3 kutu bitirmiştim Lierac yine çatladı karnım ama bence kullanmasaydım daha feci olacaktı. Bi de aradan yıllar geçince belli olmamaya başladı. Şimdi hem mustela hem Lierac ikisini kullanacağım. Sabah birini akşam birini sürerim artık.Lierac çatlak oluşumundan önce kullanılabilir mi ? Bana da en uygun o gibi geldi
Cnm benım ben 11inci haftada gittiğimde kız gibi dedi ama net değil demişti 22 sinde netleşsin ankete katiliciğimSafiderun @morcivertkedi D denisada @Panikli anne cici annelerii ankette kız işaretlenmesine bekleniyorsunuuuz
@Aponjj canım tabloya ekledim ama yaş kaç acaba o eksik kaldı
@chloen tablo için yaş şehir kaçıncı çocuk bilgilerini alabilir miyiim, cinsiyet ve doğum tarihi ile eklendiniiz
Erkekler anketine geçiyorum şu an orası daha yoğun başınızı ağrıtcam biraz kızlarrrr
Peki bisey sorabilirmiyim,ozel doktora mi gittin yoksa ozel hastaneyemi,sundan dolayi sordum,benim bu ikili testi ozel doktor da yaptirdim çok sukur normal degerlerin dedi,benim geçen hafta kafa karisikligim vardi ya oyuzden 3. doktor olarak ozel hastaneye gittim sadece para için oldugunu dusunuyom doktor derdimi bile dinlemeden direk olarak yas faktorun var suan 34sun dogurdum ettim derken 35olcan senin zaten yastan dolayi ikili testin bozuk gelcek haftaya 3500ver bebegin dna sina bakalim dedi. Oyuzden para için oldugunu dusunuyorumBende ona takıldım asistana sordum ikili testde yaş hariç degerler nasıl dedim birşey demedi sizin yaş kaçtı dedi sonra siz risklisiniz nifty testi getirin dedi tamam.o zaman ikili testi neden yaptirdim onun bir sonucunu soyle.bu sonucu telefonda acamamistim aradığımda 1/147 dedi sadece bende telaş oldum..PC den acabildim neyse buraya attım teşekkür ederim cevap için
Ben ilk olarak prima aldım her ne kadar istemesemde ama sonrasında her çocukta değişti ilk bebeğimde ucuz bezler bile sıkıntı çıkarmamıştı ikincidede primadan molfixe geçmiştim bir dönem huggies kullandım ama 3. Bebeğimde mecburen hep prima kullandım başka bez kabul etmedi bir yaştan sonra sleepy sorunsuz kullanabildim benım kanaatim biraz bebeğinizin popişine bağlı 18 ayda genelde bezi bıraktım ben bez olayını kimse sevmez eminim ama ben ekstra hiç sevmiyorumKızlar bez olarak hangi markayı kullanmayı düşünüyosunuz ben ilk kızımda prima kullandım hep şimdi hepsiburada da sleepy bio natural ikincisi 1 tl baya avantajlı oluyor aslında ama alıp almamakta kararsızım
Tahmin edebiliyorum canimYarın gidicem dayanamadım 14+3 ama 2 gün önden gidiyodu. Beni en iyi sen anlarsin 2 erkekden sonra kız dediler ödüm kopuyo simdi. Öyle imkansız geliyorki kızımın olması bi hayal bi tuya 10 sene sonra olan bir bebek birde 10 senedir hayalini bile kurmamıstım. Yarin müjdeyle gelirim insaAllah.
Yoksa onceden bu testin adini duymuyorduk. Yaş riski demisler 34 yasindan itibaren . 41 yasinda hic sıkıntisiz dogum yapan yengem var . 40 yasinda esimin teyzesi ile ayni zamanda dogum yaptik , yaş riski filan boyle zorlamiyorlardi . Nerden nasil para koparacaklarini şasiriyorlar bazen .Bende aynı şeyi düşünüyorum özelde riskli çıkan ikili test sonucum devlette verdiğim kanda temiz çıktı sırf para alabilmek için riskli çıkarıyorlar degerleri diye düşünüyorum ama ne çektiğimizi bilmiyolar.
Aminn canım insaAllah degismiyecek seninde buyudu artık hem pipi görmüstür. Ablalarıla saglıkla buyusun insaALLAHTahmin edebiliyorum canimbende daha yeni soyledim annemlere , bir ay sinra randevum . Acaba degisir mi tereddutu dustu benimde icime degismez dedi doktor ama bakalim insallah seninde degismeyecek . Cok tatli bir kizin olacak 2 abisi olacak
Benim de aynı şekilde oluyor bazı günler ,farklı bir ilaca da başlamadım yakın zamanda neden anlamıyorum ayaklardan usutunce filan diye düşünüyorumGünaydın hanımlar benim karnım çok sancılanıyor sürekli tuvalete çıkma isteği var ferro sanol kullanıyorum onu kullandığımdan beri böyleyim sizlerde böyle bir durum oldu mu
Hayırli olsun gözünüz aydınArkadaslar selamlar
Doktor oran bile vermedi direkt kizimiz geliyor dedi
İşaretledim Z zahrada inşallah değiştirmek zorunda kalmam ,yarın devlette randevum var,Safiderun @morcivertkedi D denisada @Panikli anne cici annelerii ankette kız işaretlenmesine bekleniyorsunuuuz
@Aponjj canım tabloya ekledim ama yaş kaç acaba o eksik kaldı
@chloen tablo için yaş şehir kaçıncı çocuk bilgilerini alabilir miyiim, cinsiyet ve doğum tarihi ile eklendiniiz
Erkekler anketine geçiyorum şu an orası daha yoğun başınızı ağrıtcam biraz kızlarrrr
Yaş 25 şehir Ankara 2. Çocuk tahmini doğum 6 mart@Gunes4444 @Dilek1934 cicilerim ankette erkek işaretlemeye davet ediliyorsunuz
Ankette erkek işaretleyip tabloda olmayanlar, aranızda Mart 2022 doğum yapacak var ise tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk, yaş, şehir bilgilerini yazarsa çok sevinirim.
@Bunickcokmuuzunoldune @Ayse053 @SheIsOnHerWay @1ceylin @zeynepogrtmn @K U Y T U @Justjustice @Teletabiii @prensesasyam A Annecik @Flnkss @Birliayenen1314
@beyazlale1234
kız nisan annelerindesin biizim tablomuzda üçüz işaretleyip neden istatistiğimizi bozuyorsuuuunsonuçları merak ediyorsan sonuçları göster seçeneği var öyle de görebilirdiiin ama doğum marta kayacaksa ekleyelim 3 çocuğunla seni @NAZ20
NOT: Erkek veya kız çocuğu kocaman olup anketi yanıtlayanlar tabloya davetimi dikkate almayabilir birkaç kişi gördüm çünküü :)
Iyı geceler ınsallah onemlı bırsey yoktur agrı sızı varmı bence ne olur ne olmaz doktora gozukmenızde fayda var gecmıs olsunKizlar iyi geceler
Gece 12 gibi biraz kanamam oldu, baya endiselendim uyku tutmadi demin baktim biraz devamacik renk
Napsam acil’e gitsem mi bilemedim. Bugun yordum kendimi biraz aşı’da oldum hersey ust uste geldi. Daha once 9.haftada bir kanamam olmustu igne yapmislardi. Progestan fitile zaten devam ediyorum aylardir.
Bunu ben de düşündüm gelecek randevuda doktora sorucam. Folik asit depolanmıyor dedikleri için şimdilik içiyorumBana demir ve bütün vitaminlerin içinde olduğu bir vitamin ilacı verdi ama her ikisinin içeriğinde de folik asit var bir Türlü eczaneye inip soramadım doktoruda aramak istemedim eczanenin bilgisi varsa rahatsız etmemek için, fazla gelmez mi folik asit miktarı düşündürüyo
Canım git sen hastaneye ne olur, ne olmaz. Çok geçmiş olsun. İnşallah sabah güzel haberler verirsin bize.Kizlar iyi geceler
Gece 12 gibi biraz kanamam oldu, baya endiselendim uyku tutmadi demin baktim biraz devamacik renk
Napsam acil’e gitsem mi bilemedim. Bugun yordum kendimi biraz aşı’da oldum hersey ust uste geldi. Daha once 9.haftada bir kanamam olmustu igne yapmislardi. Progestan fitile zaten devam ediyorum aylardir.
Kesildi gibi oldu ama sabah gidicem doktoraIyı geceler ınsallah onemlı bırsey yoktur agrı sızı varmı bence ne olur ne olmaz doktora gozukmenızde fayda var gecmıs olsun
Sabah gidicem bakalim insallah bisey yoktur vucut uyarisi gibi sankiCanım git sen hastaneye ne olur, ne olmaz. Çok geçmiş olsun. İnşallah sabah güzel haberler verirsin bize.
Ozel hastaneye gidiyorum aslında doktorum pahalı bir test istersen yaptirirsin dedi bir yerin de broşürünü verdi.ikili test her halükarda yaştan dolayı riskli çıkacak dedi.Ben aradığımda asistan çıkıyor hep o bilgi veriyor ikili test sonucu değerlerim nasıl dedim direk sizin yaş kaçtı dedi ve yaştan risklisiniz nifty getirin sonucuna bakalım dedi..Bende yaş hariç degerlere hiç itimat edilmiyorsa ikili neden yapılıyor dedim kendi kendime..neyse ben nifty zaten yaptiramam çok pahalı..onun sonucuna göre başka testler vs uzatmaya da gerek yok bebegimi bekliyorum artık Allah büyüktürPeki bisey sorabilirmiyim,ozel doktora mi gittin yoksa ozel hastaneyemi,sundan dolayi sordum,benim bu ikili testi ozel doktor da yaptirdim çok sukur normal degerlerin dedi,benim geçen hafta kafa karisikligim vardi ya oyuzden 3. doktor olarak ozel hastaneye gittim sadece para için oldugunu dusunuyom doktor derdimi bile dinlemeden direk olarak yas faktorun var suan 34sun dogurdum ettim derken 35olcan senin zaten yastan dolayi ikili testin bozuk gelcek haftaya 3500ver bebegin dna sina bakalim dedi. Oyuzden para için oldugunu dusunuyorum
Ben doktora sordum igne batmasi kaşık ağrısı oluyor dedim gece wc de çok uyanıyorum.rahmin ve bebek büyüyor dedi ağrı çok uzun surerse yada kanama leke olursa direk gel dedi.. nasılsın şuan?Bu saatte karnımda ve belimde ağrıyla uyandım. Karın ağrısı normal mi acaba? Büyüdükçe karın farklılaşıyor süreç herhalde
uzun süren ağrı kanama olursa asla beklemeyin doktorun dediği böyle bana..Kesildi gibi oldu ama sabah gidicem doktora
Kesin kendimi zorladim cok ayaktada kaldim ondan oldu
Sabah gidicem bakalim insallah bisey yoktur vucut uyarisi gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?