2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben doktora sordum igne batmasi kaşık ağrısı oluyor dedim gece wc de çok uyanıyorum.rahmin ve bebek büyüyor dedi ağrı çok uzun surerse yada kanama leke olursa direk gel dedi.. nasılsın şuan?
Biraz hafifledi canım sağol. Leke olursa ihmal etmemek lazım demek ki, onu takip ederim. Tesekkürler❤ herkes erkenci grupta

Evet yaaa herkes cok erken kalkıyo ben ruyalarımla her zamankı gıbı gece teroru yasamakla mesguldumkı yıne uyandım ruyamda cocuk baska bırısındenmıs arkadasımda o kişiye cocukların babası sensın dedıgı ıcın kıyasıya dovusmekle mesguldum gercekten 9 ay hergun bu ruyaları gorcekmıyım merak edıyorum

Kesildi gibi oldu ama sabah gidicem doktora
Kesin kendimi zorladim cok ayaktada kaldim ondan oldu

Sabah gidicem bakalim insallah bisey yoktur vucut uyarisi gibi sanki
Sabah guzel haberlerını beklıyoruz ınşallah yorulmak cok etkılıyo bencede ara ara dınlenmek lazım gıdene kadar hıc kalkma bencede

merhaba tahmini doğum tarihi 7 mart, ilk çocuğum, 31 yaşındayım, ankarada oturuyorum. İnşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız :)

Bu arada ben yarın devlete gidecektim dayanamayıp ama randevum iptal oldu dr.un programından dolayı.Ya daha 18.haftaya 10gun var ozeldeki dr.a gitmeye.Meraktan ölücem.Minnakim içerde napiyo acaba

Aynen
Günaydın kızlar.Bu geçe terörü beni de vurdu.Ruyamda dr.um fetocuymus.O hapse girmiş.Herşey yalanmış.Bi bakıyorum bebekte yok.Nasil ağlıyorum ama.Yahu aklıma gelmeyen rüyama geliyor.Ne alakaysa anlamadim
sabah sabah benı cok guldurdunuz bır ben degılmısım trajıkomık ve korkunc ruyalar goren

Bu saatte karnımda ve belimde ağrıyla uyandım. Karın ağrısı normal mi acaba? Büyüdükçe karın farklılaşıyor süreç herhalde

Benim de oluyor. Hem gaz sancısı oluyor arada, hem adet gibi rahim ağrıları oluyor ama çok şiddetli değil. Hafif oluyor sürekli de değil. Mesela 15 dk olduysa 15 dakika geçiyor ertesi gün hiç olmuyor gibi. Doktoruma da söyledim. Normal olabiliyormuş. Dinlenmek bol su işe yararmış.

Ama şiddetli ağrı ve kanama varsa beklemeden doktora ulaşmak lazım.

Aynen

sabah sabah benı cok guldurdunuz bır ben degılmısım trajıkomık ve korkunc ruyalar goren
Eşim de güldü.Aheyy bizim min-nak fetocuymus o da kaçmış diyo Bu nasıl hayal gücü ,nasıl bilinç altı diyo.Ya napiyim rüya işte.Galiba dün deli yattım biraz.

Günaydın kızlar.Bu geçe terörü beni de vurdu.Ruyamda dr.um fetocuymus.O hapse girmiş.Herşey yalanmış.Bi bakıyorum bebekte yok.Nasil ağlıyorum ama.Yahu aklıma gelmeyen rüyama geliyor.Ne alakaysa anlamadim
Hayir olur insallah bu gece herkes tuhaf ruya gordu sanirim , bende kardesimle esimi evlendirmeye calistiriyorlardi onu gordum ay cok kotuydu . Tövbe Yarabbim .. bebeklerin hareketleri belli olsa , artik birsey mi oldu hamile degilim sanki diyoruz arada kalp atidini dinlemek icin cihaz mi alsak

Gidisat onu gösteriyor galibaAma çok az kaldı ya.Artık hareketlenirler bizde rahatlarız onları hissettikce.

Gidisat onu gösteriyor galibaAma çok az kaldı ya.Artık hareketlenirler bizde rahatlarız onları hissettikce.
Ben doktora 2li tarama icin 3 eylulde gitmistim. Dün fetal dna sonucu icin arayınca 3 4 hafta sonra ayrıntılı ultrason vaktinde gelirsin dedi. Yurt disinda gibiyim 3 kere girdim ultrasona :))) hareketlense de rahatlasak gercekten

Biraz hafifledi canım sağol. Leke olursa ihmal etmemek lazım demek ki, onu takip ederim. Tesekkürler❤ herkes erkenci grupta
Ağrın uzun sürersede bekleme doktora git arti kanama geçmiş olsun.. aslında insan panik oluyor gecen çok ayakta kaldım batmalar çoğaldı eve geldim uzandım yarım saat yaticam gecmezse doktora dedim uyumus kalmışım
Bende çok ruyalar görüyorum ve anlamsız kötü bazen kaos
sabah eşim işe giderken o gidene kadar kalkıyorum sonra tekrar yatinca iyi olmuyor gece de wc çok gidiyorum
Baby doguncada başka sebepten kalkarım

Ben doktora 2li tarama icin 3 eylulde gitmistim. Dün fetal dna sonucu icin arayınca 3 4 hafta sonra ayrıntılı ultrason vaktinde gelirsin dedi. Yurt disinda gibiyim 3 kere girdim ultrasona :))) hareketlense de rahatlasak gercekten
Yaa eve ultrason aleti falan alıcaz yoksa.Hos bizde pek gitmedik.Ya merak ediyoruz napalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…