muhimi doğal olması. Bi deniyeyim baktim çatlak oluşuyor diger alternatiflere bakarım..

Lierac çatlak oluşumundan önce kullanılabilir mi ? Bana da en uygun o gibi geldi

Ben ılk hamılelıgımde 3. Aydan ıtıbaren lıeracı karnıma duzenlı surdum catlamadım ama gogsume suremedıö gogsum catladı lıeracın etkılı oldugunu dusunuyorm ama yetmıyo yaa 2 3 paket gıdıyo bıo oıle de ıyı dıuolar bu sefer onunla bırlıktemı kullansam acaba bılemedım

Merhaba güzel anneler
12. Haftadan sonra hangi ilaçlara başladınız ?
Doktor bana gyno Ferro ve Dvit vermiş decavite gerek yok dedi. Decavitte bütün vitaminler vardı aklım onda kaldı
Demir ilacını genelde 16.haftadan itibaren veriliyor diye biliyorum ben henüz verilmedi bana mesela oğlumdada 16.dan sonra verdiler ama pek kullanmadım kabızlık yapıyor

Bende şimdi ilk dozumu oldum baya heyecan yaptım bide hemsirelere 16 haftalık hamileyim deyince onlarda sanki bi tedirgin oldu. Daha 1 saat oldu iyiyim çok şükür, ağrı falan oluyo diyolar ya ne zaman başlıyor ki
Benımde suan olalı 1 saat oldu ası yaptıralı. genelde 1 gun sonra cıkıyo etkısı dıyolar ama ınsallah yan etkısız atlatırız

Regenesis multivitamin galiba demirde içeriyordur sıkıntı olmaz ama bir daha ki gittiğinde hatırlatmayı unutma demir ilacı verir kesin

Cnm ben lierac aldım onu kullanıyorum ilk kzımda da onu kullanmıştım

Ay mustela 290 tl olandan mı aldııın öf pahalı geldi yaa lierac daha uygun ondan 200 tl olmuş palmers 200 tl bio oiller 70 80
290 tl mi olmuş ben 155 tl ye almıştım trendyoldan ama çok güzel bi yağ bence diğer bebe yağları gibi değil yumuşacık yapıyor cildi. İlk hamileliğimde 3 kutu Lierac bitirmeme rağmen çatladı karnım ama kullanmasam neler olacaktı demek ki

Canım ben palmer’s kullanıyorum. Nemlendirmesi çok iyi çok memnunum. Ablamlar kullanmıştı hiç çatlakları olmadı. Tabi genetik de etkendir ama hiç aksatmadan kremlenmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…