- 3 Mayıs 2021
- 103
- 166
- 23
- 37
Aminn hepimiz inşallahYaaaRabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
benim karnim daha büyükGrupta en az haftası olan ve en çok karnı çıkan benim sanırım görmedim benden daha fazla çıkanıBende 20 kilo alırım diyorum ama inşallah almam haftaya pazartesi doktora gidicem gittiğimde sorucam yürüyüş yapabilir miyim diye en azından bir tık kilo almamı yavaşlatır. Benim ilk ama görüldüğü gibi çok erken belli oldu 20. Haftadan sonra asıl dışarıdan bakıldığında anlaşılıyormuş benim bildiğim kadarıyla senin de 1 aya çıkar herhalde
Ben yaz için bekliycem ama kışlık ve mevsimlik alırım.Ya ben evdekileri bi listiyim dedim ne var ne yok . Yazliklar indirinde sortlu badiler cok uygun bi iki alicamda ay bilemedim.
Bende sizin gibi düşünüyorum birde 3 5 parça makinada nasıl yıkanır ki uygun fiyatlı kullanışlı çoğaltmak lazımBende ilk bebeğimde 0-3 ay hiç almamıstım çok pişman oldum bebeğim 3750 doğmustu ama bütün kıyafetleri okadar bol oldu ki tekrar almak zorunda kalmıstm oyüzden biraz alınmalı
Kac ay alıcaksın yaza kadar olan dönem icinBen yaz için bekliycem ama kışlık ve mevsimlik alırım.
Martta dogacaklar nasipse 3 ay sonra yaz başlıyor 3 6 ay olanlardan da biraz alıp koymak lazım ben öyle yapicam çıtçıtlı tulumlardan filanSaol canim hastaneye ben ikidindede bi hastane cıkısı yelek icden iclik olarak 2. Patikli ve bide usten giydirilen iclik koymustum. Bide yedek alt ust. Yedek lazik olmadi ikisindede.
Yazliklar indirinde ya yazlık kaç ay alıyım bilemedim.
Mart nisan mayis kollu hafifçe kalinlar orta karar 0_3 ay haziran temmuz ağustos 3_6 ay yazlık şeklinde sonra güze yine ilkbahardaki gibi hafifçe kalin ama onu o zaman büyümesine göreBende dun gece kuzenimin verdigi hatira abilerden kalanlar vardi onlwri ay ay ayirdim tek tek yazdim simdide eksik listesi yapicamama bilemedim yazliklari kac ay alalım. En erken mart basi dogar diye yapiyirum hesabimi. Hepimizin hemen hemen ayni kislik kac ay yazlik kac ay alcaksiniz.
Sırtüstü yattığım zaman daha çok hissediyorum ama o zaman böyle daha bütün hareketler gibi sanki yer değiştiriyor gibiNe güzel ben bir iki defa hissettim sadece. Orda yağ tabakası var o engelleyebilir hissetmemi.
Doktor daha iyi bilir ama 40 1 saat fazla değil mi?
Ben 38 haftalıkken o kadar yürüyodum doğum kolay olsun diye. Bir de benim riskli olunca şuan, gözümde büyüdü.
Ben de pek bişey yemesemde kilo almışım
Ayy canım nasıl sevindim kafandan çıkmış oldu artık çok şükürKızlarımmmmm canlarımmmm Allah'ıma şükürler olsun fetal test sonucumuz tertemiz çıktı. Geç çıktı ama olsun sonuç temiz ya önemli olan obir de doktorumuz son kontrolde %80 erkek demişti, test sonucuyla birlikte oğluşum kesinleşmiş oldu.
Canımm çok teşekkür ederimCanim doğum günün kutlu olsun. İkinci oglusunda hayırlısiyla sağlıkla gelsin insdemekki bir önceki kontrolde gördüğü doktorun her ne kadar nette olmasa da doğru çikti. Benimde haftaya 16+3 te kontrolum var değişme ümidim vardı, ama senden sonra o da gitti hayırlısı bakalım
Hadi gözün aydın canım çok sevindimKızlarımmmmm canlarımmmm Allah'ıma şükürler olsun fetal test sonucumuz tertemiz çıktı. Geç çıktı ama olsun sonuç temiz ya önemli olan obir de doktorumuz son kontrolde %80 erkek demişti, test sonucuyla birlikte oğluşum kesinleşmiş oldu.
Aynen yaa birer oğlanı görünce bırak seninki arkadaşını kendi bulsun demisti kızın olsun bu sefer der gibi. Kısmet sağlıkla gelsin hepimizin yavrularıSırtüstü yattığım zaman daha çok hissediyorum ama o zaman böyle daha bütün hareketler gibi sanki yer değiştiriyor gibiGöbişin varsa birazcık o engelleyebilir yok canım yürüyüş için ideal bi zamandayız artık ama tabi herhangi bir tehlike yoksa. Yani şöyle kendini yormadan yürü dedi yarım saatte olur 1 saatte o sana kalmış yeter ki hareketli ol dedi. Bende başlangıçtan bu yana 1,5-2 kg gibi aldım. Bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra 1 kilodan fazla alma dedi
Ayy canım nasıl sevindim kafandan çıkmış oldu artık çok şükürgelsin oğluşlar hayırlı olsun cinsiyetiniz
Canımm çok teşekkür ederimOktay Hoca bir oğlum olduğunu bildiği için ikinciye kızın olsun inşallah diyip duruyordu onun için geçen sefer bir ümit diye kesin bişey dememişti bence Senin cinsiyet de kesin karıştırma aklını benim bir sonraki kontrol 1 ay sonra ilk defa bu kadar uzun nasıl dayanıcam bilmem
Ben aslında öğlen gibi yemiştim akşam üstü 5buçuk gibi ultrasona girdimUltrasondan hemen önce mi yiyosunuz çikolatabugun benim de randevum var, dayanamadim 16. Haftayi bekleyemedim erken gidiyorum, cinsiyeti kesinlestirebiliriz umarim
Aynen. Ayaklı boydan tulumlar çok şirin ama hemen küçülüyor, hiç kullanışlı değillerBenim oğlandan kalma kıyafetler var baya vermeye kıyamadığım 5-6 poşet kadar boy boy kıyafetama yine de gidip bişeyler alasım var. Bi de birisi daha yazmıştı bebekten bebeğe çok değişiyor. Benim oğlum hiç kusmazdı tertemiz olurdu kıyafetleri ama yiğenim günde 4-5 kez kusardı kıyafet yetiştiremezlerdi tavsiyem uygun şeyler alın ama çok da az almayın. Bir de önümüz kış şimdi birçok kişi ayaklı tulum alacak ben de oğluma almıştım ama doktorlar çok da tavsiye etmiyor haberiniz olsun. Kemik-kas gelişimi için. Bolken sorun yok ama biraz küçülmeye başladığında asla giydirmeyin diyor doktorlar.
Ben şeker yiyip girmiştim çocuk halay çekiyodu hahahaBen aslında öğlen gibi yemiştim akşam üstü 5buçuk gibi ultrasona girdimetkisi mutlaka olmuştur diye düşünüyorum
Hahahaha doktorda aynısını dedi tam istediğimiz pozisyona gelmiş içerde halay çekiyor diyeBen şeker yiyip girmiştim çocuk halay çekiyodu hahaha
Genelde folik asitten sonra vitamin veriyorlarKızlar günaydıninşallah güzel geçiyordur hamileliğiniz perşembe doktor kontrolüm vardı ultrason öncesinde çikolata yemiştim 2 tane bizimki içerde halay çekiyodu nifty ve sma için de kan verdim, haftaya muhtemelen sonuç çıkacak. Ayrıca iki vitamin yazdı doktor Velbon ve Pregnomarin bunları kullanan var mı? içerikleri çok zengin görünüyor. Folik asidi bıraktık artık 3 aylık yeterli dedi. Bunların içinde de bir miktar folat varmış zaten. Çatlaklar için de lierac aldım mustela ile kullanılmasında sakınca olur mu bilemedim? Bir de cinsiyet için tahmin yapacak var mı
Artık 3. yü düşünmeyeceğime göre 2 erkeğe alışmak gerekAynen yaa birer oğlanı görünce bırak seninki arkadaşını kendi bulsun demisti kızın olsun bu sefer der gibi. Kısmet sağlıkla gelsin hepimizin yavrularıbir ay gerçekten uzun ben hep kanama alanından dolayı sık gidip geldim. Bu sefer ayda bire çıkınca zor oldu üç haftayı atlattım çok şükür haftaya görmeye gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?