2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar ilk kez anne oluyor gibi herseyi unutmusum.
Mesele 0_3 ay olan giysiler kaçıncı aya kadar oluyordu.
Mart bası doğsa mesela yazlık 3_6 ay mı almalıyim yoksa dahamı büyük
Unutmusum herseyi resmen
0_3 ay az al bebekler hızlı büyüyor ziyan olur 3 _6 ay almak azıcık büyük gelse bile daha faydalı
bende ilk kez anne olucam ama böyle düşünüyorum.
2 hastane çıkışı
2 patikli alt zıbın
3 tane alttan çıtçıtlı üst
3 tane muslin böyle çantaya koyarım.
ama 0_3 ay 20 parça olcak ki makinede nasıl yikicaz yoksa fikir verin bilenler kaç parça 0_3 ay kiyafet alalım kaçını 3_6 ay olarak alalım.bunlari aliriz gerisi büyüdüğünde

Doğum zamanlarimiz aynı canım hayırlı olsun

Saol canim hastaneye ben ikidindede bi hastane cıkısı yelek icden iclik olarak 2. Patikli ve bide usten giydirilen iclik koymustum. Bide yedek alt ust. Yedek lazik olmadi ikisindede.

Yazliklar indirinde ya yazlık kaç ay alıyım bilemedim.

Gunaydin kızlarrr
Dün rahatca uyurum dedim sabah yine erkenden kalktım.Biz abisininkileri seçip sonra alışverişe başlayacağız.Onunkiler de hep sari turuncular vardi.Ya öyle tatlı şeyler varki.Dun bi baktık.

Gunaydin kızlarrr
Dün rahatca uyurum dedim sabah yine erkenden kalktım.Biz abisininkileri seçip sonra alışverişe başlayacağız.Onunkiler de hep sari turuncular vardi.Ya öyle tatlı şeyler varki.Dun bi baktık.
Bende dun gece kuzenimin verdigi hatira abilerden kalanlar vardi onlwri ay ay ayirdim tek tek yazdim simdide eksik listesi yapicam ama bilemedim yazliklari kac ay alalım. En erken mart basi dogar diye yapiyirum hesabimi. Hepimizin hemen hemen ayni kislik kac ay yazlik kac ay alcaksiniz.

60kg ile başlayıp 57 yi görmüştüm 12haftalikken.Dun 58kg çıktım.Ama oğlumda çok ağırdım.Kendimi baya hafif hissediyorum ya şuan.Ve dışardan belli olmuyor bile.Cok değişik geldi

Yazlık pek almaycagim ama mevsimlik ve kışlık alırım.Alisveriste canavara dönüşmezsem tabi
Ben henüz kendime gelemedim ki listeye falan geçmedim.Ne hızlısın canım maşallah.
Kiz erken gelir diyor annem.Sen de erken doğdun bu şubatta doğar dedi.Bakalim beni bi korku sardı tabi

Bende ilk bebeğimde 0-3 ay hiç almamıstım çok pişman oldum bebeğim 3750 doğmustu ama bütün kıyafetleri okadar bol oldu ki tekrar almak zorunda kalmıstm oyüzden biraz alınmalı

Bu 2.bebek ama.Nerdeyse herşeyi unutmusum.Bi de farklı bir cinsiyet olunca herşey değişecek nerdeyse.Nerden başlasam bilmiyorum henüz.Heyecan varki hemde nasıl Özlemişim bu heyecanı ya.

Gözünaydın canım.Sağlıkla gelsin oğlusun da

Çok sevındım gercekten bu rahatlık mutluluk herşeye bedel saglıkla kucagına al ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…