Diyorlar ya sandalye kapmaca gibi. Ucuz evi bırakmayın, bir daha bulamazsınız. Vicdanlı ev sahiplerine denk gelelim inşallahGerçekten çok sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Kiralar uçuk, evler 5 para etmez. Bizim de kiramız çok düşük uzun zamandır oturduğumuz için.
Ya evet çok da abartmamak lazım, ilk baslarda odaya ihtiyaç olmuyor. Daha sonraki yaşlarda daha çok ihtiyaç.Zaten kucuk bebekte şifonyer kullaniliyor daha cokbende salona mi koysam acaba diye dusunmedim degil zamanla belki genis eve gecersin . Yada kendi elbise dolabindan bir yer ayirirsin
Ya evet çok da abartmamak lazım, ilk baslarda odaya ihtiyaç olmuyor. Daha sonraki yaşlarda daha çok ihtiyaç.
Bizde bir yılı doldurduk gayet uygun fiyatla oturuyorum ama bu sene ev arayanlar için çok zor Allah yardımcıları olsun küçücük evler bir sürü paraDiyorlar ya sandalye kapmaca gibi. Ucuz evi bırakmayın, bir daha bulamazsınız. Vicdanlı ev sahiplerine denk gelelim inşallah
Baktığınız semtler özellikle pahalı semtler allah yardımcınız olsun.benimde 2+1 eşimde çoğu zaman evden çalışıyor salon oturma odasi birlikte orada çalışıyor.yatak odası biriside bebek odası olucak..bana yetiyor şuan için.. büyük baktıkça da fiyat fazla oluyor haliyleBen şuan küçükçekmece- atakentteyim. Radikal bir kararla anadolu yakasına taşınmaya karar verdik. Ev 2+1 yetmiyor. Eşim evden çalıştığı için fazladan oda şart. Kozyatağı - suadiye taraflarından bakıyoruz. Kiralar beni de şok ediyor ama ineceği yok
Benim eşimde napcak odayı diyoOda yapmiycak mısın?
ay bu da mı değil rahmim mi titredi şu tekmeyi hissedenler bi beni aydınlatın ya eşime diyorum dün daha erken kasılma bişeyler diyodun 1 günde noldu diyo 17. haftaya girdik ya dedim ahahha adam da delirdi artıkkızlar galiba tekmeledi şimdi bu da kandırmaca olmasın soruyorum sanki karnımın içi seğiriyomuş gibi pıt pıt pıt bişeyler oldu biri sanki tıklatıyomuş gibi öyle mi oluyooo ayheyecandan bayılcam inş bu sefer doğrudur rahim sallanmıyodurama göbeğin 4 5 parmak aşağısı diyosunuz ya oralar değildi yani yan ve üstteydi
Ben daha 13. Haftada bazen sırt üstü yatınca acaba hissediyomuyum diyorum sonradan anlıyorum ki gaz sancısıay bu da mı değil rahmim mi titredi şu tekmeyi hissedenler bi beni aydınlatın ya eşime diyorum dün daha erken kasılma bişeyler diyodun 1 günde noldu diyo 17. haftaya girdik ya dedim ahahha adam da delirdi artık
benim tekme başka bahara kaldı deseneBen daha 13. Haftada bazen sırt üstü yatınca acaba hissediyomuyum diyorum sonradan anlıyorum ki gaz sancısıseninki de o hesap
Benim de suan yapacak odam yok zatenYa evet çok da abartmamak lazım, ilk baslarda odaya ihtiyaç olmuyor. Daha sonraki yaşlarda daha çok ihtiyaç.
Benim ilk hamileligimde çok olmuştu en son kardiyolojiye gittim gebelikte normal kan basıncı arttığı için oluyor demişti şimdi de ara ara oluyor ,inşallah sizinki de bu sebeptendir geçmiş olsunBugün ne yesem miden bozuluyor kızlar kahve içtim tuvalete çıktım çorba içtim tuvalete çıktım bide çok çarpıntı var rahat edemiyorum nefes alamıyorum gibi
İlk bebisse ve iç karnınız genişse ondandır,benim de ilkinde oyleydi 7. ayda anca başlamıştı belli olmayaYa benim de bi çıkıyor bi kayboluyor. Eşim çocuk nereye gitti yine yok olmuş diyorbenim de çıkmadı pek ya, aman gelişimi iyi olsun da ister çıksın, ister çıkmasın
kızlar galiba tekmeledi şimdi bu da kandırmaca olmasın soruyorum sanki karnımın içi seğiriyomuş gibi pıt pıt pıt bişeyler oldu biri sanki tıklatıyomuş gibi öyle mi oluyooo ayheyecandan bayılcam inş bu sefer doğrudur rahim sallanmıyodurama göbeğin 4 5 parmak aşağısı diyosunuz ya oralar değildi yani yan ve üstteydi
Ay bugün ben de aynı şekilde yan üstte hissettim ve ikinci hamilelik olduğu icin emin bebek hareketi olduğuna hatta acıttı biraz daay bu da mı değil rahmim mi titredi şu tekmeyi hissedenler bi beni aydınlatın ya eşime diyorum dün daha erken kasılma bişeyler diyodun 1 günde noldu diyo 17. haftaya girdik ya dedim ahahha adam da delirdi artık
yaaa dimii şimdi denedim nasıl anlatabilirim diye parmağımla avucuma pıt pıt yaptım aynısı karnımda oldu aynı öyleydii bebişti bence dee ahahhaBenim ilk hamileligimde çok olmuştu en son kardiyolojiye gittim gebelikte normal kan basıncı arttığı için oluyor demişti şimdi de ara ara oluyor ,inşallah sizinki de bu sebeptendir geçmiş olsun
İlk bebisse ve iç karnınız genişse ondandır,benim de ilkinde oyleydi 7. ayda anca başlamıştı belli olmaya
Ay bugün ben de aynı şekilde yan üstte hissettim ve ikinci hamilelik olduğu icin emin bebek hareketi olduğuna hatta acıttı biraz dadaha önce de bisiler hissediyordum ama bugünkü bariz farklıydı sertlik hissettim resmen seninki de öyledir bence ,içim kıpır kıpır oldu benim
Doktorum 18. hafta civarı hissedebilirsin demişti sordugumda .E 18 e ne kaldı kesin bebektiryaaa dimii şimdi denedim nasıl anlatabilirim diye parmağımla avucuma pıt pıt yaptım aynısı karnımda oldu aynı öyleydii bebişti bence dee ahahha
3 4 yaş geç değil mi ya çok bilmiyorum ama ben yaşına gelmeden ayırmayı düşünüyorumBenim eşimde napcak odayı diyodedim ilk evladım heycanım var bırakta yapayım anne yanı yatak alcam ama bi tane boş odamız var varken neden yapmayayım. Kendi giyinme odasını bozmak istemiyo galiba ondan kardeşimin bebişinin fazladan karyolası var onu alcam bi dolap bitanede şifonyer alsam yeter heralde kaç yaşına kadar anne yanında yatıyor rahat 3-4 yaşında odada yatmaya başlar heralde.
aynı düşünüyorum ama kesin doğunca bırak oda ayırmayı ağzımın içinden ayırmıcam kesin3 4 yaş geç değil mi ya çok bilmiyorum ama ben yaşına gelmeden ayırmayı düşünüyorum
Valla şimdiden çok plan yapmamaya çalışıyorum şöyle olur böyle yaparım diye genelde olmuyor o planlaraynı düşünüyorum ama kesin doğunca bırak oda ayırmayı ağzımın içinden ayırmıcam kesin
Belki harekettir, ama sabret az kaldı, 20.haftalarda çok net oluyor, hatta karnının dışından bile belli olacak bi zaman sonraay bu da mı değil rahmim mi titredi şu tekmeyi hissedenler bi beni aydınlatın ya eşime diyorum dün daha erken kasılma bişeyler diyodun 1 günde noldu diyo 17. haftaya girdik ya dedim ahahha adam da delirdi artık
Denemedim ama gönlğmden geçiyor cesaret edebilirsemKizlar ssvd deneyen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?