2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Genelde folik asitten sonra vitamin veriyorlar Bana erkek gibi geldi ama doktor tahminde bulundu mu?
Doktor %80 erkek diyor ama bakalım test sonucumuz ne olacak benimde en başından gönlümden geçen oydu. Allah sağlıklısını hayırlısını versin tabi

ayy deseneee kız hemen yazalım canım erkek anneleri bence güzel oran
Ya son dakika değişirse diye bilemedim ama ultrasonda pipisini görür gibi olduk işte gerçi doktor da açısına göre tahmin ettim dedi ama inşallah tahmini tutar

Ayaksız tulum alınca çorap mı giydiriliyor? Hiç bilmiyorum bu işleri, annem de ayaklı tulum kullanışlı değil dedi

Kızlar ya en son Çarşamba günü bebişte kıpırtı hissettim ondan sonrası yok acaba bebiş iyimi niye bi daha hissetmedim

Evet canım uzun süre ayakta kalınca ağrıyor
Ben korktum baya, sonra internetten baktım genişlediğimiz içinmiş heralde, inşallah öyledir
Kızlar ya en son Çarşamba günü bebişte kıpırtı hissettim ondan sonrası yok acaba bebiş iyimi niye bi daha hissetmedim
Benim de öyleydi perşembe doktora gidince hareketini gördüm. Hissetmiyorum daha pek
Yaa 2 gündür bunu düşünüyorum çok fena bel ağrım var oturuyorum kalkıyorum yürüyorum yatıyorum yokk geçmiyor regl öncesi olan ağrıdan gibi
Benim de bugün öyle oldu baya korktum, yatıyorum. Benim ki riskli olunca 2 kat moralim bozuluyor.
Evet o bende yeni güncelleme olarak son bi kaç gündür oluyor. Her seferinde olmuyor ama genelde oluyor
Demek ki bu haftaların özelliği.

11.hafta basında 11+1 de şu anda pipi yok, çok ısrar ederseniz kız derim dedi ama 11.hafta çok erken, şimdi 15.hafta başı gidicem, bu sefer netleşir, heyecan dorukta
Bende 15+2 de gıdıcem ınsallah banada 10 haftalıkken erkek olabılır dedı sonrada yok yok unutun oyle bıse demedım dedı o yuzden doktor kararını daha vermedı bakalım gıttıgımızde bellı olur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…