Canım covid nedeniyle yıkayıp deniyorum. Henüz deneyemedim ama kaliteli duruyor. 25 tlye de risk alınır.Deneyince güncellerim seni 1 gün sonra elimdeydi, hızlı gönderiyor.
Bencede gitmek daha iyi ama benim gitmem zorlasiyor yavas yavas evlere sigmayacagim 4 cocukla . Eltimler de gelince kaliyor , zorlaniyorum. Gece cocuklar uyumuyor erkenden kalk kahvaltisi , cayi , kahvesi bitmiyor en iyisi gitmek o yuzden
Cok guzellermis ama hic lazim olmadi 3 cocukta bilmiyorum alan olursa son hazirliklarda foto atarsiniz ben daha bebegin camasirlarini nereye koyarim onu bile bilmiyorum
Amin inşallah valla bu dönemlerde herkes hamileleri hoş görecek. Biz gittiğimizde çok durmuyoruz zaten herhalde 2 ay filan oldu en son gideli bu ara yine gidip görmek lazım onlar hiç gelmezler evlendiğimizden beri hiç gelmediler ben de çok şeyyapmıyorum zaten uzaktayız bazen iyi oluyor böyle ne yalan diyim
Bizimkiler de aynı 6 yılda sadece 1 kez geldiler o da evlendikten 2 yıl sonraydı. Uzakta olmanın avantajları ama böyle en iyisi çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık çok muhabbet tez ayrılık getirir derler gerçekten öyle o yüzden mesafe iyidir her zaman :)
Bizimkiler de aynı 6 yılda sadece 1 kez geldiler o da evlendikten 2 yıl sonraydı. Uzakta olmanın avantajları ama böyle en iyisi çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık çok muhabbet tez ayrılık getirir derler gerçekten öyle o yüzden mesafe iyidir her zaman :)
Güzel ama ben genelde bebek hangi beden giyorsa o bedeni aldim koydum dolaba.
Hic biriktirmedim. Küçülenleride hemen koli ye koydum kaldırdım. Fazla eşya fazla kıyafet benim ruhumu daraltıyor.
Büyüdükçe alıyorum bedeni tutturmak daha iyi oluyor böyle. Mevsimler burda farklı kısa kollu uzun kollu anı yaşarken karar veriyorum. Mesela bu yaz sürekli yağmur yağdı. Hava çok nadir 25 derecenin üstüne çıktı.
Bugün ne yesem miden bozuluyor kızlar kahve içtim tuvalete çıktım çorba içtim tuvalete çıktım bide çok çarpıntı var rahat edemiyorum nefes alamıyorum gibi
Bende oyleyim de , cocuklar buyudugunde ya alismaya calisiyorsun yada delirmeye . butun cekmeceleri katliyorum 3 numara bir dolaniyor etrafi , butun emekler cöp diger ikisi hic boyle seyler yapmazlardi
Bugün ne yesem miden bozuluyor kızlar kahve içtim tuvalete çıktım çorba içtim tuvalete çıktım bide çok çarpıntı var rahat edemiyorum nefes alamıyorum gibi
Güzel analar size bir şey sormak istiyorum. Ben çalışıyorum ve sürekli ayaktayım. Akşama doğru karnımın hep aynı yerine iğne batması gibi bir ağrı oluyor. Bu normal bir şey mi ? Sürekli ayakta durduğum için mi sizce ?
30 tl idi o takım görünce inanamadım aldım hamiş kıyafetlerinden sonra ebbek kıyafetleri uygun geldi ayy sağol teyzesii seninki de belli olsa da saldırsan kıyafetlereee