Lierac kullanmıştım ilkinde. Unda daha başlamadım. 20.hafta dan sonra oluyor çatlak o yüzden bekliyorumcanımlar bin kere konuşuldu da unuttum tabi şimdi sipariş vereceğim çatlak için ne kullanmıştınııız veya kullanmaya başladınızz aklımda sanki bio oil kalmış başka ne alabiliriim malum dana gibi oldu karnım alıp başlayayım diyorum sürmeye he bir de ekran görüntüsü almışım tummy butter palmers diye bir şeyy
Ne kadar pahalılarAy mustela 290 tl olandan mı aldııın öf pahalı geldi yaa lierac daha uygun ondan 200 tl olmuş palmers 200 tl bio oiller 70 80
Ben de basenlere sürmemiştim orasdlar çatlakBen ılk hamılelıgımde 3. Aydan ıtıbaren lıeracı karnıma duzenlı surdum catlamadım ama gogsume suremedıö gogsum catladı lıeracın etkılı oldugunu dusunuyorm ama yetmıyo yaa 2 3 paket gıdıyo bıo oıle de ıyı dıuolar bu sefer onunla bırlıktemı kullansam acaba bılemedım
Şimdi nasılsın geçti mi,Kizlar iyi geceler
Gece 12 gibi biraz kanamam oldu, baya endiselendim uyku tutmadi demin baktim biraz devamacik renk
Napsam acil’e gitsem mi bilemedim. Bugun yordum kendimi biraz aşı’da oldum hersey ust uste geldi. Daha once 9.haftada bir kanamam olmustu igne yapmislardi. Progestan fitile zaten devam ediyorum aylardir.
Yok yok başka doktora gitmem artık yıldım doktor değiştirmekten istediğin zaman gelebilirsin ben yorulma diye ayrıntılı ulturasondan görüşürüz demiştim dediHemen araya başka bi dr.a da gideriz napalim.
Cok sukur icim rahatladi sabah gel dedi doktorum gittik baktik herhangi bir sıkinti yokSabah guzel haberlerını beklıyoruz ınşallah yorulmak cok etkılıyo bencede ara ara dınlenmek lazım gıdene kadar hıc kalkma bencede
Ya canim aklima sen geldin zatenLierac kullanmıştım ilkinde. Unda daha başlamadım. 20.hafta dan sonra oluyor çatlak o yüzden bekliyorum
Ne kadar pahalılar
Ben de basenlere sürmemiştim orasdlar çatlak
Şimdi nasılsın geçti mi,
Ben de sürekli var, bıgün tekrar gidicem
Ben özelden önce bi de devlete gidiyim dedim ama randevusuz da beklemek çok yorar.Randevu buldum o da iptal oldu.Bizde kendi dr.muza kaldık artık.Yok yok başka doktora gitmem artık yıldım doktor değiştirmekten istediğin zaman gelebilirsin ben yorulma diye ayrıntılı ulturasondan görüşürüz demiştim dedibi 3 hafta sonra giderim büyük ihtimal
Ay dağınıklığın kusuruna bakmayın eşim bundan almış sağ sol aşırı rahat ama boyun kısmı bana yetmedi rahatsız etti kullanmadım altına bir yastıkla daha iyi olur heraldee. E bebekten almış 120 tl idi sanırımRegl donemlerinde böyle garip rüyalar görüyoruz ya biz kadinlar hamilelikte demekki katmerleniyor. Uyku kalitemizde dusuk rem uykusu yalan oluyor cok kolay uyanıyoruz ruyadan ruyaya atliyoruz dokuz aydan ne senaryolar çıkar.
Hamile yastıklarından mi alsak var mi kullanan normal yastik çözüm olmuyor bana sagdan sola donerken muhakkak uyanıyorum sonrada uyumak ne mümkün
Ay dağınıklığın kusuruna bakmayın eşim bundan almış sağ sol aşırı rahat ama boyun kısmı bana yetmedi rahatsız etti kullanmadım altına bir yastıkla daha iyi olur heraldee. E bebekten almış 120 tl idi sanırım
Ay tamda bunu yazmak için girmiştiiim, asla rahatımı bulamıyorum karnımda gerim gerim geriliyo uyuyamıyorum geceleri çok uykum olduğu halde bende yastık almayı düşünüyorum alıp rahat eden var mıRegl donemlerinde böyle garip rüyalar görüyoruz ya biz kadinlar hamilelikte demekki katmerleniyor. Uyku kalitemizde dusuk rem uykusu yalan oluyor cok kolay uyanıyoruz ruyadan ruyaya atliyoruz dokuz aydan ne senaryolar çıkar.
Hamile yastıklarından mi alsak var mi kullanan normal yastik çözüm olmuyor bana sagdan sola donerken muhakkak uyanıyorum sonrada uyumak ne mümkün
ya kıyamam aslında bugün 15+0 oldum bulantılarım azaldı ama ben bırakmaya hala korkuyorum sanki benimle bütün gibi doktor 3 taneye kadar alabilirsin demişti bir zararı yok merak etme diye de ekledi senin de için ferah olsun işkence çekmeden içersin
Ay dağınıklığın kusuruna bakmayın eşim bundan almış sağ sol aşırı rahat ama boyun kısmı bana yetmedi rahatsız etti kullanmadım altına bir yastıkla daha iyi olur heraldee. E bebekten almış 120 tl idi sanırım
Çok teşekkür ederimm evet son regl 1 HazirandıAyy kızlar ben sonunda döndüm geçtim bilgisayar başına tabloya kimler eklenecekti hatırlatır mı ya kendisini
@Calikusu Elif vardı onu ekledimm
tahmini doğum tarihi nedir acaba yaş 27 şehir İSTANBUL cinsiyet erkek ve ilk çocuk sanırım doğru değil mi sizi de ekleyeyim
Edit: 7 Mart galiba 1 Haziran son regl tarihiymiş önceki mesajlarınıza baktım ekledim tabloya
Yine de sebebini öğrenmek için bi git doktora. Benim plasenta aşağıda olduğu için oluyor.Ya canim aklima sen geldin zaten
Bende agri sizi yoktura acik renk kanama gelince cidden korktum sonra kesildi ama gece uyku tutmadi hic
Geçmiş olsun, 2 günde geçiyormuş bu etkiler inşallah sen de de çabuk geçer. Ben de 1-2 defa hissettim hareketlerini.Kızlar aşı beni fena sarstı dün ateşlendim hala ara ara üşüme giriyokafam kazan gibi oldu.
Tabi herkeste böyle olacak diye bişey yok benim normalde de vücut direncim düşüktür zaten . Bulantı hala devam hiç bişey yiyemiyorum daha da arttı sanki
Tek iyi şey miniğim kıpır kıpırartık sırtüstü yattığımda çok net hissediyorum hareket edince.
Benim m de 1 haziran, aynı günlerimiz.Çok teşekkür ederimm evet son regl 1 Hazirandı
8 Mart dendi doğum İçin ama bakalım tabi değişedebilir
Evet ilk bebeğimiz Allah’ın izniyle
Aaa ne güzel aynı dönemde doğuma girmiş olacağızGeçmiş olsun, 2 günde geçiyormuş bu etkiler inşallah sen de de çabuk geçer. Ben de 1-2 defa hissettim hareketlerini.
Benim m de 1 haziran, aynı günlerimiz.
Gittim canım baktı plasentada sorun yok, kanama alanı yok dedi stres , heyecan ve kendimi çok yordum sanırım dün ona yorduk dinlen iş falan sakın yapma dediYine de sebebini öğrenmek için bi git doktora. Benim plasenta aşağıda olduğu için oluyor.
Senin kanama keseye falan yakın değilse rahat eder için, yada ek istirahat verir doktorun. İğne falan da verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?