2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Indirimdeydi birde bana 25 liralik indirim vermisti dolap 31 liraya geldi bana onun icin hemen aldim deilse 10 luya ihtiyacım yokdu.
Çok çok uyguna gelmiş, güle güle kullansın bebiş
Yani guzel bir cevap olur insallah konusu olmaz . Ama olmadan soylemisse beklenti vardir.Sende dersin babacim senin ismin cok guzel ama simdi bebekte agir durabilir.
Ağır durma fikri de iyimiş, söylerse derim artık.
9 ay o mu taşıyo da isim hakkı onun olsun çok saçma geliyor bana ya anne babanın söz hakkı olur başkasının olmaz bence. İnşallah seni çok bunaltmazlar canım
Bunaltacak bi insan değil.
Kızıma da eşim kayınvaldemin ismini istemişti, hayır dedim konu kapandı.

Ooo maşallah 16da böyle mi oluyor? 9 aylık gibi
hem ikiz hem ikinci hamileligim ondan biraz büyük canim ilk bebegimde 6-7 aylikken böyleydi sanirim
Yaa bende üzerinde bebiş olan kıyafetler almak istiyorum mağazalara bakıyorum yok
3 sene önce lcwdan almistim birkacc tane daha var simdi onlari degistirip değiştirip giyiyorum
Senin kızlarrr ben burdayımı geçmiş kocaman olduk diyolar resmenn
ya cok şükür hepimizinki sağlıklı olsun insallah
Oooo maşallah yaaa
sagol canim sizin de yakin böyle olcak

Kıyafet alışverişlerinden sonra dolap içi düzenleyicelere ve fotoğraf plaklarına dadandım dayanamadım aldım valla indirim var diye

Eklentiler

• 859EDD7D-0CDF-45E0-91EE-A55A0729E166.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 5B1AAF4B-1DCA-4AEB-B7BD-63E97443FF3D.webp
    28 KB · Görüntüleme: 60
  • 916F013C-E510-437D-AE41-DBE96C21D274.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 58
Esin ailesi gercekten onemli , Rabbim cocuklarimizi iyi insanlar ile karsilastirsin bende sinrilerime bazen hakim olamiyorum gecende kayinvalidemlere gittim , hic muhabbet etmek icimden gelmiyor. Biraksalar hep bos bos yatardim

Esin ailesi gercekten onemli , Rabbim cocuklarimizi iyi insanlar ile karsilastirsin bende sinrilerime bazen hakim olamiyorum gecende kayinvalidemlere gittim , hic muhabbet etmek icimden gelmiyor. Biraksalar hep bos bos yatardim
Amin inşallah valla bu dönemlerde herkes hamileleri hoş görecek. Biz gittiğimizde çok durmuyoruz zaten herhalde 2 ay filan oldu en son gideli bu ara yine gidip görmek lazım onlar hiç gelmezler evlendiğimizden beri hiç gelmediler ben de çok şeyyapmıyorum zaten uzaktayız bazen iyi oluyor böyle ne yalan diyim

Bencede gitmek daha iyi ama benim gitmem zorlasiyor yavas yavas evlere sigmayacagim 4 cocukla . Eltimler de gelince kaliyor , zorlaniyorum. Gece cocuklar uyumuyor erkenden kalk kahvaltisi , cayi , kahvesi bitmiyor en iyisi gitmek o yuzden

Aynısını yazacaktım gerçekten haberim bile yoktu böyle bi ürünün varlığından ama acilen almazsam da ölürmüşüm gibi
Cok guzellermis ama hic lazim olmadi 3 cocukta bilmiyorum alan olursa son hazirliklarda foto atarsiniz ben daha bebegin camasirlarini nereye koyarim onu bile bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…