2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugun biz de lcw hm gezdik eşimle. Bakti size reva gorulen bunlar mi dedi.... triko elbise aradim onu da bulamadım

Palmers içinde tıpkı vazelinde olduğu gibi petrolden elde edilen bir madde var, yanılmıyorsam paraffin. Burt’s Bees mama belly butter daha temiz içerikli ve yumuşacık yapıyor ona da bir bakın derim

Kızlar şuan bebişi hissediyorum göbek deliğimin 3 4 parmak altında bir sertlik oluştu uzanıyorum ve içimde dönüşlerini hissediyorum resmen bariz bir sertlik var ama orda bir toplanma var şaka gibi çok net

Ay cidden tecrübeliler bir liste yapsa harika olacak, yoksa biz ne alırız kim bilir
Canım ayaklı tulum alırsanız bebek çok çabuk buyuyor boyu uzadığı için tulum kasıyor o yüzden kullanışsız denilmiştir. Ayaksız olursa kendin çorap giydirebilirsin mesela ama ben ilk 40 gün hastane çıkışlarını kullandım daha çok.. onlar hep ayaklıydı. Sonra ki aldıklarımı Ayaksız aldım.

Kızlar şuan bebişi hissediyorum göbek deliğimin 3 4 parmak altında bir sertlik oluştu uzanıyorum ve içimde dönüşlerini hissediyorum resmen bariz bir sertlik var ama orda bir toplanma var şaka gibi çok net
Haftan baya ilerlemiş. 2. Bebiş sanırım hemde hissedersin tabiki bende arada bir sırt üstü yatınca kıpırtı hissediyorum ama bazen yani

Bnd e
Haftan baya ilerlemiş. 2. Bebiş sanırım hemde hissedersin tabiki bende arada bir sırt üstü yatınca kıpırtı hissediyorum ama bazen yani
Bende bi Çarşamba günü hissetmiştim ondan sonra hissetmedim endişenlendim oda endişemi hissetti heralde anne ben burdayım der gibi serleşti karnım

Bende h&m e gittim bugün kot alıyım diye kendi bedenimden 1 beden büyük aldım çünkü hiçbir şey yok sinir oldum. Ne çeşit var ne beden. Geçenlerde de defactoya bakmıştım hiçbir şey yok.

Kızlar hamile taytı için oyshoya bakabilirsiniz taş gibi . Onun dışında h&m inde hamile bölümü var. Ben bütün kışı tayt+oversize sweatshirt geçiririm bir de triko elbiseleri hamilelere çok yakıştırıyorum

Bu arada bende aşıdan sonra koku tamamen gitti. 2. Gün ateşim falan da düşmüştü ama burnum tıkandı. Sonra koku kaybı oldu. Şu an sıfır koku.ne koklasam yok. Başka bişeyim de yok . Tat var ama Ne oldu anlayamadım

Bende çok fazla var normalde de zaten bel fıtığı var bende minik ama çok ağır iş yapınca ağrıyordu şimdi biraz iş yapayım biraz fazla ayakta durayım hemen azıyor
Bel fıtığyla daha çok olur tabi. Belimiz genişliyor sanırım bu haftalarda
Bnd e

Bende bi Çarşamba günü hissetmiştim ondan sonra hissetmedim endişenlendim oda endişemi hissetti heralde anne ben burdayım der gibi serleşti karnım
Günümüz aynı gibi, o sertleşmeler rahim büyüdüğü için kasılmaları, yani rahim kasılması. Ben de de sırt üstü yatınca oluyor hemen sola dönüyorum. İlk hamilegimde çok fazla olurdu. 25.haftada falan geçti kasılma. Hareket pat pat tekme şeklinde olurdu. Bu haftalarda Hareket pıt pıt şeklinde oluyormuş. 12 cm bebek kendini o kadar dayayamaz sanırım.
Test yaptırsan pozitif çıkar mısın acaba, bazen duyuyorum öyle. Çok antikor olmuştur sende

Kızlar bir şey sorucam 2 sabahtır, sabaha karşı idrar için tuvalete kalktığımda idrarımı yaptıktan sonra mide kasık arası kasılma yaşıyorum ne sağa ne sola ne düz yatamıyorum 15 dk geçtikten sonra hafifliyor ve o şekilde uyuyabiliyorum normalde idrarımı yapınca olmuyor sadece sabaha karşı uykudan uyandığımda var mı böyle bir şey yaşayan merak ettim

Yarın da evden çıkmayıp bi bekliycem geçmezse akşama test vercem canım ben de korkmaya başladım. Hemen aşının üstüne olunca acaba yan etki mi dedim ama hiç böyle bi yan etki de duymadım.

12+4’ten hepinize el sallıyoruz teyzeleri Doktorumuz kıza benzetti fakat kesinleşmesi bir ay sonra olur dedi. Biz de yapısal olarak kıza benzettik. Minnoş burunlu bir kız gibi geldi ense kalınlığımız 1.20 çıktı, niftyden vazgeçip ikili için kan verdik bakalım bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…