2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bencede gitmek daha iyi ama benim gitmem zorlasiyor yavas yavas evlere sigmayacagim 4 cocukla . Eltimler de gelince kaliyor , zorlaniyorum. Gece cocuklar uyumuyor erkenden kalk kahvaltisi , cayi , kahvesi bitmiyor en iyisi gitmek o yuzden
Allah sana sağlık kuvvet versin sen anlatırken ben yoruldum

Bizimkiler de aynı 6 yılda sadece 1 kez geldiler o da evlendikten 2 yıl sonraydı. Uzakta olmanın avantajları ama böyle en iyisi çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık çok muhabbet tez ayrılık getirir derler gerçekten öyle o yüzden mesafe iyidir her zaman :)

Aynen öyle arada özlemek iyidir zaten corona var dışarısı çok fena çıkmasınlar

Kıyafet alışverişlerinden sonra dolap içi düzenleyicelere ve fotoğraf plaklarına dadandım dayanamadım aldım valla indirim var diye
Güzel ama ben genelde bebek hangi beden giyorsa o bedeni aldim koydum dolaba.
Hic biriktirmedim. Küçülenleride hemen koli ye koydum kaldırdım. Fazla eşya fazla kıyafet benim ruhumu daraltıyor.
Büyüdükçe alıyorum bedeni tutturmak daha iyi oluyor böyle. Mevsimler burda farklı kısa kollu uzun kollu anı yaşarken karar veriyorum. Mesela bu yaz sürekli yağmur yağdı. Hava çok nadir 25 derecenin üstüne çıktı.

Bugün ne yesem miden bozuluyor kızlar kahve içtim tuvalete çıktım çorba içtim tuvalete çıktım bide çok çarpıntı var rahat edemiyorum nefes alamıyorum gibi

Ben biraz manyağım düzen konusunda ondan işime çok yarayacak
Bende oyleyim de , cocuklar buyudugunde ya alismaya calisiyorsun yada delirmeye . butun cekmeceleri katliyorum 3 numara bir dolaniyor etrafi , butun emekler cöp diger ikisi hic boyle seyler yapmazlardi

Bugün ne yesem miden bozuluyor kızlar kahve içtim tuvalete çıktım çorba içtim tuvalete çıktım bide çok çarpıntı var rahat edemiyorum nefes alamıyorum gibi
Gcmis olsun canim , carpinti insani hayattan kopariyor. Yatamiyorsun da , butun vucudun atiyor güm güm sanki . Allah sifa versin

Güzel analar size bir şey sormak istiyorum. Ben çalışıyorum ve sürekli ayaktayım. Akşama doğru karnımın hep aynı yerine iğne batması gibi bir ağrı oluyor. Bu normal bir şey mi ? Sürekli ayakta durduğum için mi sizce ?

YaZın bayramlıklarını almışssın ama çok guzel bır takımmış gule gule buyusunde gıysın bıcırık
30 tl idi o takım görünce inanamadım aldım hamiş kıyafetlerinden sonra ebbek kıyafetleri uygun geldi ayy sağol teyzesii seninki de belli olsa da saldırsan kıyafetlereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…