ayy her şeyi değiştirmişler 3 aydan 1 aya düşmüş sonra 3 hafta geçince baktım randevu açıldı doktor da ol kışa kötü senaryolar bekliyoruz dedi oldum gitti
ama bugün otobüsteyken iyi ki dedim kalabalıktan cama yapıştım hep öğrenci metro aynı şekilde
zor geçiyor kuzu ya öğlen 1 saat dinlenme isteği çok yoğun oluyor ama doğum iznindeyken yerime birini alacaklar o sıra geri dönmem tazminatı verirler diye bir umut devam
Benim de kafamda deli sorular çıkmak istiyorum bu aralar işten daha yeni başlamıştım o yüzden çok fazla gözüm görmüyor. Kış geliyor sürekli haberleri okumaktan demorilize oluyorum. Evde mi geçirsem diyorum son ayları
Benim de kafamda deli sorular çıkmak istiyorum bu aralar işten daha yeni başlamıştım o yüzden çok fazla gözüm görmüyor. Kış geliyor sürekli haberleri okumaktan demorilize oluyorum. Evde mi geçirsem diyorum son ayları
valla ben gözlerinin içine bakıyorum kovulsam diye bir taraftan da her şey çok pahalı geçen bebek arabası baktık 7.600 tl nedir mamas papas mı ne zıkkımda arkadaş önerdi ondan sabredebildiğim kadar sabretcem valla allah yardımcımız olsun ama evde olsam yaptırmazdım aşı
Arkadaşlar merhaba, 17+3 ikiz gebeyim. Son 2 haftada Bi anda kilo aldım. Yaklaşık 2.5-3 kilo. Kabızlık problemim de var. Düzenli büyük tuvaletimi yapamıyorum, 2,3 güne sarkıyor ve aşırı derecede şişkinlik hazımsızlık oluyor. Karnım Bi anda şişti. Boyum 1.70cm 58kg ile hamile kaldım, şu anki kilom 61. Çok kilo almak istemiyorum, sizce bu haftada aldığım kilo normal mi, bi anda alınca çok şaşırdım.
Slm canım ilk başlardan benimde çok sıkıntım oldu tek sıkıntım şimdiye kadar kabızlıktı diye bilirim.Doktorum ketentohumunu önerdi ve iyi geldi sende bi dene istersen doktoruna bi danış yinedeSağlıkla kal
Çok teşekkür ederim cevap için, keten tohumunu nasıl kullandın? Dra soracağım zaten perşembe günü, çok yemek yiyen biri değilim, kiloyu nasıl aldım kısa sürede ve neden bu kadar şişkinlik oluyor anlamadım.
Arkadaşlar merhaba, 17+3 ikiz gebeyim. Son 2 haftada Bi anda kilo aldım. Yaklaşık 2.5-3 kilo. Kabızlık problemim de var. Düzenli büyük tuvaletimi yapamıyorum, 2,3 güne sarkıyor ve aşırı derecede şişkinlik hazımsızlık oluyor. Karnım Bi anda şişti. Boyum 1.70cm 58kg ile hamile kaldım, şu anki kilom 61. Çok kilo almak istemiyorum, sizce bu haftada aldığım kilo normal mi, bi anda alınca çok şaşırdım.
Bana son kontrolde dr. dalga geçer gibi doğuma da böyle gidersin dedi.Yahu bi de 2.bu.Ilkinde hiç ööõ deme bunda böyle bulantı olunca ne oldugumu şaşırdim
Bana son kontrolde dr. dalga geçer gibi doğuma da böyle gidersin dedi.Yahu bi de 2.bu.Ilkinde hiç ööõ deme bunda böyle bulantı olunca ne oldugumu şaşırdim
Ben 5. 6. haftalarda 2 kilo verip, sonra 5 kilo olarak geri aldim bulantilarim gecince. 15+1im henüz. Bana çok görünmedi o yüzden hem ikiz, hem de kabizlik oldugu için.
Kızlar geldimmm çok şükür her şey yolunda , cinsiyet artık %100 kız bacak arasını baya açtı kızım bugun gördük baya küçük insan olmuş artık elleri ayakları tam yenilmelik
Kızlar geldimmm çok şükür her şey yolunda , cinsiyet artık %100 kız bacak arasını baya açtı kızım bugun gördük baya küçük insan olmuş artık elleri ayakları tam yenilmelik
BBirsosyalci
seni bir başka başlıkta yakaldıım nifty yaptırmışsııııın sonucun ve cinsiyeti neee
galiba kız bir postta öyle yazmışsın güncelliyorum tabloda hayırlı olsuun :d
Cinsiyeti kesinlestirdikten sonra guncel isim listem:
Tuna, Mete, Aksel, Aykan, Uzay, Evren, Olcay, Timur
Benim favorim tuna, eşiminki mete bu listede ama yine de yüzde yüz içimize sindi diyemem
Evet kuzu kızım vardı haberi yok ona söylemedik daha hamileliği. Okul rehberlik servisiyle görüşüp yarın söylemeyi düşünüyoruz. Hep anne bi kardeşim olsun ama kız olsun diyodu bakalım tepkisi ne olucak