2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende hic tatli yemedim aklimin ucundan bile gecmedi. Acilar eksiler yogunluktaydi bu arada nerdeyse sifir bulanti ile gecti gunler bi haftadir basladim tatli yemeye. Bebegim kiz bence yediklerimizle alakali deil vucut neyi eksik gorurse onu istiyormus doktorum oyle demisti

Ay çok fena o zaman kesin egzama çünkü hafiften renk değişimi de var kaşınan yerde buara sıkıntı yokta azıtırsa o ilacı denerim. Gebelikte kullanılıyor mu?
Abartmadan kullan dedi sürekli değil de geçtikçe bırak dedi koklatıp koklatıp bırakıyorum

Canım aynı belirtilerdeyim, en son şimdilik kız gibi dedi doktor. Belirtilere güvenip aldanmamalı çok yanıltıcı oluyomuş. Grupta yaşayan çok

Tatlıdan çok ekşimsi şeyler canım istedi hep tatlı çok nadir diyebilirim.migde bulantısı olmadı kusmadim hiç.. sadece biraz karında şişkinlik akşamları rahatsız etti migdem boş gibi garip his sabahları ilk zamanlarda oluyordu.doktor kıza benziyor dedi ama ekimde soyliycek nasipse net olarak.

Sirkeli su ile taharet yaptım hemen geçti canım teşekkürler

Ben de normalde tatlı seven bir insanım yaklaşık 12. Haftama kadar hiç tatlı yemedim desem yeridir. Canım daha çok tuzlu şeyler, ekşi ve meyve istiyordu. Şimdi şimdi geçti. Cinsiyetimiz erkek ama ilk gebeliğimde böyle bişey yaşamamıştım o da erkekti bence mevsimle alakalı normalde de tatlı severim ama yaz gelince sıcaktan canım çok istemez. Cinsiyete göre değişmiyor yani

Kızlar 12 haftadan sonra hep karından ultrason oluyor değil mi? En son çatı muayenesine kadar karından devam ediyor?

Kesinlikle katılıyorum 3 kızım var 3 Ündede çok farklı şeyler benı rahatlatıyordu 3. Kızımda hiç mide bulantım olmadı çok rahat bir hamilelik süreci geçirdim ama şimdi ağzımda değişik bir tat hiçbirşeyden keyif almıyorum ne yesem içsem durmuyor buna rağmen şişiyorum ve kilo alıyorum gibi her hamilelik şahsına münhasır

Benim de çikolataya tahammülüm kalmamıştı hatta hala yiyemiyorum sadece gofret bisküvi tarzında şeyler yiyebiliyorum sadece. Benimde oğlum olacak

Ay bu sefer bizde cekcez yaaa fotolar yeterli gelmiyooo ultrasonda oyle tatli oluyolar ki
Evet teyzesi böyle ballık olabilir mi ya şimdi iyce dana olmuştur 17 gün geçmiş pehh

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-20-10-18-57-022_com.miui.videoplayer.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2021-09-20-10-18-05-301_com.miui.videoplayer.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…