2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar meraba bayadir yokum buralarda yogun is tempomdan dolayi malesef. Cok sukur hersey yolunda yarin kismetse 16 haftama giricem ben. Dun oda bakmaya gittik ama montesori odaya yatak ve dolap olarak 5.250 tl istediler kafam cok karisti su an beklemedeyiz. Cogu kisi montesori onerdi. O yuzden oda yapip kendi yatak odama da bi besik almayi dusunuyorum. Gitmisken elim bos cikmasin diye bu 10lu hastane cikisini aldim. Cok begendim.insallah giydirmekte nasip olur.

Eklentiler

• 20210918_121224.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 71
Kizim oluyor benimde
Bu sabah kontrolumuz vardi 15+6 yim ama hep 2 gun onden gidiyoruz 16+1’im embriyo transfer gunumle kaynakli sanirim tup bebek olunca
Cok sukur iyi bebisimiz 150 gr neredeyse 15 cm
Tum el parmaklarini gorduk saydik, kol kemiklerini, bacak kemiklerini kontrol etti. 3 hafta sonraya muayene gunu verdi artik 2’den 3’e ciktik
Carsamba gece kanamam olduguna progestan fitil’e biraz daha devam. Cok yorma kendini az yuruyus yap dedi. Birde ben biraz kilolu hamile kaldim suan 92 kg’yum cok kilo almazsin dedi 100’le tamamlarim dedim bende
Birde tsh sorunum vardi onu cozduk ilac dozuyla kilomda oyuzden iyi gidiyor sanirim

benim karnim daha büyük ama ikiz bekliyorum

Bende ilk bebeğimde 0-3 ay hiç almamıstım çok pişman oldum bebeğim 3750 doğmustu ama bütün kıyafetleri okadar bol oldu ki tekrar almak zorunda kalmıstm oyüzden biraz alınmalı
Bende sizin gibi düşünüyorum birde 3 5 parça makinada nasıl yıkanır ki uygun fiyatlı kullanışlı çoğaltmak lazım

Martta dogacaklar nasipse 3 ay sonra yaz başlıyor 3 6 ay olanlardan da biraz alıp koymak lazım ben öyle yapicam çıtçıtlı tulumlardan filan

Mart nisan mayis kollu hafifçe kalinlar orta karar 0_3 ay haziran temmuz ağustos 3_6 ay yazlık şeklinde sonra güze yine ilkbahardaki gibi hafifçe kalin ama onu o zaman büyümesine göre

Sırtüstü yattığım zaman daha çok hissediyorum ama o zaman böyle daha bütün hareketler gibi sanki yer değiştiriyor gibi Göbişin varsa birazcık o engelleyebilir yok canım yürüyüş için ideal bi zamandayız artık ama tabi herhangi bir tehlike yoksa. Yani şöyle kendini yormadan yürü dedi yarım saatte olur 1 saatte o sana kalmış yeter ki hareketli ol dedi. Bende başlangıçtan bu yana 1,5-2 kg gibi aldım. Bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra 1 kilodan fazla alma dedi
Ayy canım nasıl sevindim kafandan çıkmış oldu artık çok şükür gelsin oğluşlar hayırlı olsun cinsiyetiniz
Canımm çok teşekkür ederim Oktay Hoca bir oğlum olduğunu bildiği için ikinciye kızın olsun inşallah diyip duruyordu onun için geçen sefer bir ümit diye kesin bişey dememişti bence Senin cinsiyet de kesin karıştırma aklını benim bir sonraki kontrol 1 ay sonra ilk defa bu kadar uzun nasıl dayanıcam bilmem

Benim oğlandan kalma kıyafetler var baya vermeye kıyamadığım 5-6 poşet kadar boy boy kıyafet ama yine de gidip bişeyler alasım var. Bi de birisi daha yazmıştı bebekten bebeğe çok değişiyor. Benim oğlum hiç kusmazdı tertemiz olurdu kıyafetleri ama yiğenim günde 4-5 kez kusardı kıyafet yetiştiremezlerdi tavsiyem uygun şeyler alın ama çok da az almayın. Bir de önümüz kış şimdi birçok kişi ayaklı tulum alacak ben de oğluma almıştım ama doktorlar çok da tavsiye etmiyor haberiniz olsun. Kemik-kas gelişimi için. Bolken sorun yok ama biraz küçülmeye başladığında asla giydirmeyin diyor doktorlar.

Hadi gözün aydın canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah

Aynen yaa birer oğlanı görünce bırak seninki arkadaşını kendi bulsun demisti kızın olsun bu sefer der gibi. Kısmet sağlıkla gelsin hepimizin yavrularıbir ay gerçekten uzun ben hep kanama alanından dolayı sık gidip geldim. Bu sefer ayda bire çıkınca zor oldu üç haftayı atlattım çok şükür haftaya görmeye gidicez

Ultrasondan hemen önce mi yiyosunuz çikolata bugun benim de randevum var, dayanamadim 16. Haftayi bekleyemedim erken gidiyorum, cinsiyeti kesinlestirebiliriz umarim
Ben aslında öğlen gibi yemiştim akşam üstü 5buçuk gibi ultrasona girdim etkisi mutlaka olmuştur diye düşünüyorum

Aynen. Ayaklı boydan tulumlar çok şirin ama hemen küçülüyor, hiç kullanışlı değiller

Genelde folik asitten sonra vitamin veriyorlar Bana erkek gibi geldi ama doktor tahminde bulundu mu?

Artık 3. yü düşünmeyeceğime göre 2 erkeğe alışmak gerek iyi dayanmışsın ben de hep 2 haftada bir gitmiştim. Şimdi arada dayanamayıp gider miyim bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…