2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnşallah, kayın babam geçen yıl söylemişti benim ismimi koyarsınız diye. İnşallah bu sene öyle bişey demez. Senin soyadını alıyor zaten adını da ben koyayım diycem
Ben koycam babasının ismini çünkü bana kendi babamdan çok babalık etti eşime de kendi babasının ismini koymuş 2 ismi var onunda. Göbek adı genelde kullanılmıyor sadece nüfusta yazıyor o yüzden hiç sıkıntı etmedim ben de.

İnşallah, kayın babam geçen yıl söylemişti benim ismimi koyarsınız diye. İnşallah bu sene öyle bişey demez. Senin soyadını alıyor zaten adını da ben koyayım diycem
9 ay o mu taşıyo da isim hakkı onun olsun çok saçma geliyor bana ya anne babanın söz hakkı olur başkasının olmaz bence. İnşallah seni çok bunaltmazlar canım

Son düzenleme:
Senin cok guzel ya masallah . Boyuna gore zayif kalabilmek de marifet kiloluda olabilirdin. Peki her zamn dikkat eder misin ? Bunyen mi oyle . Bazi arkadaslarim var yeselerde cok kilo almiyorlar
Sağol canım . Kızımdan önce çalışıyordum o tempoyla kilom 45_46 arasiydi hep . İşten çıktım ilk ay hamile kaldım o bir ay evde yatmaktan 48 olmuştum . Kızım 2 yaşına yaklasirken dikkat etmeye başladım kiloma ama kesinlikle az yiyerek değil diyet işleri pek bana gire değil evde spor yaptım ama o da çok duzenli değil 1 ay yaptıysam 3 hafta yapmiyodum falan. Öyle gitti kilolar . Ama buna hamile kalmadan önce 46 ya kadar düşmüştüm sonra baktım 51 kiloyu gördüm hmn bı kaç hafta spor so Ra 49 oldum

B3nde diyet yapabilen biri degilim. Hareket ettikce , cocuklarin pesinde kostukca gidiyor. Bakalim insallah cok kilo almam simdi.gayet iyi gozukuyorsun

Kendin istiyorsan cok guzel . Zoraki olunca hamile insanin psikolojisinide bozuyorlar . Senin adina sevindim. Iyi insan olmalari cok guzel

Ayyy kurban olurum montu bile vaaarr beden ne aldın ya bunlarıııı çok güzelleeer
Ahahha monta bayıldık zaten kuzu montu. 2 yaş aldık. Dogunca giyemez diye, seneye giyer dedik ve dogmamis bebege 2 yaş mont aldık hayırlısı digerlerini de genelde 6 ay 9 ay aldık.e bebek kalıpları küçük oluyomuş diye okudum. Yıkanınca çekiyormuş vs ne kadar doğru bilmiyorum da. Mesela yenidoganlara baktık 50 cm yazıyodu üzerinde. Bizim bebiş daha yüksek dogar büyük ihtimal ikimizde uzunuz diye onlar pek mantıklı gelmedi

Kendin istiyorsan cok guzel . Zoraki olunca hamile insanin psikolojisinide bozuyorlar . Senin adina sevindim. Iyi insan olmalari cok guzel
Kesinlikle öyle zaten her konuda anlayışlılar hiç bir şeyimize karışmayan insanlar o yönden şanslıyım çok şükür. Ama diğer türlü olsaydı kesinlikle bir şey zoraki olduğu zaman tam tersni yapıyorum benim de huyum böyle bana bişey demeye gelmiyo anında kıyameti koparıyorum. Hamileliğinde verdiği psikolojik öfke var zaten fırtanalar eserdi

Çok güzeller sağlıkla iyi günlerde kullansın kuzu Ben de o konuda bir iki beden büyük alırım diyorum bizde uzun boyluyuz bebiş uzun olcak kesin büyük almakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…