2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
13+6 'dan once tahmin bile yapmadı dr.um.Gostermedi zaten.16+2de öğrendim bende.Ben oğlumda hiç bulantim olmadı.Ama bu kiz hala canıma okuyor ki 17.haftadayiz.Ikisinjn arasındaki tek fark aşırı bulantı ve hala karnım çıkmadı bunda.Ve et tavuk balık yumurta süt aşırı tiksindim kızda.
Cinsiyet için en net 16.hafta diyorum.
Belirtiler bu tatlı ekşi olayı bende tutmadı sadece etten tiksinme olayı tuttu ve hislerim.Hatta rüyalarım bile tersine cıktı.

Yediklerimizin değilde Bulantınin etkisi çok oluyor.Bulanti çok olunca zaten bisey yenmiyor.13e kadar yeşil zeytin ekmek limonlu şeyler bi de ekşi meyvelerle beslendim sadece.Suan kakaolu tatlılar da eklendi ama aşırı kakaolu olacak.icimi bastıracak.

Oğlumda da Kızımda da cin takvimi tutmadı
Ama ikisinde de ramzi ve nub teorisi tuttu.
Diğerlerine bakmadım yüzük falan.

valla 2 hafta var kontrole çatlıyorum açıp açıp videodan izliyorum fındığımı her kontrol rica ediyoruz doktordan videoya alabilir miyiz diye işe yarıyor biraz olsun
Benim eşimde kalp atışından beri video çekiyor bi de sürekli oturup onları izliyor adam benden duygusal

Allahım ins benledir ins dünde ondan önceki gün de hissetmiyorum
Hissetmen için çok erken zaten canım ben 16 haftayım daha hissetmiyorum. Bazı arkadaşlarımdan duyuyorum hamileliği boyunca kanaması olanlae olmuş inşaallah önemsiz bi şeydir doktordan rahatlayıp çıkarsın

Allahım ins benledir ins dünde ondan önceki gün de hissetmiyorum
İnşallah bir şey yoktur Dualarım seninle. Bu dönemlerde çok görüyorum ben kanaması olan ama çok şükür olumsuz bir şey duymadım daha içini ferah tut allahın izniyle hiç bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…