2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah çok güzel bir duygu ben de geçen gün kan verdim darısı başımıza

Ayyyyyy çok sevindiiiim insan derin bi oh çekiyor dimiiii hadi hayırlı olsun tekrardannnn

Kızlar cinsiyeti kaçıncı haftanızda öğrendiniz? Ben bu hafta 12.haftamdayken detaylı ultrasonda baktı perinatolog ama ısrarla söylemedi cinsiyetini ki bence gördü yani. Kendi doktorum da erkek gibi görünüyor demişti. Acaba ben normal ultrason muayenesine gitsem kendim sağlık personeliyim. Hastanemde bunu görebilirler mi erken mi?

Çook sevindim gözünüz aydın

@Mecilas O Oyoy @Morvelila cici kızlarr doktor randevunuz ne zamaan önünüz sağınız solunuz arkanız cinsiyet olmuşş sizlerden de güzel haber alalımmm en yakında <3
Merhabalarrrr uzun zamandır foruma vakit ayıramıyorum çalışma hayatı başladı malum Bi tempodur gidiyor, iki hafta önce gittiğimiz doktor kontrolünde yüzde 80-90 erkek dedi doktorumuz hayırlısı olsun bakalım

Kızlar bugün benim doğumgünüm ve doktor kontrolümüz de bugündü bir erkek de benden 2. Kez oğlum olacak Allah nasip ederse. Oğlum çok çok mutlu oldu
Canim doğum günün kutlu olsun. İkinci oglusunda hayırlısiyla sağlıkla gelsin insdemekki bir önceki kontrolde gördüğü doktorun her ne kadar nette olmasa da doğru çikti. Benimde haftaya 16+3 te kontrolum var değişme ümidim vardı, ama senden sonra o da gitti hayırlısı bakalım

Gözün aydın canım test sonucunun güzel cikmasina çok sevindim

Yaaa bir oğluş dahaa hayırlı uğuru olsuuun yüksek bir oran tabloya yazdım o yüzdenn bir değişme olursa dersin değiştiririiim arada yazınnn buralara da yaa meraktan çatlıyoruuuz

Ya ben evdekileri bi listiyim dedim ne var ne yok . Yazliklar indirinde sortlu badiler cok uygun bi iki alicamda ay bilemedim.

Yaa çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Z zahrada canım beni de ekler misin listeye yaş 32 ilk bebek izmir

Bu arada senin nifty sonucun ne oldu en son senle araştırıyorken konuşmuştuk

Gözün aydın canım hayırlı olsun oglusunda ins sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…