Kızlarımmmmm canlarımmmm Allah'ıma şükürler olsun fetal test sonucumuz tertemiz çıktı. Geç çıktı ama olsun sonuç temiz ya önemli olan o bir de doktorumuz son kontrolde %80 erkek demişti, test sonucuyla birlikte oğluşum kesinleşmiş oldu.
Kızlarımmmmm canlarımmmm Allah'ıma şükürler olsun fetal test sonucumuz tertemiz çıktı. Geç çıktı ama olsun sonuç temiz ya önemli olan o bir de doktorumuz son kontrolde %80 erkek demişti, test sonucuyla birlikte oğluşum kesinleşmiş oldu.
Kızlar cinsiyeti kaçıncı haftanızda öğrendiniz? Ben bu hafta 12.haftamdayken detaylı ultrasonda baktı perinatolog ama ısrarla söylemedi cinsiyetini ki bence gördü yani. Kendi doktorum da erkek gibi görünüyor demişti. Acaba ben normal ultrason muayenesine gitsem kendim sağlık personeliyim. Hastanemde bunu görebilirler mi erken mi?
@MecilasOOyoy@Morvelila cici kızlarr doktor randevunuz ne zamaan önünüz sağınız solunuz arkanız cinsiyet olmuşş sizlerden de güzel haber alalımmm en yakında <3
Merhabalarrrr uzun zamandır foruma vakit ayıramıyorum çalışma hayatı başladı malum Bi tempodur gidiyor, iki hafta önce gittiğimiz doktor kontrolünde yüzde 80-90 erkek dedi doktorumuz hayırlısı olsun bakalım
Canim doğum günün kutlu olsun. İkinci oglusunda hayırlısiyla sağlıkla gelsin insdemekki bir önceki kontrolde gördüğü doktorun her ne kadar nette olmasa da doğru çikti. Benimde haftaya 16+3 te kontrolum var değişme ümidim vardı, ama senden sonra o da gitti hayırlısı bakalım
Merhabalarrrr uzun zamandır foruma vakit ayıramıyorum çalışma hayatı başladı malum Bi tempodur gidiyor, iki hafta önce gittiğimiz doktor kontrolünde yüzde 80-90 erkek dedi doktorumuz hayırlısı olsun bakalım
Yaaa bir oğluş dahaa hayırlı uğuru olsuuun yüksek bir oran tabloya yazdım o yüzdenn bir değişme olursa dersin değiştiririiim arada yazınnn buralara da yaa meraktan çatlıyoruuuz
Yazlık pek almaycagim ama mevsimlik ve kışlık alırım.Alisveriste canavara dönüşmezsem tabi
Ben henüz kendime gelemedim ki listeye falan geçmedim.Ne hızlısın canım maşallah.
Kiz erken gelir diyor annem.Sen de erken doğdun bu şubatta doğar dedi.Bakalim beni bi korku sardı tabi