B3nde diyet yapabilen biri degilim. Hareket ettikce , cocuklarin pesinde kostukca gidiyor. Bakalim insallah cok kilo almam simdi.gayet iyi gozukuyorsun
Yani guzel bir cevap olur insallah konusu olmaz . Ama olmadan soylemisse beklenti vardir.Sende dersin babacim senin ismin cok guzel ama simdi bebekte agir durabilir.
9 ay o mu taşıyo da isim hakkı onun olsun çok saçma geliyor bana ya anne babanın söz hakkı olur başkasının olmaz bence. İnşallah seni çok bunaltmazlar canım
Kesinlikle öyle zaten her konuda anlayışlılar hiç bir şeyimize karışmayan insanlar o yönden şanslıyım çok şükür. Ama diğer türlü olsaydı kesinlikle bir şey zoraki olduğu zaman tam tersni yapıyorum benim de huyum böyle bana bişey demeye gelmiyo anında kıyameti koparıyorum. Hamileliğinde verdiği psikolojik öfke var zaten fırtanalar eserdi
Esin ailesi gercekten onemli , Rabbim cocuklarimizi iyi insanlar ile karsilastirsin bende sinrilerime bazen hakim olamiyorum gecende kayinvalidemlere gittim , hic muhabbet etmek icimden gelmiyor. Biraksalar hep bos bos yatardim
Esin ailesi gercekten onemli , Rabbim cocuklarimizi iyi insanlar ile karsilastirsin bende sinrilerime bazen hakim olamiyorum gecende kayinvalidemlere gittim , hic muhabbet etmek icimden gelmiyor. Biraksalar hep bos bos yatardim
Amin inşallah valla bu dönemlerde herkes hamileleri hoş görecek. Biz gittiğimizde çok durmuyoruz zaten herhalde 2 ay filan oldu en son gideli bu ara yine gidip görmek lazım onlar hiç gelmezler evlendiğimizden beri hiç gelmediler ben de çok şeyyapmıyorum zaten uzaktayız bazen iyi oluyor böyle ne yalan diyim
Amin inşallah valla bu dönemlerde herkes hamileleri hoş görecek. Biz gittiğimizde çok durmuyoruz zaten herhalde 2 ay filan oldu en son gideli bu ara yine gidip görmek lazım onlar hiç gelmezler evlendiğimizden beri hiç gelmediler ben de çok şeyyapmıyorum zaten uzaktayız bazen iyi oluyor böyle ne yalan diyim
Bencede gitmek daha iyi ama benim gitmem zorlasiyor yavas yavas evlere sigmayacagim 4 cocukla . Eltimler de gelince kaliyor , zorlaniyorum. Gece cocuklar uyumuyor erkenden kalk kahvaltisi , cayi , kahvesi bitmiyor en iyisi gitmek o yuzden
Cok guzellermis ama hic lazim olmadi 3 cocukta bilmiyorum alan olursa son hazirliklarda foto atarsiniz ben daha bebegin camasirlarini nereye koyarim onu bile bilmiyorum