Ben aldım canım evet bir kaç kıyafet yaşının 1 tık üstünde alıyorum uyuyor, bazı elbiselerde senin dediğin durum oluyor özellikle kız çocuklarında,ona göre iade yada değişim yapabilirsin fiyat performans ürünleri nerdeyse sık sık kıyafet alındığı için çok pahalıya kaçmadan işimizi gören şeyleri almak daha cazip geliyor :))
Orda çok güzel erkek zıbın ve takımlar gördüm, inşallah kalitelidir de alırım.
Ayben beğenmediğimi iade edicem.
Çok az süre giyildipi için benim de 400 500 vermeye niyetim yok.
Yaaa şu anakucağı örtülerine bayılıyorum ben de alıcam. Onu da trendyoldan mı aldın canım. Ben de instagramda bikaç yeri takibe aldım ordan bakıyordum ama fiyonklu falan yapmışlar hoşuma gitmedi. Bu sade çok güzelmiş
Kızımı getirdi babası hala öksürüğü var, ateşi düşmüş, burnu tıkalı gibi. İnşallah bana bulaşan bişey değildir. Perşembe den beri hasta.
Minicity den gelenleri denedim, elbise çok küçük geldi. Taytlardan 6 yaş küçük gelen oldu, 7 yaş tam geldi. 2 parça ürünü iade edicem. Ama kalitesi idare eder. Zıbın alır mıyım bilmiyorum.
Kızımı getirdi babası hala öksürüğü var, ateşi düşmüş, burnu tıkalı gibi. İnşallah bana bulaşan bişey değildir. Perşembe den beri hasta.
Minicity den gelenleri denedim, elbise çok küçük geldi. Taytlardan 6 yaş küçük gelen oldu, 7 yaş tam geldi. 2 parça ürünü iade edicem. Ama kalitesi idare eder. Zıbın alır mıyım bilmiyorum.
Canım neden laporoskopi olmak zorunda kaldın ben de hamileliği hep sağlıksız hcg artışı ya da düşük yaşayan bir anne adayıyım ilk 5 6 haftalıkken yaşıyorum bu olumsuzlukları yaptırmasıyım sadece laporoskopi ua da hiperoskopi kaldı sormak istedim
Dis gebelik gecirmistim gec teshis edildi laporoskopiyle alinmak zorunda kaldi 6 ay sonrada apandist oldum. 2defa oldum yani. Esimde sperm dna hasarina bakildi mi? Histeroskopiyi mutlaka iyi bi doktora yaptir ben faydasini gordum. Doktor tahmi kazidi ve cizik atti. 5 ay sonra hamilr kaldim ve bebegin cizik olan yere tutundugunu hissettim en cok orasi sanciyodum
Dis gebelik gecirmistim gec teshis edildi laporoskopiyle alinmak zorunda kaldi 6 ay sonrada apandist oldum. 2defa oldum yani. Esimde sperm dna hasarina bakildi mi? Histeroskopiyi mutlaka iyi bi doktora yaptir ben faydasini gordum. Doktor tahmi kazidi ve cizik atti. 5 ay sonra hamilr kaldim ve bebegin cizik olan yere tutundugunu hissettim en cok orasi sanciyodum
Umca benim de elim ayağım resmen çok iyi toparlıyo çocukları da yetişkinleri de. Bir de sambucol çok iyi geliyor çocuklara . Biz okul dönemini böyle atlatıyoruz
Benim oğlum da rahatsız biraz 1-2 gün yollamayacağım okula. Doktora götürdüm burnu akıyodu korkmayın covid değil nezle dedi insan korkuyor umca bizim de favorimiz çok işe yarıyor gerçekten.
Kızlar bugün jokere bi de kitikate ye gittik çok tatlış şeyler vardı ilk alışverişimizi yaptık jokerde chicco nun alt açmalı bebek küvetini gördüm çok hoşuma gitti taa ki fiyatına bakana kadar Bi heves trendyola girdim belki daha uyguna vardır diye ama orda da pahalıydı. Aslında çok kullanışlı ayaklı falan ama bilemedim yinede
Kızlar bugün jokere bi de kitikate ye gittik çok tatlış şeyler vardı ilk alışverişimizi yaptık jokerde chicco nun alt açmalı bebek küvetini gördüm çok hoşuma gitti taa ki fiyatına bakana kadar Bi heves trendyola girdim belki daha uyguna vardır diye ama orda da pahalıydı. Aslında çok kullanışlı ayaklı falan ama bilemedim yinede
Ne kadarmış söyle de 1 milyoncudan leğen bakayım ona göre ya bıcı bıcıları için fileli böyle cidden leğen tarzı şeyler var onda mı yıkanıyolar nasıl oluyor bebiş yıkaması
Ne kadarmış söyle de 1 milyoncudan leğen bakayım ona göre ya bıcı bıcıları için fileli böyle cidden leğen tarzı şeyler var onda mı yıkanıyolar nasıl oluyor bebiş yıkaması
Ben 5 sene önce a101'den almıştım küvet kova ve maşrapasını toplam 50 TL tutmuştu küvet filesini de e bebekten almıştım o zaman 15--20 TL bişeydi şimdi ne kadar kazık olmuştur bilmiyorum Allah'tan benim ilk çocuktan beri duruyor onları kullanıcam yine
Canım biz korona geçirdik kızımda sadece burun akıntısı oldu şu gbi .ilk onda belirti olmuştu o zaman direk umca vermiştim .kreşe giden arkadaşıma önermişti doktor o da sürekli hasta oluyordu bagisikligini arttırır demişti . İnşallah degildir iyi düşünelim
Ben 5 sene önce a101'den almıştım küvet kova ve maşrapasını toplam 50 TL tutmuştu küvet filesini de e bebekten almıştım o zaman 15--20 TL bişeydi şimdi ne kadar kazık olmuştur bilmiyorum Allah'tan benim ilk çocuktan beri duruyor onları kullanıcam yine