Bacak arası görünüyor sanki, bana kız gibi geldi. Pazartesi bakalıö ne diyeceklerBilmiyorum :) belli değil daha. Nifty testi için kan vermiştim ama pazartesi çıkacakmış. Size kız gibi mi geldi? :)
Benim kızım da 3.5 yaşımda aynı şeyöeri bazrn bemde düşünüyorum. Yatmaö gerektiği için ilgilenemiyorum hareketlerim kısıtlı. Sağlıcakla doğurayım daha iyi ilgilenicem inşallahKizlar bugün kızımla harika bı vakit geçirdik ya . Normalde ben tek başıma evin çevresinden pek uzaklaşmam ama bugün bı delilik yapıp kızımla AVM ye gittim .bu arada kendisi 3.5 yaşında ama minyon mu minyon bir kizce aynı Bnm gbi 2.5 anca gösteriyor.nirmalde eşimle gidince herşeye saldıran kız bnmle tek gidince sanki halimden anladı .bir uslu durdu bir söz dinledi ki anlatamam. Oyun alanlarında oyunlar oynadık ,alışveriş yaptık,hamburger yedik. Hele hamburger yerken gorseydiniz var ya nasıl komik nasıl sempatik .sanki karşımda koca kız oturuyordu . Tam onu la Fink Fink gezme zamani gelmiş ama bı kaç ay sonra karnım büyüyünce çok zor olucak . Sanki onun çocukluğundan calicakmisim gbi hissediyorumanne kız gezmiş gbi değilde iki arkadaş gezmiş gbi hissettim bugün .
Evet canım senin işin daha zor .inşallah gcer bu zor zamanlar hemn . İnsallah doğumdan sonra da hakkıyla ikisiyle de ilgilenebirizBacak arası görünüyor sanki, bana kız gibi geldi. Pazartesi bakalıö ne diyecekler
Benim kızım da 3.5 yaşımda aynı şeyöeri bazrn bemde düşünüyorum. Yatmaö gerektiği için ilgilenemiyorum hareketlerim kısıtlı. Sağlıcakla doğurayım daha iyi ilgilenicem inşallah
Bana demir ve bütün vitaminlerin içinde olduğu bir vitamin ilacı verdi ama her ikisinin içeriğinde de folik asit var bir Türlü eczaneye inip soramadım doktoruda aramak istemedim eczanenin bilgisi varsa rahatsız etmemek için, fazla gelmez mi folik asit miktarı düşündürüyoMultivitaminin içinde d vitamini var ya, sizler ekstradan d vitamini alıyor musunuz? Ben de onu sorucam doktora, kış geldi d vitamini ihtiyacımız arttı. Canım kan sonucun nasıldı, benim kan degerleri sınırdaydı verdi.
Bende aynı şeyi düşünüyorum özelde riskli çıkan ikili test sonucum devlette verdiğim kanda temiz çıktı sırf para alabilmek için riskli çıkarıyorlar degerleri diye düşünüyorum ama ne çektiğimizi bilmiyolar.Burada okudukca banada oyle gelmeye basladi. Nifty e herkesi zorlayip para aliyorlar bence, hamile insanlarida yalandan strese sokuyorlar .
Pregnacare verdi benim doktorum. Başka takviyeye şu an için gerek yok dedi. Zaten çok ilaç, vitamin yanlısı değil. Gerektiğinde gerektiği kadar mantığında.Merhaba güzel anneler
12. Haftadan sonra hangi ilaçlara başladınız ?
Doktor bana gyno Ferro ve Dvit vermiş decavite gerek yok dedi. Decavitte bütün vitaminler vardı aklım onda kaldı
Ben mustelanın çatlak öncesi bakım yağını kullanıyorum. Bio oil de çok kullanılıyor ama onunla ilgili içeriği çok da temiz değil diye duymuştum sanırım değiştirmişler. Mustela her zaman için daha güvenilir. Çatlak kremi olarak da en çok kullanılan ürün Lierac.canımlar bin kere konuşuldu da unuttum tabi şimdi sipariş vereceğim çatlak için ne kullanmıştınııız veya kullanmaya başladınızz aklımda sanki bio oil kalmış başka ne alabiliriim malum dana gibi oldu karnım alıp başlayayım diyorum sürmeye he bir de ekran görüntüsü almışım tummy butter palmers diye bir şeyy
31, istanbul, ilk cocuk, cinsiyet kız, tahmini dogum tarihi 5 mart.@Safiderun @morcivertkedi @denisada P Panikli anne cici annelerii ankette kız işaretlenmesine bekleniyorsunuuuz
@Aponjj canım tabloya ekledim ama yaş kaç acaba o eksik kaldı
C chloen tablo için yaş şehir kaçıncı çocuk bilgilerini alabilir miyiim, cinsiyet ve doğum tarihi ile eklendiniiz
Erkekler anketine geçiyorum şu an orası daha yoğun başınızı ağrıtcam biraz kızlarrrr
Ay mustela 290 tl olandan mı aldııın öf pahalı geldi yaa lierac daha uygun ondan 200 tl olmuş palmers 200 tl bio oiller 70 80Pregnacare verdi benim doktorum. Başka takviyeye şu an için gerek yok dedi. Zaten çok ilaç, vitamin yanlısı değil. Gerektiğinde gerektiği kadar mantığında.
Ben mustelanın çatlak öncesi bakım yağını kullanıyorum. Bio oil de çok kullanılıyor ama onunla ilgili içeriği çok da temiz değil diye duymuştum sanırım değiştirmişler. Mustela her zaman için daha güvenilir. Çatlak kremi olarak da en çok kullanılan ürün Lierac.
Lierac çatlak oluşumundan önce kullanılabilir mi ? Bana da en uygun o gibi geldiPregnacare verdi benim doktorum. Başka takviyeye şu an için gerek yok dedi. Zaten çok ilaç, vitamin yanlısı değil. Gerektiğinde gerektiği kadar mantığında.
Ben mustelanın çatlak öncesi bakım yağını kullanıyorum. Bio oil de çok kullanılıyor ama onunla ilgili içeriği çok da temiz değil diye duymuştum sanırım değiştirmişler. Mustela her zaman için daha güvenilir. Çatlak kremi olarak da en çok kullanılan ürün Lierac.
Omega multivitamin ve demir ilacı verdi banaMerhaba güzel anneler
Doktor bana gyno Ferro ve Dvit vermiş decavite gerek yok dedi. Decavitte bütün vitaminler vardı aklım onda kaldı
Demir ilacını genelde 16.haftadan itibaren veriliyor diye biliyorum ben henüz verilmedi bana mesela oğlumdada 16.dan sonra verdiler ama pek kullanmadım kabızlık yapıyorMerhaba güzel anneler
Benımde suan olalı 1 saat oldu ası yaptıralı. genelde 1 gun sonra cıkıyo etkısı dıyolar ama ınsallah yan etkısız atlatırızBende şimdi ilk dozumu oldum baya heyecan yaptım bide hemsirelere 16 haftalık hamileyim deyince onlarda sanki bi tedirgin oldu. Daha 1 saat oldu iyiyim çok şükür, ağrı falan oluyo diyolar ya ne zaman başlıyor ki
Regenesis multivitamin galiba demirde içeriyordur sıkıntı olmaz ama bir daha ki gittiğinde hatırlatmayı unutma demir ilacı verir kesinregenesis devam dedi başka ilaç vermedi ya neden demir ilacı vermedi acaba diye de benim içim içimi yiyor 2 Ekimde gittiğimde darlayacağım ama geç olmaz inş en önemli haftalar diyorlar bu zamanlaraa demir ve d vitamini açısındannn
Demir ilacını genelde 16.haftadan itibaren veriliyor diye biliyorum ben henüz verilmedi bana mesela oğlumdada 16.dan sonra verdiler ama pek kullanmadım kabızlık yapıyo
Benimde kafam karıştı ilk hamileligimde doğumdan sonra bile devam etmiştim multivitamine şimdi kesti direk
Cnm ben lierac aldım onu kullanıyorum ilk kzımda da onu kullanmıştımcanımlar bin kere konuşuldu da unuttum tabi şimdi sipariş vereceğim çatlak için ne kullanmıştınııız veya kullanmaya başladınızz aklımda sanki bio oil kalmış başka ne alabiliriim malum dana gibi oldu karnım alıp başlayayım diyorum sürmeye he bir de ekran görüntüsü almışım tummy butter palmers diye bir şeyy
290 tl mi olmuş ben 155 tl ye almıştım trendyoldanAy mustela 290 tl olandan mı aldııın öf pahalı geldi yaa lierac daha uygun ondan 200 tl olmuş palmers 200 tl bio oiller 70 80
canımlar bin kere konuşuldu da unuttum tabi şimdi sipariş vereceğim çatlak için ne kullanmıştınııız veya kullanmaya başladınızz aklımda sanki bio oil kalmış başka ne alabiliriim malum dana gibi oldu karnım alıp başlayayım diyorum sürmeye he bir de ekran görüntüsü almışım tummy butter palmers diye bir şeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?