Canım benim biliyorum insan korkuyor ama iyi düşün. Hamileliğinin tamamını adet kanaması geçirerek sağlıkla tamamlayanlar okudum. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Günaydın kızlar 2gün misafirim vardı bakamadım sayfalar epey birikmiş okuyamadım tek tek inşallah herkes iyidir. Gyno Ferro Sanol kan ilacını kullanan var mı, memnun musunuz? Birde kansızlık varsa sürekli kullanmak gerekiyo mu?
Günaydın kızlar 2gün misafirim vardı bakamadım sayfalar epey birikmiş okuyamadım tek tek inşallah herkes iyidir. Gyno Ferro Sanol kan ilacını kullanan var mı, memnun musunuz? Birde kansızlık varsa sürekli kullanmak gerekiyo mu?
Canım bana eczane de arkadaşım çok midenini bulandırır aç karınla içersen dedi. Kahvaltını et aradan 1 1.5 saat geçsin ilacını öyle iç demişti ben 3 gün kullandım ama çok aşırı rahatsız etmedi beni
Canım bana eczane de arkadaşım çok midenini bulandırır aç karınla içersen dedi. Kahvaltını et aradan 1 1.5 saat geçsin ilacını öyle iç demişti ben 3 gün kullandım ama çok aşırı rahatsız etmedi beni
Bebeği bu dönemde hissetmeniz neredeyse imkansız zaten hiç merak etmeyin. Benim de kanamam oldu, birçok kadının olmuş. İnşallah sapasağlam geleceğiz hamileliğin sonuna. Dualarımız sizinle.
Canım ben ilk denemeyi aç karnına yaptım çok kötüydü. Mideme kramplar girdi, gece midem bulandı vs. Buraya yazdım. Birkaç arkadas yemekten 2 saat sonra içtiğini yazdı, ben de şimdi öyle yapıyorum. Multivitaminimi yemekle içiyorum. 1,5-2 saat sonra gibi demir hapını içiyorum. Sonra 40 dk da birsey yemiyorum. Şimdi hiçbir sıkıntım yok. Dr yemekten 40 dk önce aç karnına iç demişti. Ama içebilen var mı bilmiyorum. Ben nerdeyse ilacı başlamadan bırakacaktım burada danışmak iyi oluyor.
Arkadaşlar merhaba, 17+3 ikiz gebeyim. Son 2 haftada Bi anda kilo aldım. Yaklaşık 2.5-3 kilo. Kabızlık problemim de var. Düzenli büyük tuvaletimi yapamıyorum, 2,3 güne sarkıyor ve aşırı derecede şişkinlik hazımsızlık oluyor. Karnım Bi anda şişti. Boyum 1.70cm 58kg ile hamile kaldım, şu anki kilom 61. Çok kilo almak istemiyorum, sizce bu haftada aldığım kilo normal mi, bi anda alınca çok şaşırdım.
ya benim kafamda da soru işaretleri var covid olalı 1 ay oldu 16. haftamda da aşı oldum daha beklese miydim acaba ama okullar açıldı otobüs + metroyla işe gidiyorum bir daha covid olma riskini göze alamadım
Arkadaşlar merhaba, 17+3 ikiz gebeyim. Son 2 haftada Bi anda kilo aldım. Yaklaşık 2.5-3 kilo. Kabızlık problemim de var. Düzenli büyük tuvaletimi yapamıyorum, 2,3 güne sarkıyor ve aşırı derecede şişkinlik hazımsızlık oluyor. Karnım Bi anda şişti. Boyum 1.70cm 58kg ile hamile kaldım, şu anki kilom 61. Çok kilo almak istemiyorum, sizce bu haftada aldığım kilo normal mi, bi anda alınca çok şaşırdım.