2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de habire kızıma alışveriş yaoıyorum anasınıfına başlayınca kıyafetleri çeşit çeşit olsun diye.. 600 tl lik kıyafet almışım bu hafta
Bebeğe daha başlamadım hiç. Kızımın yeni doğan kıyafetlerinden uygun olanları ayırayım, pembe çok kaliteli şeyler var erkek bebek giyse ne olur ki

Son düzenleme:
Gerçekten çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Kiralar uçuk, evler 5 para etmez. Bizim de kiramız çok düşük uzun zamandır oturduğumuz için.
Diyorlar ya sandalye kapmaca gibi. Ucuz evi bırakmayın, bir daha bulamazsınız. Vicdanlı ev sahiplerine denk gelelim inşallah

Zaten kucuk bebekte şifonyer kullaniliyor daha cok bende salona mi koysam acaba diye dusunmedim degil zamanla belki genis eve gecersin . Yada kendi elbise dolabindan bir yer ayirirsin
Ya evet çok da abartmamak lazım, ilk baslarda odaya ihtiyaç olmuyor. Daha sonraki yaşlarda daha çok ihtiyaç.

Diyorlar ya sandalye kapmaca gibi. Ucuz evi bırakmayın, bir daha bulamazsınız. Vicdanlı ev sahiplerine denk gelelim inşallah
Bizde bir yılı doldurduk gayet uygun fiyatla oturuyorum ama bu sene ev arayanlar için çok zor Allah yardımcıları olsun küçücük evler bir sürü para

kızlar galiba tekmeledi şimdi bu da kandırmaca olmasın soruyorum sanki karnımın içi seğiriyomuş gibi pıt pıt pıt bişeyler oldu biri sanki tıklatıyomuş gibi öyle mi oluyooo ayheyecandan bayılcam inş bu sefer doğrudur rahim sallanmıyodur ama göbeğin 4 5 parmak aşağısı diyosunuz ya oralar değildi yani yan ve üstteydi

Baktığınız semtler özellikle pahalı semtler allah yardımcınız olsun.benimde 2+1 eşimde çoğu zaman evden çalışıyor salon oturma odasi birlikte orada çalışıyor.yatak odası biriside bebek odası olucak..bana yetiyor şuan için.. büyük baktıkça da fiyat fazla oluyor haliyle

Oda yapmiycak mısın?
Benim eşimde napcak odayı diyo dedim ilk evladım heycanım var bırakta yapayım anne yanı yatak alcam ama bi tane boş odamız var varken neden yapmayayım. Kendi giyinme odasını bozmak istemiyo galiba ondan kardeşimin bebişinin fazladan karyolası var onu alcam bi dolap bitanede şifonyer alsam yeter heralde kaç yaşına kadar anne yanında yatıyor rahat 3-4 yaşında odada yatmaya başlar heralde.

ay bu da mı değil rahmim mi titredi şu tekmeyi hissedenler bi beni aydınlatın ya eşime diyorum dün daha erken kasılma bişeyler diyodun 1 günde noldu diyo 17. haftaya girdik ya dedim ahahha adam da delirdi artık

ay bu da mı değil rahmim mi titredi şu tekmeyi hissedenler bi beni aydınlatın ya eşime diyorum dün daha erken kasılma bişeyler diyodun 1 günde noldu diyo 17. haftaya girdik ya dedim ahahha adam da delirdi artık
Ben daha 13. Haftada bazen sırt üstü yatınca acaba hissediyomuyum diyorum sonradan anlıyorum ki gaz sancısı seninki de o hesap

Ben daha 13. Haftada bazen sırt üstü yatınca acaba hissediyomuyum diyorum sonradan anlıyorum ki gaz sancısı seninki de o hesap
benim tekme başka bahara kaldı desene bebiş denerken de ilk ay kimyasal gebelik geçirdiğime kendimi ikna etmiştim hamile kalabiliyosun sorun yok diye kendimi kandırmak için tövbe yarabbim

Bugün ne yesem miden bozuluyor kızlar kahve içtim tuvalete çıktım çorba içtim tuvalete çıktım bide çok çarpıntı var rahat edemiyorum nefes alamıyorum gibi
Benim ilk hamileligimde çok olmuştu en son kardiyolojiye gittim gebelikte normal kan basıncı arttığı için oluyor demişti şimdi de ara ara oluyor ,inşallah sizinki de bu sebeptendir geçmiş olsun
Ya benim de bi çıkıyor bi kayboluyor. Eşim çocuk nereye gitti yine yok olmuş diyor benim de çıkmadı pek ya, aman gelişimi iyi olsun da ister çıksın, ister çıkmasın
İlk bebisse ve iç karnınız genişse ondandır,benim de ilkinde oyleydi 7. ayda anca başlamıştı belli olmaya

Ay bugün ben de aynı şekilde yan üstte hissettim ve ikinci hamilelik olduğu icin emin bebek hareketi olduğuna hatta acıttı biraz dadaha önce de bisiler hissediyordum ama bugünkü bariz farklıydı sertlik hissettim resmen seninki de öyledir bence ,içim kıpır kıpır oldu benim

yaaa dimii şimdi denedim nasıl anlatabilirim diye parmağımla avucuma pıt pıt yaptım aynısı karnımda oldu aynı öyleydii bebişti bence dee ahahha

3 4 yaş geç değil mi ya çok bilmiyorum ama ben yaşına gelmeden ayırmayı düşünüyorum

Belki harekettir, ama sabret az kaldı, 20.haftalarda çok net oluyor, hatta karnının dışından bile belli olacak bi zaman sonra
Kizlar ssvd deneyen var mı
Denemedim ama gönlğmden geçiyor cesaret edebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…