2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayy ben rüyamda miniğimi karnımdan çıkardım kucakladım bir sevdim bir sevdim diyorum bu ne tatlılık sonra yerine koydum doktor aradı gel şimdi de emzirme alıştırması yapalım dedi ahhaha e diyorum süt gelmez ki daha doğuma çok var olsun olsun ayağımız alışsın diyo

Lierac kullanmıştım ilkinde. Unda daha başlamadım. 20.hafta dan sonra oluyor çatlak o yüzden bekliyorum
Ay mustela 290 tl olandan mı aldııın öf pahalı geldi yaa lierac daha uygun ondan 200 tl olmuş palmers 200 tl bio oiller 70 80
Ne kadar pahalılar
Ben de basenlere sürmemiştim orasdlar çatlak
Şimdi nasılsın geçti mi,
Ben de sürekli var, bıgün tekrar gidicem

Hemen araya başka bi dr.a da gideriz napalim.
Yok yok başka doktora gitmem artık yıldım doktor değiştirmekten istediğin zaman gelebilirsin ben yorulma diye ayrıntılı ulturasondan görüşürüz demiştim dedibi 3 hafta sonra giderim büyük ihtimal

Sabah guzel haberlerını beklıyoruz ınşallah yorulmak cok etkılıyo bencede ara ara dınlenmek lazım gıdene kadar hıc kalkma bencede
Cok sukur icim rahatladi sabah gel dedi doktorum gittik baktik herhangi bir sıkinti yok
Bebiste cok iyi , asil randevumuz cumartesiydi ama yinede baya inceledi bakti. Cinsiyet bakamadik bacaklari kapaliydi uyuyordu dürttu ama acmadi cumartesiye tok gel dedi.
Herhangi bir kanama alani yok, fitile devam dedi. İgneye gerek yok sen zaten dun cok yoruldum ayakta durdum dedim normal dedi iş yapma kendini yorma dinlen dedi.

Ya canim aklima sen geldin zaten
Bende agri sizi yoktura acik renk kanama gelince cidden korktum sonra kesildi ama gece uyku tutmadi hic

Yok yok başka doktora gitmem artık yıldım doktor değiştirmekten istediğin zaman gelebilirsin ben yorulma diye ayrıntılı ulturasondan görüşürüz demiştim dedibi 3 hafta sonra giderim büyük ihtimal
Ben özelden önce bi de devlete gidiyim dedim ama randevusuz da beklemek çok yorar.Randevu buldum o da iptal oldu.Bizde kendi dr.muza kaldık artık.

Regl donemlerinde böyle garip rüyalar görüyoruz ya biz kadinlar hamilelikte demekki katmerleniyor. Uyku kalitemizde dusuk rem uykusu yalan oluyor cok kolay uyanıyoruz ruyadan ruyaya atliyoruz dokuz aydan ne senaryolar çıkar.

Hamile yastıklarından mi alsak var mi kullanan normal yastik çözüm olmuyor bana sagdan sola donerken muhakkak uyanıyorum sonrada uyumak ne mümkün

Ay dağınıklığın kusuruna bakmayın eşim bundan almış sağ sol aşırı rahat ama boyun kısmı bana yetmedi rahatsız etti kullanmadım altına bir yastıkla daha iyi olur heraldee. E bebekten almış 120 tl idi sanırım

Eklentiler

• 16317790322413253722549776695583.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 85

Ben de bunu kullanıyorum. Resmen yastığımla bir bütünüm baş kısmına ince bir yastıkla altından destekle kuzum o zaman çok rahat oluyor

Ay tamda bunu yazmak için girmiştiiim, asla rahatımı bulamıyorum karnımda gerim gerim geriliyo uyuyamıyorum geceleri çok uykum olduğu halde bende yastık almayı düşünüyorum alıp rahat eden var mı

Merhaba kızlar doktordan geldim şimdi yüzde 70 kız gibi kemik yapısı kıza benziyor dedi ama 16.hafta dolmadan pembeler alma kesin değil 16 da bi bakmışın mavi olmuş olabilir ben kesin demeden hiç bi şey alma dedi şimdi kızım mı olacak belirsiz mi anlamadım ben

Eklentiler

• 58720CD0-978F-4015-B544-38A571B46A86.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 2DAC4668-57FE-4550-AE95-D61A96FC4650.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 85
  • BEEF4952-3392-4D8F-8AB5-375B85FA5754.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 82
Z zahrada canım prilam ı aldım dün akşam içtim şu anda iiyiyim çok şükür inş. ta böyle devam eder. allah senden razı olsun . valla yeniden doğmuş gibi oldum
ya kıyamam aslında bugün 15+0 oldum bulantılarım azaldı ama ben bırakmaya hala korkuyorum sanki benimle bütün gibi doktor 3 taneye kadar alabilirsin demişti bir zararı yok merak etme diye de ekledi senin de için ferah olsun işkence çekmeden içersin

Bende aksam e bebege gidip bakalim diyorum eşime denemekte fayda var

Kızlar aşı beni fena sarstı dün ateşlendim hala ara ara üşüme giriyo kafam kazan gibi oldu.
Tabi herkeste böyle olacak diye bişey yok benim normalde de vücut direncim düşüktür zaten . Bulantı hala devam hiç bişey yiyemiyorum daha da arttı sanki
Tek iyi şey miniğim kıpır kıpır artık sırtüstü yattığımda çok net hissediyorum hareket edince.

Çok teşekkür ederimm evet son regl 1 Hazirandı
8 Mart dendi doğum İçin ama bakalım tabi değişedebilir
Evet ilk bebeğimiz Allah’ın izniyle

Ya canim aklima sen geldin zaten
Bende agri sizi yoktura acik renk kanama gelince cidden korktum sonra kesildi ama gece uyku tutmadi hic
Yine de sebebini öğrenmek için bi git doktora. Benim plasenta aşağıda olduğu için oluyor.
Senin kanama keseye falan yakın değilse rahat eder için, yada ek istirahat verir doktorun. İğne falan da verebilir

Geçmiş olsun, 2 günde geçiyormuş bu etkiler inşallah sen de de çabuk geçer. Ben de 1-2 defa hissettim hareketlerini.
Çok teşekkür ederimm evet son regl 1 Hazirandı
8 Mart dendi doğum İçin ama bakalım tabi değişedebilir
Evet ilk bebeğimiz Allah’ın izniyle
Benim m de 1 haziran, aynı günlerimiz.

Yine de sebebini öğrenmek için bi git doktora. Benim plasenta aşağıda olduğu için oluyor.
Senin kanama keseye falan yakın değilse rahat eder için, yada ek istirahat verir doktorun. İğne falan da verebilir
Gittim canım baktı plasentada sorun yok, kanama alanı yok dedi stres , heyecan ve kendimi çok yordum sanırım dün ona yorduk dinlen iş falan sakın yapma dedi
Zaten sağlıklı görünce insan rahatlıyor ya ama çok çok akmadı zaten sadece erken uyarı sistemi gibi dürttü resmen ama korkusu yetti açık renk olunca bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…