2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya evet çok da abartmamak lazım, ilk baslarda odaya ihtiyaç olmuyor. Daha sonraki yaşlarda daha çok ihtiyaç.
Ben de ilk etapta oda düşünmüyorum zaten ev ufacık. Benim küçük odamda ufak bir dolap vardı zaten ıvır zıvır için artık onu boşaltıp kullanırım :)

Arkadaşlar bu arada doktora gece çok karnımda sertleşme toparlanma oluyor dedim büyük ihtimalle enfeksiyon var dedi tahlil yaptık gerçekten enfeksiyon çıktı yani enfeksiyon yapıyormuş sertleşme kasılma
Bende dün idrar tahlili verdim maalesef enfeksiyon çıktı. Şok oldum rutin test yaptırdım çünkü hiç belirttim yoktu ama bu aylarda dikkatli olmak gerekiyormuş çok sık oluyormuş çünkü. Bu arada hayatımda ilk defa idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum

Çok geçmiş olsun ne yapmak gerekir acaba önlem için bol bol su içmek mi?

Çok geçmiş olsun ne yapmak gerekir acaba önlem için bol bol su içmek mi?
Teşekkür ederim canım. Evet bol bol su ve tuvaletin temiz olması gerekiyor. Ben çok dikkat ediyordum ama okul başlayınca düzenim şaştı bir de okuldaki tuvalet doğal olarak çok hijyenik olmuyor oradan kaptım sanırım

Benimkide ayni o sekildeydi yan üst ve cok degisik birseydi daha once hic yasanmamis bir duygu , bence cocuk hareketiydi

Günaydın kızlar yıldım bu bulantıdan gece uykudan kaldırması 12 14 hafta arası olurdu yine başladı heralde yine bütün enerjin çekildi kusmaktan devam edenler arasına adımı altın harflerle yazdırayım bitmeyecek bu çile

Bence hic bisi olmaz. Ben de etrafa soruyorum cocugunuzun vermediğiniz kıyafet esya ana kucagi bebek arabasi ne var gonderin diyorum. Hayat cok pahali

Ay hiçbir şey olmaz ne olacak bana da eski iş yerinden bi arkadaşım oğlunun kıyafetlerini gönderdi içime sinenleri ayırdım kullanıcam. Bi uyku tulumu var mesela mavi ama çok kullanışlı hiç umurumda değil almam yenisini :) Başka birinden pembe gelirse o ayrı tabi

Ben de oğlumun odasını bozmak istemiyorum, düzeni bozulmasın diye oturma odasına bi yatak bi de şifonyer almayı düşünüyorum eminim salonda oynayacak zaten
aynı düşünüyorum ama kesin doğunca bırak oda ayırmayı ağzımın içinden ayırmıcam kesin
Sen bi doğsun 6 ay sonra kendi odasında yatsın diye can atacaksın zaten nacizane tavsiyem yaşına gelmeden odayı ayırdınız ayırdınız sonra çok zor
Benim oğlum da anında uyanırdı 7. Ayda odasında yatırmaya başladım o da mutlu oldu biz de Ya Allah öyle bişey veriyor ki insanın içine o uyanmadan ben gözlerimi açardım 5saniye sonra ağlama sesini duyardım. Oda konusuna da katılıyorum kesinlikle doldurulmalı. En güzeli ikeanın çekmeceli oyuncak rafları hayatımızı kurtardı, şimdi 2 ye gidiyor okul için de kullanıyoruz. Çocuk odası alırken çok acemiymişim dünyanın şeyini alıp doldurmuştuk başlarda sonra vericek adam aradım

Bende de belirti yoktu ama enfeksiyon değeri çok yüksek çıktı benim her zaman oluyor 3 4 ayda bi tekrarlanıyor ama dediğiniz gibi hamilelikte çok oluyor su şişesini elinden düşürme dedi doktor

Bende çarsamba saglik ocagindaki ebeyle gorustum bana 22.haftada gel tetenoz olalim dedi,doktorum ol yada olma duye hiçbisey soylemedi,ilkindede olmustum ben,bizim kontrolumuz Allah'a Cok Sukur iyi geçti 15+6haftaligiz haftasiyla uyumluymusuz 140 gr olmus dedi,ilk hamileligimde oglum hep 2hafta geriden takip etmisti,bunda suan için sukur uyumlu gidiyo haftamiz

Bence hic bisi olmaz. Ben de etrafa soruyorum cocugunuzun vermediğiniz kıyafet esya ana kucagi bebek arabasi ne var gonderin diyorum. Hayat cok pahali
Aynen katiliyorum,benimde oglum olcak İnsallah,abimin kizi vardi yengem biz kullanmadik fazla dedi park yatagini verelim onun yerine bebegine baska seyler alirsin dedi Allah Razi Olsun gri-pembe ama olsun renk farketmez valla zaten 2,3yil bilemedin 4yil kullancak,nerden baksan beni 1000tl lik masraftan kurtardilar:)

Benim de suan yapacak odam yok zaten 3.kizim daha yeni yanimdan ayrildi cok oda lazim olmuyor zaten baslarda
evet katılıyorum. ilk 1 yıl oda bence de gerek olmuyor. çok acele etmeyin derim. tabii tercih meselesi, bazı doktorlar 6. ayda ayırabilirsiniz diyor ama ben 18 ayda ayrı odaya geçirmiştim. bir sıkıntı da çekmedim.

Büyüyen beşik mi mantıklı yoksa Montessori mi herkesin fikrini alırım ikisi arasında gidip geliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…