Ben doktora sordum igne batmasi kaşık ağrısı oluyor dedim gece wc de çok uyanıyorum.rahmin ve bebek büyüyor dedi ağrı çok uzun surerse yada kanama leke olursa direk gel dedi.. nasılsın şuan?
Evet yaaa herkes cok erken kalkıyo ben ruyalarımla her zamankı gıbı gece teroru yasamakla mesguldumkı yıne uyandım ruyamda cocuk baska bırısındenmıs arkadasımda o kişiye cocukların babası sensın dedıgı ıcın kıyasıya dovusmekle mesguldum gercekten 9 ay hergun bu ruyaları gorcekmıyım merak edıyorum
Ankette erkek işaretleyip tabloda olmayanlar, aranızda Mart 2022 doğum yapacak var ise tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk, yaş, şehir bilgilerini yazarsa çok sevinirim.
kız nisan annelerindesin biizim tablomuzda üçüz işaretleyip neden istatistiğimizi bozuyorsuuuun sonuçları merak ediyorsan sonuçları göster seçeneği var öyle de görebilirdiiin ama doğum marta kayacaksa ekleyelim 3 çocuğunla seni @NAZ20
NOT: Erkek veya kız çocuğu kocaman olup anketi yanıtlayanlar tabloya davetimi dikkate almayabilir birkaç kişi gördüm çünküü :)
Bu arada ben yarın devlete gidecektim dayanamayıp ama randevum iptal oldu dr.un programından dolayı.Ya daha 18.haftaya 10gun var ozeldeki dr.a gitmeye.Meraktan ölücem.Minnakim içerde napiyo acaba
Benim de oluyor. Hem gaz sancısı oluyor arada, hem adet gibi rahim ağrıları oluyor ama çok şiddetli değil. Hafif oluyor sürekli de değil. Mesela 15 dk olduysa 15 dakika geçiyor ertesi gün hiç olmuyor gibi. Doktoruma da söyledim. Normal olabiliyormuş. Dinlenmek bol su işe yararmış.
Ama şiddetli ağrı ve kanama varsa beklemeden doktora ulaşmak lazım.
Eşim de güldü.Aheyy bizim min-nak fetocuymus o da kaçmış diyo Bu nasıl hayal gücü ,nasıl bilinç altı diyo.Ya napiyim rüya işte.Galiba dün deli yattım biraz.
Hayir olur insallah bu gece herkes tuhaf ruya gordu sanirim , bende kardesimle esimi evlendirmeye calistiriyorlardi onu gordum ay cok kotuydu . Tövbe Yarabbim .. bebeklerin hareketleri belli olsa , artik birsey mi oldu hamile degilim sanki diyoruz arada kalp atidini dinlemek icin cihaz mi alsak
Hayir olur insallah bu gece herkes tuhaf ruya gordu sanirim , bende kardesimle esimi evlendirmeye calistiriyorlardi onu gordum ay cok kotuydu . Tövbe Yarabbim .. bebeklerin hareketleri belli olsa , artik birsey mi oldu hamile degilim sanki diyoruz arada kalp atidini dinlemek icin cihaz mi alsak
Ben doktora 2li tarama icin 3 eylulde gitmistim. Dün fetal dna sonucu icin arayınca 3 4 hafta sonra ayrıntılı ultrason vaktinde gelirsin dedi. Yurt disinda gibiyim 3 kere girdim ultrasona :))) hareketlense de rahatlasak gercekten
Ağrın uzun sürersede bekleme doktora git arti kanama geçmiş olsun.. aslında insan panik oluyor gecen çok ayakta kaldım batmalar çoğaldı eve geldim uzandım yarım saat yaticam gecmezse doktora dedim uyumus kalmışım
Evet yaaa herkes cok erken kalkıyo ben ruyalarımla her zamankı gıbı gece teroru yasamakla mesguldumkı yıne uyandım ruyamda cocuk baska bırısındenmıs arkadasımda o kişiye cocukların babası sensın dedıgı ıcın kıyasıya dovusmekle mesguldum gercekten 9 ay hergun bu ruyaları gorcekmıyım merak edıyorum
Bende çok ruyalar görüyorum ve anlamsız kötü bazen kaos
sabah eşim işe giderken o gidene kadar kalkıyorum sonra tekrar yatinca iyi olmuyor gece de wc çok gidiyorum
Baby doguncada başka sebepten kalkarım
Ben doktora 2li tarama icin 3 eylulde gitmistim. Dün fetal dna sonucu icin arayınca 3 4 hafta sonra ayrıntılı ultrason vaktinde gelirsin dedi. Yurt disinda gibiyim 3 kere girdim ultrasona :))) hareketlense de rahatlasak gercekten