2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kemik yapisindan doğru çıkan oluyormu acaba ya bana da öyle tahmin yürüttü ben inşallah cikmaz diyorum

%90 kız dedi bana doktor. bi sonraki kontrolden sonra kesin olarak işaretlerim

Yaa çok sevındmcanım sende rahatlamıssındır eve bır ultrason şart yaa mınnakları çok merak ediyoruz

Merhaba kizlar az önce çıktım doktordan devlette 2 li test yaptırmıştım sonunda cinal ak için gittim bebeğimiz gayet sağlıklı çok şükür ve kız olduğunu da teyit etti.Ama kombine trimozi değerin iyi de biyokimya değerin 1/413 orta risk dedi ve başka bir açıklama yapmadı yaşa bağlı olabilir mi dedim (yaşım 34 ) olabilir dedi o kadar kendi doktoeuma da attım henüz yazmadı uzun oldu kusura bakmayın ama can çok sıkıldı bilgi sahibi oalanlar yorunlayabilir mi sonucumu

Eklentiler

• IMG_20210916_114625.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba canım bende ikinci dozu seninle aynı gün akşam oldum. Kol ağrısı var hafif birde uykun geliyor süreklibende minigi bir haftadan fazladır hissediyorum. Pitir pıtır içerde hareketler dışarda henüz değil

Parol içebilirsiniz

Bence sonucunuzda can sıkacak bir şey yok içiniz ferah olsun :)

Bunu ben de düşündüm gelecek randevuda doktora sorucam. Folik asit depolanmıyor dedikleri için şimdilik içiyorum
Folik asit 3 ay bitti bırak dedi doktor balık yağı ve birsuru vitamin iceren multivitamin e geçti birde D3 devam ediyorum.herkesin farklı oluyor bende demir eksikliği yok B12 eksikti 15 tane igne verdi 2 kaldı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…