Merhaba kızlar doktordan geldim şimdi yüzde 70 kız gibi kemik yapısı kıza benziyor dedi ama 16.hafta dolmadan pembeler alma kesin değil 16 da bi bakmışın mavi olmuş olabilir ben kesin demeden hiç bi şey alma dedi şimdi kızım mı olacak belirsiz mi anlamadım ben
@Aponjj canım tabloya ekledim ama yaş kaç acaba o eksik kaldı @chloen tablo için yaş şehir kaçıncı çocuk bilgilerini alabilir miyiim, cinsiyet ve doğum tarihi ile eklendiniiz
Erkekler anketine geçiyorum şu an orası daha yoğun başınızı ağrıtcam biraz kızlarrrr
Cok sukur icim rahatladi sabah gel dedi doktorum gittik baktik herhangi bir sıkinti yok
Bebiste cok iyi , asil randevumuz cumartesiydi ama yinede baya inceledi bakti. Cinsiyet bakamadik bacaklari kapaliydi uyuyordu dürttu ama acmadi cumartesiye tok gel dedi.
Herhangi bir kanama alani yok, fitile devam dedi. İgneye gerek yok sen zaten dun cok yoruldum ayakta durdum dedim normal dedi iş yapma kendini yorma dinlen dedi.
Merhaba kizlar az önce çıktım doktordan devlette 2 li test yaptırmıştım sonunda cinal ak için gittim bebeğimiz gayet sağlıklı çok şükür ve kız olduğunu da teyit etti.Ama kombine trimozi değerin iyi de biyokimya değerin 1/413 orta risk dedi ve başka bir açıklama yapmadı yaşa bağlı olabilir mi dedim (yaşım 34 ) olabilir dedi o kadar kendi doktoeuma da attım henüz yazmadı uzun oldu kusura bakmayın ama can çok sıkıldı bilgi sahibi oalanlar yorunlayabilir mi sonucumu
Kızlar ben 2. Dozumu oldum bugün 1 de şu an bi üşüme geliyo arada ama bugun felaket bulantım var sürekli çıkarıyorum ondan da olabilir prilam etki etmiyo artık 2 gündür midem çoştu yine.
Bu arada ben artık baya baya hissediyorum miniği daha dışardan belli olmuyor ama içerden tık tık vuruyo kuzum benim
Merhaba canım bende ikinci dozu seninle aynı gün akşam oldum. Kol ağrısı var hafif birde uykun geliyor süreklibende minigi bir haftadan fazladır hissediyorum. Pitir pıtır içerde hareketler dışarda henüz değil
Kızlar aşı beni fena sarstı dün ateşlendim hala ara ara üşüme giriyo kafam kazan gibi oldu.
Tabi herkeste böyle olacak diye bişey yok benim normalde de vücut direncim düşüktür zaten . Bulantı hala devam hiç bişey yiyemiyorum daha da arttı sanki
Tek iyi şey miniğim kıpır kıpır artık sırtüstü yattığımda çok net hissediyorum hareket edince.
Merhaba kizlar az önce çıktım doktordan devlette 2 li test yaptırmıştım sonunda cinal ak için gittim bebeğimiz gayet sağlıklı çok şükür ve kız olduğunu da teyit etti.Ama kombine trimozi değerin iyi de biyokimya değerin 1/413 orta risk dedi ve başka bir açıklama yapmadı yaşa bağlı olabilir mi dedim (yaşım 34 ) olabilir dedi o kadar kendi doktoeuma da attım henüz yazmadı uzun oldu kusura bakmayın ama can çok sıkıldı bilgi sahibi oalanlar yorunlayabilir mi sonucumu
Folik asit 3 ay bitti bırak dedi doktor balık yağı ve birsuru vitamin iceren multivitamin e geçti birde D3 devam ediyorum.herkesin farklı oluyor bende demir eksikliği yok B12 eksikti 15 tane igne verdi 2 kaldı şuan