2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet teyzesi böyle ballık olabilir mi ya şimdi iyce dana olmuştur 17 gün geçmiş pehh
Ooy kurban olurum pozlara bak
Kızlar dün akşamdan beri kanamam var adet kanaması gibi
Canım benim biliyorum insan korkuyor ama iyi düşün. Hamileliğinin tamamını adet kanaması geçirerek sağlıkla tamamlayanlar okudum. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Günaydın kızlar 2gün misafirim vardı bakamadım sayfalar epey birikmiş okuyamadım tek tek inşallah herkes iyidir. Gyno Ferro Sanol kan ilacını kullanan var mı, memnun musunuz? Birde kansızlık varsa sürekli kullanmak gerekiyo mu?

Ben kullanıyorum bu hapı, yeni başladım. Doktora gittiğimde kaç kutu kullanmam gerektiğini sorucam.

Bana ilk doktorum vermişti ikinci doktorum kan değerlerim iyi şimdilik bunı kullanmana gerek yok dedi

Ben de dün başladım gün boyu rahatsız etti bulantım arttı dün neredeyse hiçbir şey yiyemedim yarım litre su içebildim acaba ilaçtan mı oldu bilemedim
Canım bana eczane de arkadaşım çok midenini bulandırır aç karınla içersen dedi. Kahvaltını et aradan 1 1.5 saat geçsin ilacını öyle iç demişti ben 3 gün kullandım ama çok aşırı rahatsız etmedi beni

Sabah uyandığım gibi içmiştim 2 saat sonra kahvaltı yapayım dedim yiyemedim dün yemeden tamamen kesti demek ki ilaçtan oldu

Kızlar 12 haftadan sonra hep karından ultrason oluyor değil mi? En son çatı muayenesine kadar karından devam ediyor?

Normalde böyle ama mesela benim rahim ağzı yetmezliği şüphem olduğu için önce bebeğe karından bakıyorlar, sonra vajinal rahim ağzını ölçüyorlar.
Allahım ins benledir ins dünde ondan önceki gün de hissetmiyorum

Bebeği bu dönemde hissetmeniz neredeyse imkansız zaten hiç merak etmeyin. Benim de kanamam oldu, birçok kadının olmuş. İnşallah sapasağlam geleceğiz hamileliğin sonuna. Dualarımız sizinle.

Hâlâ kusmasi devam eden varmı? Bugün 16+5olduk ya.Artik korkmaya başladım.

Bulantı falan yapıyo mu canım nasıl kullanıyosun?
Canım ben ilk denemeyi aç karnına yaptım çok kötüydü. Mideme kramplar girdi, gece midem bulandı vs. Buraya yazdım. Birkaç arkadas yemekten 2 saat sonra içtiğini yazdı, ben de şimdi öyle yapıyorum. Multivitaminimi yemekle içiyorum. 1,5-2 saat sonra gibi demir hapını içiyorum. Sonra 40 dk da birsey yemiyorum. Şimdi hiçbir sıkıntım yok. Dr yemekten 40 dk önce aç karnına iç demişti. Ama içebilen var mı bilmiyorum. Ben nerdeyse ilacı başlamadan bırakacaktım burada danışmak iyi oluyor.

Arkadaşlar merhaba, 17+3 ikiz gebeyim. Son 2 haftada Bi anda kilo aldım. Yaklaşık 2.5-3 kilo. Kabızlık problemim de var. Düzenli büyük tuvaletimi yapamıyorum, 2,3 güne sarkıyor ve aşırı derecede şişkinlik hazımsızlık oluyor. Karnım Bi anda şişti. Boyum 1.70cm 58kg ile hamile kaldım, şu anki kilom 61. Çok kilo almak istemiyorum, sizce bu haftada aldığım kilo normal mi, bi anda alınca çok şaşırdım.

ya benim kafamda da soru işaretleri var covid olalı 1 ay oldu 16. haftamda da aşı oldum daha beklese miydim acaba ama okullar açıldı otobüs + metroyla işe gidiyorum bir daha covid olma riskini göze alamadım
Asi yaptridim diyince şaşırdım. Çünkü üzerinden üç ay geçmesi gerekiyor diye biliyorum. Tabi doktorundan onay aldıysan sıkıntı olacağını sanmiyorum

oyy hayırlı olsun bebişlerin cinsiyeti belli mii
ikiz bebiş olunca normaldir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…